37

Някой

преди 5 години

Дългата ръка на ДС и Кремъл само да не завърши и този с новичок

36

Waffen SS

преди 5 години

Нашата мила татковина,след като се отърси от "тъмният" социализъм и прегърна "сияйният" демократичен неолиберализъм,нещата се промениха драстично.Вече хората ровят в кофите за отпадъци с един приповдигнат и бодър дух на осъзнаване на европейските ценности.Даже човек да получава добра заплата,няма как да се чувствува комфортно и да е щастлив сред нещастни,болни,гладни,окъсани хора.Как човек да е щастлив сред разбити улици,войнствуваща простащина,тъпота,сивота,безнаказаност на престъпленията

35

Стив

преди 5 години

България продължава успешно да продава оръжие на братски народи и да печели дебели пачки от смърт, осакатяване и страдание.

34

Анонимен

преди 5 години

смешно ми става колко сме завистливи българите .....бил си купил човека къща ми нека щом може има средствада

33

Анонимен

преди 5 години

На всички тия милионери и милиардери закваската им е БКП и ДС. Няма случайни хора между тях. Да ги пита човек как така се оказаха в тоя бранш/особено оръжейния/ и с колко пари са тръгнали? Сигурно със заем от държавата и ипотека на жилището си???Изнесоха парите в края на 80-те, направиха криминална приватизация, като разпродадоха активи за милиарди, а държавата получи един....р А днес стават милионери от евросредствата...Нужно ли е да се чудим защо сме най-бедната държава в ЕС!

32

българин

преди 5 години

Тоя нашия.Който и да е той.Е болен мозък! Ти луд ли си бе?! Да се опитваш да подражаваш на Американците? Да пръснеш маса пари.За да се наредиш сред тях? И? Какво е усещането? Никакво май! Ама ей така.да си там! Ганьовска му работа!

31

Жеко

преди 5 години

Абе той и Илия Павлов много беше активен до 2003 година.

30

Другия с коня

преди 5 години

Мандалото хлопна Чадо.....Тройната Коалиция -БСП,НДСВ,ДПС си гласуваха Закон за Давност за Престъпленията при Приватизацията....Само ще четете какво се случва и ще се почесвате по Червените Тикви....Малко ви е.....

29

Веган

преди 5 години

Бих посъветвал да не яде рукола.

28

До30

преди 5 години

Хайде да не е всеки ама едно 80% от родните "богаташи" бръкнаха в кацата с меда в така нареченият "преход" други 10% захлебиха покрай власта от Евро Фондовете,и останаха едни 10% за които се предполага че успяха сами! Ти от кои беше?

27

Скептик

преди 5 години

Който нож продава от нож умира.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТъпи били :) то вие щот сте много умни седите пред компа и псувате :))))

25

Анонимен

преди 5 години

Айде и тоз ли ви окраде бе?

24

Анонимен

преди 5 години

До 27Тези за които чувате са новобогаташите. Има хора за които дори не подозирате че съществуват защото не се занимават с политически глупости. Ама то за вас всеки който има нещо повече от вас или е постигнал нещо е крадец и измамник. Балканска селска логика.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам Цвинокио-гледа човекот ДРОГАрете как крадат и той подръпва по малко. Колкото за един асансьор...За мен е напълно невинен...

22

Анонимен

преди 5 години

Майна парвеню

21

Анонимен

преди 5 години

изплуват всекидневно анонимки като тоя изведнъж забогатели, без никой да ги е чувал цял живот. как става тая работа? с голямо крадене! с много лъжене и с много ***.

20

Америикан

преди 5 години

До Анонимен 22:Ай сиктир! Който не работи не трябва да яде!А и вие пискате при 10% данък, камо ли при 50%...

19

Анонимен

преди 5 години

Яко лапане е падало тук ... този направо е крал пари с камиони ...Не могат да го пипнат сега, ни президенти ни държавни органи. Сигурно той им плаща заплатите така или иначе

18

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли как се става милионер от пестене на закуски. Казвам и аз на жената да не дава на децата пари за закуски, тя също да спре да закусва, аз не закусвам от началото на 90-те години откакто изчезнаха истинските банички и бозата, и ще станем милионери ама тя не, та не. Неможело да не закусват това било най важната храна за деня. Е тогава ще си брои стотинките а няма да е милионерка като Човеко Ристо Ристов.