152

Мене до брюксел

преди 4 години

Не е ли суверенно право на всяка държава сама да решава на кой какво и как да дава. Другото е намеса във вътрешните и външните работи и политиката на тази държава.

151

Анонимен

преди 4 години

Ми ние защо не дадем паспорти на българите в Украйна.Красито Каракачанов ще им ги продава по-евтино.

150

Анонимен

преди 4 години

Щом ЕС е гневен, значи Путин е постъпил правилно.

149

ПЕНКО

преди 4 години

В УКРАЙНА ИМА ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ ОТ АМЕРИКАНЦИ - --ЗАЩО ТОГАВА В УКРАТА ИМА "ПРЕДСТАВИТЕЛ НА САЩ ЗА УКРАТА" , А НЯМА" РУСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА УКРАТА " ???? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ,КАКВО Е БЪДЕЩЕТО НА ХАРКОВСКА И ОДЕСКА ОБЛАСТИ !?!? СПОРЕД МЕН ЩЕ ОСТАНЕ ЕДНА МАЛКА ПРОПОЛСКА ДЪРЖАВИЧКА СЪС СТОЛИЦА ТИРАСПОЛ И ПРОТЕКТОРАТ ЛВОВ - БЕЗ ДОХОДИ И ИКОНОМИКА !!! ЕХ ЦЪР-ЕР-УУУ -ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС И ВИНС ФЛИН !?!?!?

148

Анонимен

преди 4 години

До: 164Без да имам за цел да се заяждам, искам да кажа, че Унгария също дава гражданство на украинци.Интересът е голям, избиват се направо!А главният мотив за повишения интерес е безвизовото пътуване из цяла Европа.Унгарците обаче са гадове и искат кандидатите да полагат изпит на унгарски!

147

Анонимен

преди 4 години

Аре стига европейски номера. Ами като не ви харесва какво прави Путин, давайте и вие паспорти на украинците. Пък те да избират дали да си вземат руски паспорт, или белгийски, холандски, френски и т.н.

146

Анонимен

преди 4 години

Много мъ йе страх да не би ЕС да скочи и срещу БГ задето и ние даваме на украинците БГ-паспорти по облекчена процедура. Справка за ценоразписа - при ВМРО.

145

Анонимен

преди 4 години

Тук някои леят крокодилски сълзи, че видите ли от Донбас като вземели руски паспорти нямало да могат да вземат визи за Европа. А мислите ли ,че на тях им се стъпва в тази лицемерна Европа, която гледаше безмълвно как укрите обстрелват, взривяват или горят живи 13 000 души , които загинаха там?

144

Анонимен

преди 4 години

Давайте да си пускаме ракетите всички ЕС САЩ Русия азиатците и да мирясаме а и братята араби и те да се затрием по бърже

143

Нн

преди 4 години

ЕС да се оправи първо с добре дошлите на Меркел танганайци джихадисти без никакви документи и тогава да се грижи за Украйна и Русия

142

Анонимен

преди 4 години

Суверенно право на всяка държава е сама да решава на кого да дава гражданство.Правото на държавата обаче да използва армията си да "защитава" свои граждани в чужбина е износ на държавен тероризъм и военна агресия!!!

141

джо

преди 4 години

До 143 Анонимен. Русия не е Югославия. Не бъркай понятията, всички видяхме как им се изпари мерака на Американците , когато над Долад Кук прелетяха Руски самолети. ЕС реве с крокодилски сълзи , но е безсилен да спре военните действия от страна на Украйна.Лошото е , че гинат хора , а никого не го е Еня.

140

Едо

преди 4 години

ДОСТА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ ДУХОВНОТО Е НЕСРАВНИМО ПО-ВАЖНО ОТ БИОЛОГИЧНОТО! ТОВА ГО КАЗВАМ НА ДУХОВНО ПРОСТИТЕ,ЗАЩОТО ДУХОВНО ЗРЕЛИТЕ ЗНАЯТ ТОВА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ЗАБЕЛЯЗВАМ,КАК ДУХОВНО ПРОСТИТЕ Я КАРАТ СПОРЕД ДУМАТА: ,,Едно знае баба,едно бае"! - НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ, НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ! А,ИНАЧЕ КАЗАНО ОТ ПАМТИ ВЕКА: ,,Всичко тече, всичко се изменя"! ТОЕСТ, НЯМА КАК ДА СИ АДЕКВАТЕН,АКО НЕ СИ АКТУАЛЕН! НЕ МОЖЕ ДА СТОИШ НА ПОЗИЦИЯ ОТ ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ И ДА СИ ТУК И СЕГА!НАРОДЕ????

139

не може да бъде!

преди 4 години

Ето за такива неща,като тази реакция на ръководството на ЕС се подрива доверието в него и нараства скептицизма към политиката му!Според съобщенията от пресата Унгария,Полша,Румъния раздават паспорти на украинци и никой не обелва и дума,че това е лошо!?Украйна също издава паспорти на руски граждани-проблемът разбира се е ,че за 2018 г.около 100 души руснаци са получили украински паспорти,а около 80000 украинци -руски!И защо ЕС си затваря очите за това какви ги върши киевската власт в Донбас!?

138

Анонимен

преди 4 години

Тия от ЕС такава параноя ги гони,че чак стават смешни.Е,какво като има облекчен режим за украински граждани.Никой не ги кара насила.Ако искат,ще отидат в Русия,ако ли не,ще си останат в Украйна.Що ги боли западните европейци?

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонименвие написахте че-Просия с нищо не е заслужила да и се прощават такива нарушения.<НАТО има достатъчно ресурс да ги навре в миша дупка и е редно да го направи.---ако държи нато да пробва майче живейш в 18 век света говори за разоружаване а ти искаш воина

136

авс

преди 4 години

До Хан Тервел тези хора които са руснаци и се приемат за руснаци а вие казвате че са украинци и ги защитавате и то смело казвате че са украинци и са сепаратисти а бг турци те са си турци не са българи-макар че са имат за българи предимно са българи а произхода няма значение.умеите да приемате човека за какъв си има той

135

баба мара

преди 4 години

и аз съм гневна на ес меркел и мигрантите ама какво от това хаиде да не сезанимават с русия от сутрин до вечер безделници 750 на брои

134

Shark

преди 4 години

Нещо не разбирам, значи Москва улеснява издаването на паспорти, а ЕС негодува. И защо? Какво нередно има тук. Ако Путин беше затегнал режима за паспорти щяха да кажат обратното, ето, ограничава им правата. Не знаят какво искат тея еврогеове, като чуят за Русия и ги обзема една параноя и правят и говорят едни глупости, ум да ти зайде. Ами ние как имаме облекчен режим за паспорти на македонци, това също ли е незаконно.

133

Скептик

преди 4 години

Интересно ще е да се наблюдават Гневни Пудели.