15

Анонимен

преди 5 години

Много забавно... ВИЕ като клиент на БАНКАТА си плащате ТАКСИ. Срещу тия такси ви се ГАРАНТИРА, че БАНКАТА ще ви пази парите по сметките и ще можете да ги ползвате само вие по определени от банката начини.Ся, като ви "източат" картата, това е проблем на банката, а не ваш. Банката възстановява загубените суми...

14

м дааа

преди 5 години

моята банка ми дава възможност да блокирам отделни географски региони, в които да деактивирам картата.

13

Анонимен

преди 5 години

Бас хващам, че са индийци... истински реални от Мумбай, не от Максуда.

12

Анонимен

преди 5 години

българските програмисти са много алчни нищо че са бъкани с мангизи крадът от жени в инвалидни колички само за пари мислат програмистът е враг на народа

11

ПРИВОПИС?!?

преди 5 години

;) Microsoft Word 0 Proofing tools!

10

ПРАВОПИС?

преди 5 години

Какви са тези ПЪРИ и КРИВНИ, "интелигентни" младежи"?Голям срам, че това е ОГЛЕДАЛОТО на ПИШЕЩАТА интелигенция!Удържайте им от заплатата!( кой е шеф на Дневник?)

9

77254

преди 5 години

Ако са порядъчни хакери, ще намерят начин да върнат сумата, като я закръглят заради притесненията на тази изстрадала жена.

8

XuTbp5bp

преди 5 години

Е дайте координати за мацката, има други "хакери" готови да помогнат ако е толкова симпатична, колкото я описвате и както изглежда на снимката :)

7

House M.D.

преди 5 години

Остава неясно какво означават думите "пъри" и "кривни".

6

5

преди 5 години

(схванах иронията, просто добавям.) хвала на такива бизнес дами. аз как не съм се сетил до сега, ами цял живот се мъча да уча и работя, че после да мога още да уча и още да работя.

5

do 4

преди 5 години

Все едно да кажеш че не са измамници poмитe, дето просят на улицата пред църквата, а към 9 ч. вечерта минава един голям черен мерцедес и ги прибира.

4

Анонимен

преди 5 години

До внимавайтеЗащо да е измамничка.Ако не каже че е на смъртно легло ще събира по-трудно дарения. Трябва да се накара дарителите да реагират емоционално.

3

бглекар

преди 5 години

След като изля една кофа помия по адрес на българските лекари тая "дама" по много сайтове че са неграмотни, с молба за ПАРИ за лечение в Кипър, защото само в тяхнанта клиника са и помогнали, аз се обадих на някои колеги в Кипър, и в Турция, и в Гърция, да разпитат с какво толкова и е сложен случая, че не можем да я оправим тука. Оказа се, че не само не е влизала никога в техни клиники, ами и на територията им изобщо.

2

внимавайте

преди 5 години

Тая е измамничка. Не се връзвайте. Колко и събрахте, колко пъти я крадоха, колкото пъти я лъгаха, за 5 години и събрахте няколко милиона, тъй както беше на смъртно легло тогава, още мърда, на 50 места уж са я оперирали, пък ако завъртите по един телефон на клиниките - никъде не са я чували.

1

Анонимен

преди 5 години

Имаш карта имаш проблем.