37

Анонимен

преди 5 години

Няма ли сега САЩ да се загрижи и да изпрати самолети да ги бомбардират с демокрация?А-а-а-а, чакайте, те са съюзници, имаха оръжейна сделка за 90 млрд. долара по времето на Хилари Клинтън като държавен секретар, а сега при Тръмп сключиха друга сделка за над 300 млрд. долара.

36

Край

преди 5 години

За нас тия са добрите сега. Посолство им направихме като слънце на Бъкстон. Виж Мадуро е лош. Морал. Какви наивници бехме като скачахме по площадите - демокрация та демокрация. Айде честито.

35

аа1830

преди 5 години

Ало САЩ, демокрация, човешки права това онова... Нема ли да метате бомбите, нещо войнаи, режим да сменяме или тея са от вашите и само кинтите имат значение.

34

Fenasi Kerim

преди 5 години

До 34Има нещо много близко между ЦРУ ,Израел и клана който управлява Саудитска Арабия. Има нещо много близко между ЦРУ ,Израел и клана който управлява Саудитска Арабия. Не трябва да забравяме и Идил. Ислямска Държава чийто лидер Багдади е агент на Мосад, евреин. За създаването на израелска хегемония в Близкия Изток е нужно противопоставяне на исляма и християнството. Както навремето предизивкаха гибелта на милиони европейци

33

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ЖАЛКОТО , ЧЕ ИРАН ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПО-МАЛКО РЕЖИМ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ!!ВЪВ ИРАН ИМА 600 ЦЪРКВИ ДОКАТО В САУДИТСКА АРАБИЯ ЦЪРКВИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ

32

аз-ът

преди 5 години

Така де действа с либеракис в нормалните държави...

31

Fenasi Kerim

преди 5 години

Дори днес се появяват мюсюлмански "пророци". Един турски духовник (Искендер Евренесоглу) се обяви за Мехди (месия) който ще се бори с Деджал (антихриста). Преди да го обяви избяга в САЩ. В Турция го търсят за да го арестуват но САЩ не го предават. Той си откри Интернет "университет". Балъците му превеждат по 100$ и стават истински мюсюлмани. Ислямът е много удобен за управление на масите. Лесно се поддават на манипулации.

30

179

преди 5 години

Саудитска Арабия има голяма власт. Дори и Сащ не им се мешат в работата. Такова нещо ако се случи във в България може да се стигне дори до война и пращане на войски. Има нещо много близко между ЦРУ ,Израел и клана който управлява Саудитска Арабия. Бомбандират вече 2 години Уемен и никой не ги закача. Медията също не изглежда много заинтересована. На другия полюс стане ли нещо по Западният свят ни надуят главите със новини.

29

АнонимеН

преди 5 години

ФАЩ НАПАДНАХА СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАК ЗАРАДИ РЕЖИМИТЕ НО САУДИТСКА АРАБИЯ НЕ ЩОТО СИ ПЛАЩАЛА ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ!

28

Анонимен

преди 5 години

Да ама там САЩ не се месят да им раздават неискани уроци по демокрация! Не казват че ги управляват тирани нито заплашват с военни действия! Нито Евро лидерите! По дочно ходят да се прегръщат с тях и да танцуват регионални танци със саби! Къде ви е тогава загрижеността за човешките права!? Душите ви са по черни от петрола за който им се подмазвате!

27

K6

преди 5 години

Диваци срам е че EU не може да реагира

26

фактите

преди 5 години

Колкото и гадно да звучи , докато СА налива стотици милиарди в икономиките на САЩ , Западна Еропа , Япония , Корея , Русия , докато държи цената на петрола - няма да се чуе нищо съществено от тези държави за правата на човека / визирам политиците им/ . Както обикновено - стотиците милиарди " затварят очи " . КОй си изтегли дипломатите заради Кашоги, кой наложи икономически санкции - ами никой

25

Fenasi Kerim

преди 5 години

Ислямизмът и шериата са най тежките заболявания в исляма. Самият ислям е предразположен към подобни злокачествени мутации защото всеки интерпретира хадиси написани 400 години след Корана така както му е удобно. Арабите са най нещастните хора на света. Те живеят в ранното средновековие. Колкото и богатство да имат пак са нещастни. Техния свят е тъмен и жесток.

24

привет от Германия

преди 5 години

Милиони евро да ми дадат ,не бих отишъл да живея в Турция ,Русия , КНДР и арабските страни независимо ,че някои от тях се смятат за демикратични страни напр.като ОАЕ ! Там където има тоталитарен режим или религиозен фанатизъм , парите не могат да ме направят щастлив ! Моето щастие не е в парите , а в свободата на словото , правото на мнение ! Естествено не всички са като мене , има много хора които за няколко милиона биха си продали душата на дявола и биха се чувствали щастливи в тези страни !

23

Замислен

преди 5 години

Чудя се дали ще изпитам оргазъм, ако видя шайката ГРОБ обезглавена и провесена на стълбове, за да служи за пример на обществото?

22

Анонимен

преди 5 години

След 20 години новият ни премиер-падишах Симеон-Хасан официално ще обяви Шериата в БГ! Само почакайте и ще видите...

21

Анонимен

преди 5 години

Презедента на Венецуела да се поучи от съюзниците на САЩ как да действа! Протести ще ми правят!

20

Анонимен

преди 5 години

Всичките съюзници на сащ са такива, СА е основния спонсор на ислямските терористи по света. Ами така е, сащ е най голямата терористична държава в света....а СА е техния спонсор. Нашите заблудени американофили също са косвени терористи, подържащи сащ.

19

АнонимеН

преди 5 години

САУДИТСКА АРАБИЯ И ИРАН ЯВНО СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

18

Бай Тошо

преди 5 години

Къде е демократичната държава наречена Сащ заедно с техните васали от Британия да ги бомбардират защото не спазват човешките права?