72

напоследък има една

преди 5 години

В Русия масово търсят да се сдобият с украински паспорти да избягат от руската ***. 41 %(според руските власти) искат да емигрират от Русия.

71

Анонимен

преди 5 години

Приканвам всички русофили да не чакат на опашка за Гърция, а незабавно да заминат за Донбас за руски паспорт !

70

Анонимен

преди 5 години

ЕС няма как да е твърд след като е пълен с меки китки

69

Анонимен

преди 5 години

Нямам против Путин да си раздава неговите паспорти на който си иска, но съм против да нахлуеш в чужда страна с оръжие и да започнеш да раздаваш паспорти, ето това не могат да разберат домораслите ни русофили. Нека Путин да си обере крушите от Донбас и Крим и след това като иска да си раздава нищо не струващите паспорти.

68

:):)

преди 5 години

ми нашите *** от външно като блеят, ще вземе бесарабските ни събратя вместо Бг руски паспорти да си изкарат.

67

Анонимен

преди 5 години

До 61Прав ти път за руския Гулаг и мека ти глава !

66

гого

преди 5 години

че Путин да не ги кара под дулата на автомати да подават документи за тескерета. Нали, вързани със синджири към близкото паспортно бюро в Русия

65

Анонимен

преди 5 години

Путин само губи от вечната конфронтация с ЕС и САЩ. Но понеже руския народ е глупав, той е сигурен че никой няма да му потърси сметка за глупостите които твори ежедневно само и само да си угоди на собственото его. ЕС са тези които купуват горивата на Путин и много лесно могат да го натикат в ъгъла, а САЩ са тези които управлявят парите в света и също много лесно могат да му свият сърмите на просяка Путин. На практика е изключително глупаво да се чепкаш с основния си клиент и банкера си.

64

Анонимен

преди 5 години

САЩ защитава всеки американски гражданин навсякъде по света. Защо ЕС се възмущава, когато Русия желае да защити хората от Донбас и Луганска област? Защо САЩ и ЕС не се намесиха и не наложиха санкции на бандеровци, когато стреляха и запалиха мирни украински граждани?

63

Анонимен

преди 5 години

Ако Кремъл даде руски паспорти на украинците в Домбас, те трябва да напуснат незабавно Украйна, защото се намират незаконно на нейна територия, а същевременно по този начин Путин ще легитимира терористите които избиват сега украински граждани, за негови поданици !

62

Анонимен

преди 5 години

ЕС да си гледа съюза, стига двойни стандарти. За унгарци ,румънци и поляци може пашапорти, а за рускоопределящи се не ...евахти равноправието....

61

Бак бак

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАСПОРТ НЕ Е ЛИ АТАКА КЪМ СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ Я ВИЖТЕ ЗА 10Г.ЩО *** СЕ АСИМИЛИРА В ЕВРОПАТА.ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ГОВОРИТЕ БЪЛГАРСКИ БЕ ГОВОРИТЕ АНГЛОСАКСОНСКИ.ВСЯКА ВТОРА ДУМА ЧУЖДИЦА.

60

лошо

преди 5 години

Двойните стандарти на ЕС само разпалват кризи и военни.

59

У

преди 5 години

А дано Путин облекчи режима за кандидатстване за руско гражданство и за българи и аз и семейството директно изчезваме от геноцида на борисов! Вие още ли си мислите, че някога България ще догони страните от ЕС? Направи ли го това Путин ще останат в България само ромите, и евроджендърите и геовете

58

Демократ

преди 5 години

Никой не кара хората в Донбас на сила да получат руски паспорти, могат да запазят и сегашните си такива. Те си решават. Никой друг освен тях не може да им диктува какво да правят и какви да се чувстват. Нито властта в Киев, нито ЕС. Каквото решат, това ще се случи. Това се нарича право на самоопределение.

57

това е

преди 5 години

Вече на границата с Русия са отворени 47 пункта за подаване на документи и се вият опашки от желаещи,гневни не гневни запада докара нещата до тук,защото не накара Украйна да спре убийствата и нарушенията на Минския договор.

56

Анонимен

преди 5 години

Украйна е един цирей,който е във вреда на цяла Европа и в бъдеще ще се използва срещу Европа или да вкарват в конфликт европейците помежду им,това е ***.Не ни трябват конфликти и война,вече веднъж преживяхме две световни жестоки войни!

55

позор

преди 5 години

ЕС защо не бяха гневни когато Украинската армия и фашистките отряди обстрелваха с тежко оръжие Донбас и загинаха много мирни хора?!

54

Анонимен

преди 5 години

Брилянтен ход на Владимир Владимирович! Предполагах, че Путин просто чака ес или сащ да сгазят лука и просто да повтори кримския сценарий. Сега, точно между смяната на окраинските "президенти", Путин им хвърли такава бомба в краката, че ще им държи поне до Второ пришествие! Ха са мръднали, ха им Го е набил с макарите!

53

Анонимен

преди 5 години

Досега Полша даваше полски лични карти на поляците в Украйна, а Унгария и Румъния издаваха свои паспорти на унгарците и румънците в Украйна. И сега , когато Путин реши да направи същото, т.е. да приложи вече съществуваща практика, за руснаците в Украйна, изведнъж се оказа, че това е голям проблем.