132

Анонимен

преди 4 години

ДО 146 Айше Вас ви се драйфа от ЕС,ама хората си оправиха и внуците с парите от ЕСАйше си и Айше ще си останеш. Хората се оправиха, а тебе те оправиха и отзад и отпред, и отвсякъде, та устата ти стана крива, голяма и дълбока.Който е на власт си оправя неговите хора, язък ти за магистралния стаж като не си научила тази проста истина

131

ба таз демокрация!

преди 4 години

Да са забранили или насила да издават паспорти - разбирам ЕС да е гневен.А Путин само е улеснил издаването на паспорти - и гледай двуличниците кво правят!

130

Айше

преди 5 години

Вас ви се драйфа от ЕС,ама хората си оправиха и внуците с парите от ЕС. Всички партии, до една.Апартаменти,къщи за гости,евро депутати! Все с пари от и на Европа.Един няма дача в Русия или децата им да учат там,дори на екскурзия не ходят. Проверете на другарите от БСП къде учат децата им и на какви такси.Много лоша тая Европа,много лош тоя ЕС ,пък парите им хубави??Как става така,другари?Как един другар не си купи къща за 35 милиона в Русия? Защо в САЩ ?

129

Хан Тервел

преди 5 години

Независимо от предпочитаният език в Донбас...хората там са украинци???!!!!...!!!! Този изкърти плочките барабар със замазката и част от бетона...От време на време човек се стъписва пред такива титани на мисълта.

128

Анонимен

преди 5 години

До 143 АнонименНамали дрогата , че вече ти е испушил мозъкът

127

Анонимен

преди 5 години

Издаването на паспорти на чужди граждани с цел да се подхранва сепаратизъм, е нарушение на международното право. Просия с нищо не е заслужила да и се прощават такива нарушения. НАТО има достатъчно ресурс да ги навре в миша дупка и е редно да го направи.

126

Жхж

преди 5 години

Еее не е като гринговците нали....пряко нарушаващи закон на ЕС...всички граждани на ЕС имат право да пребивават в ФАЩ за 6 месеца без виза....да ама не и българите...

125

Eeee

преди 5 години

ЕС да си трае...никой не го интересува мнението на лакеите на Вашингтон...освен това този закон важи и за украинци живеещи в тези области...не само за руснаци

124

До Демократ

преди 5 години

"Взеха ни докторите, инженерите, програмистите.."___Никой не ти ги е взел, сами си заминаха. Ако навремето не ни държаха в затворен лагер тип голям затвор още при бкп-то щяха да си заминат. Затова стига повтарял опорни точки. Италианци, гърци, поляци са по света от столетия, имат огромни лобита навсякъде, никой не ги нарича предатели и не реве че някой им е "взел" нещо! По-добре гледай тия дето са на всеки километър- те са реалният проблем на България от 100г насам.

123

Анонимен

преди 5 години

България и сега печели от транзита на руски газ към Турция около 200 милиона лева годишно, зорът е да не ги загубим тия пари в близко бъдеще, че напоследък всички печеливши проекти нещо ни заобикалят. Така че тука някои смехурковци се изказват неподготвени с не знам какво самочувствие на големи геостратези

122

Анонимен

преди 5 години

Създадоха този гаден цирей *** в центъра на Европа,за да работи срещу Европа и създава конфликти вътре в Европа,въпроса е,ще допусне ли Европа конфликти и икономически загуби,дори и риск от кървава война в Европа,противопотавяйки европейци на европейци?Тези,които искат конфликти да грабват пушките и да заминават да се бият индивидуално,а не да изправят на нокти цяла Европа и пред кървав конфликт,както и да създават точки на напрежение вътре в Европа!

121

да

преди 5 години

другият *** ще атакувал Русия не нейна територия превантивно с нисък интензитет:)))))))Плейстейшън, намали киното и игрите, че много се филмираш:)))а ако бързаш вземи си евр'огейската Европа и тичайте на война в Русия:))))))))

120

до Сата нато

преди 5 години

тя твоята Британия беше нарекла Бя картофена нива и така както е на 2500 км дойде и изтръшка бомбите си над софия с над 2000 жертви софиянци, е , разира се в тандем с янките...

119

до 129

преди 5 години

БГ - страната ни си има име !!!!англичаните ли са ти съюзник, бе ??:))))))

118

да

преди 5 години

големи сладури са русофобите - на всичките бащите им комунисти, но иначе "мразят" Русия..:)))))) по бащина линия бил демократ с баща-комунист хахахахахахахахаха

117

Анонимен

преди 5 години

Каквото правят Полша, Унгария, Словакия и Румъния за да защитят своите сънародници в Украйна, направи го и Русия. Жителите на Донбас са лишени от граждански права в Украйна: има икономическа блокада към тях, не им дават да гласуват, водят война срещу тях, при която загинаха 13 хиляди мирни жители Случилото се има хуманитарни измерения. И без това те имаха паспорти от ДНР и ЛНР. Т.е. имаме много шум за нищо. В скоро време сигурно ще имаме преговори между Путин и Зеленски. Путин обаче не може да участва в тези преговори, ако жителите на донбас не са руски граждани.

116

Сата НАТО

преди 5 години

Британия не издава паспорти на българи, които живеят в БГ, за да дойде да ни заграби територията. Британия издава паспорти на хора, които се изнасят да живеят на острова. Фактът, че се правите на умрели лисици и бегате по тъчлинията, е много показателен. Освен това Британия и БГ са на 2500 км една от друга и сме съюзници. Просия издава паспорти на сепаратисти в съседна държава, с което иска да откъсне територия.

115

Крим не е руски

преди 5 години

До привет от Германиямного си прав. И представяш ли си бедните ватенки как щели да ни направят богати от транзит на руска газ..ха.ха направо да зависиш на украинците..ха.ха

114

привет от Германия

преди 5 години

Забелязвате ли , че който и да е на власт руснаците все са си бедни и мизерни !Каквито и мерки да предприемат руснаците , винаги стагат по-мизерни ! Ютуб е препълнен със стотици дори хиляди клипове качени от самите руснаци , клипове показващи тоталната мизерия в русия ! Гледайте ги и след като изгледате поне 10 клипа ще спрете да се оплаквате от България защото има хора които живеят по-зле от българите , тоест има руснаци !

113

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Никоя европейска държава не издава паспорти на хора,които живеят в други държави"А хилядите британци пожелали чуждо гражданство напоследък от къде го получават,от Марс ли?Или от страни от ЕС?