6

Анонимен

преди 5 години

Къде го видяха тия не искам вече да ги споменавам с думата " политици и дупетати" че в България има свръх производство на цвят от маслодайна роза и да се ограничават насажденията. Вий господа знаете ли колко розово масло е произвеждала малка България по времето на соца ? и все не стигаше и то само за френските маркови парфюми. Сега Турция го произвежда и има пазар , а ние ще лапама пак мухите.

5

Анонимен

преди 5 години

И ако си насадиш маслодайна роза като декорация в градината или в обществените градиники,пак ли ще плащат хората глоба?Вие добре ли сте?

4

V

преди 5 години

България се превръща в бананова република ;) За да стане това значи някой източва от някъде системата .Нещо сметките не излизат !!! Ама и кръчмаря хич го няма .

3

Тошо артиста

преди 5 години

Още по мое време. Москва си свикна с това розаво масло. И си го взимаше редовно.

2

Анонимен

преди 5 години

За българската роза. БСП ги няма защото трябва да питат Москва. А за нормалните хора Брюксел им е дал правото да си решават.

1

Иван Пешев

преди 5 години

Свръхпроизводство щото преди 6-7-7 години писаха разни *** каква голяма схема била , а пък схемата е да предизвикаш свръхпроизводство и да държиш маслобойните ;) че да ти падне цената , нищо лично просто бизнес.