33

Cortez

преди 5 години

Всички онези които стовариха преди 13 години върху мен желязната машина на цензурата с цел да замълча и да спра да пиша по чатовете за онова което очаква християнска Европа сега дрънкат безсмислени оправдания. Голямото представление обаче предстои след 10-11 години, и аз ще го гледам с кеф. Боже колко е хубаво историята на бъдещето да реабилитира неправдата от миналото.

32

Cortez

преди 5 години

Вече гледам сеира на залеза на християнска Европа от първия ред. Чувството е несравнимо!!

31

ХАЯСКО

преди 5 години

Хората от Афганистан бягат от наложената им говедарска демокрация. Не е от хубаво.

30

хсплескан

преди 5 години

интересни коментари, основно хейт, но не по темата.Аз лично разбрах следното - толкова сме зле,че дори тези които бягат от войни и всякаква друга форма на мизерия ни заобикалят.Дори транзитно не искат да преминават през България, да не ги прихване нещо българско сигурно.... Правете си сметката....

29

179

преди 5 години

Проблема е че европееца изчезва ,този който е коренен жител на Европейският континент. Само във 3 държави в континентална Европа имат естествен ръст. Демек коренното население се възпроизвежда положително. Това са Ирландия Албания и Косово. Всички други коренни народи изчезват . В Франция и Швеция пак родените са повече но главно бежанците са виновни за тази висока раждаемост. Получава се едно етническо изтласкване навсякъде из Европа със много малки изключения.

28

Анонимен

преди 5 години

Значи не желаят албанци, руснаци и украинци но пък искат афганистанци, сомалийци нигерийци и сирийци . Интересно :D

27

уа уа

преди 5 години

Меркел е виновна че вкара диваците в Европа. Ама и нашия Боко се съгласи да ги приема вместо да вземе пример от Полша и Унгария. Интересно колко тона вурсчета Меркелита е дала на селяка от Банкя за да приеме диваците?

26

8

преди 5 години

До *** до 12Ако може там в германия и нашите местни афганороманци да вземете цена няма да имате, какво са там 1 милион повече, няма да се усети :)

25

Циник до 12

преди 5 години

За теб афганистанцити са "фикция" а аз ги срещам ежедневно....седнали на брега на майн...разсъбличат джогърките с поглед ... точат лиrи....за вас в България...всичко е майтап....скоро четох статия ...че от 2015 насам годишно 250 000 афганистанци се отправят към западна Европа ....в последните 2 години те се прославиха в Германия с жестоките си брутални престъпления..Не ми се обяснява повече - още хумункулуси непринадлежащи на Европа

24

Присмехулник

преди 5 години

разпределяйте ги по частните имоти на работещите в оон, репортери без граници, амнести интернешънъл и бхк! по-просто от това няма!

23

Анонимен

преди 5 години

Тези хора за да тръгнат да бягат от земите си,сигурно има защо.Както и има, защо не бягат към по-богатите и мирни държави от тяхната им вяра.Но аз до скоро не знаех,че в тяхната религия е строго ограничено подпомагането на хората изпаднали в нужда,понеже са били изпаднали поради греховете си към Всевишният,а това от съвременна гледна точка не е хуманно.Тези хора са тръгнали да търсят хуманност при друговерците,но вярвайки си в своята религия.Поне да кажат че са благодарни,но не го правят и това.

22

Фейк новини

преди 5 години

До ХристиянинПълни глупости. 510 млн са европейските граждани. Ако има още 500 млн бежанци - това е 1 милиард прид 9 милиарда население в целия свят. Стига фейк нюз

21

Оптимист

преди 5 години

Ето, няма обезлюдяване в България . Новоприслонените 760 бежанци връщат живота на цяло голямо село

20

ДРУГ ХРИСТИЯНИН

преди 5 години

До Християнин 21КЪСНО Е ЗА РЕАКЦИЯ БРАТКО - ВЕЧЕ НЯМА КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИДОРИ ВЕЧЕ В СУПЕРА НЕ ПРОДАВАТ ЗАКЛЮЧВАЩИ СЕ ДАМСКИ ЧОРАПОГАЩИ, КАКТО Е БИЛО ЕДНО ВРЕМЕ-ТЕГЛИШ КЛЮЧА И ЗАМИНАВАШ СРЕЩУ НЕВЕРНИЦИТЕА СЕГА-ТЯ СТАНА ЕДНА-НЕ Е ЗА ГОВОРЕНЕ..НА ГЛАВИТЕ ДА НИ СЕ КАЧАТ ИМ РАЗРЕШИХА БРАТКО МОЙ.НЕ ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА ТЕ ПОКАНЯ НА ЧАША РАКИЯ ДА СИ ПРИПОМНИМ СЛАВНОТО МИНАЛО,ГЕРОИЧНИТЕ ПОДВИЗИ НА ХРИСТОВИТЕ РИЦАРИ И ДА ПРОЛЕЕМ ПО ЕДНА СЪЛЗА БРАТКО МОЙ..

19

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в Марбург,Германиа, тук вече бели хора няма. аз съм послениа и скоро ще се местя другаде .

18

Анонимен

преди 5 години

България е изостанала държава, защото има прекалено много хора които имат религия, но не и вяра. Прекалено много хора таят омраза, но не и да направят нещо полезно. На всички ислямофоби им пожелавам да им се народят внучета от смесени бракове и да станат мюсюлманчета, та да видим тогава още ли ще мразят. И им пожелавам да са щастливи.

17

Християнин

преди 5 години

Баба Ванга го е предсказала. Европа ще стане мюсюлманска. Но с волята на Христос ние можем да победим пророчеството!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15 Въъъййй братеее 60 милиона бежанци в твоя град само ние къде спим добре че Германиа е силна даржава .

15

Християнин

преди 5 години

В момента в Германия живеят около 500 милиона бежанци по официални данни. И това само за последните 10 години. Време е да опазим христовата земя и да си върнем загубеното!

14

Охобохо

преди 5 години

А герберите напират към Гърция да си видят вилите и студията.Някои бързат да ги продатат за да не ги хване регистъра,че няма толкова място в затворите.Кой как ще доказва парите за тамошните им апартаменти и вили да му мисли!