16

И последно ...

преди 5 години

Надявам се да сте много радостни в момента, защото петточковата сърце експлоадираща техника не е легенда и се чудя колко инфаркта ще последват заради отказът да приемете, че Бак Мей е безпорно и неоспоримо най-голямата смъртоносна сила на тая планета и е просто казано, че когато някой успори самата смърт заслужена или не, ще го ядосате адски много ... Честито на печелившите :D

15

Нямате си и на идея

преди 5 години

Колко ще съжалявате, че сте я спасили, защото го ядосахте супер много точно с това ... Това им беше историята на тия ...

14

Не си прескочила ...

преди 5 години

https://youtube/watch?v=S2ixJRwnbjU Абатът се опитал да се консултира с Бак Мей само за да разбере, че Бак Мей бил неконсултируем и понеже си отказала да умреш цялата ти рода ... като в ония манастир един по един в сърцата ...

13

Пен

преди 5 години

"5 подобни дивайса" - *** каква е тази българска дума "дивайса" ? Айде поне един език научете да говорите както трябва.Да смесваш думи от два езика не е признак на интелигентност а на това ,че не знаеш добре нито един от двата.

12

Не сте я спасили ...

преди 5 години

Отложихте я за малко ....

11

Легенда или Призрак

преди 5 години

Ще решите сами ... но гарантирам, че няма да е последната и' операция ...

10

Ми не ...

преди 5 години

Ударена ли си от Пай Мей няма спасение, колкото и да ти се иска. Защото не важи правилото за разстрела тук, ще бъде ударена пак ... и отново и отново и отново ... Щом юмрукът на белия лотус е пропуснал веднъж, значи отпиши си цялата рода старо ...

9

лекар

преди 5 години

С такива подробности с неясните за широката маса от хора медицинска терминология би следвало ситуацията да се опише в медицински форум.Иначе браво за всичко.

8

Анонимен

преди 5 години

такива неща се правят рядко, но нея са я прежалили,че е възрастна. ако се получи - аплаузи по медиите. ако не се получи - тихо и кротко възрастта е виновна. защо не можаха да събудят от медикаментозна кома майката на хр. мутафчиев ?

7

65

преди 5 години

Нищо не са платили.Севсем сериозно.Наскоро ,може би есента, на моя позната и бе направена аблация.През вени ,артерии и вкарват в сърцето електроди с които ,,поправятгрешката в ритъма на сърцето.Четири часа с пълна упойка.Доктор Трайков и екипът му.Стоя три дни.Плати 150лв. за престои-по-точно за битово обслужване.От къде си ,,дърпатпари лекарите за консумативи ,работа ,заплати?Те си знаят.Те си източват и преточват касата,те мрънкат едни с/у други,ама без пари не остават.Иначе Поклон за Петров

6

maca

преди 5 години

И тук никой не пише колко са платили близките за операцията или кои са близките на жената. Винаги всичко има значение.

5

Анонимен

преди 5 години

И сега - какво стана с другата статия ??? Падна от първа страница. Елементарни сте, но по-лошото е, че и нас мислите за такива.

4

Анонимен

преди 5 години

Това некомпенсира издънката на пета,която сви разцвета.В пета хората сасолидарни с еднодневките.Да и дадътстатут военна превързочна и освободятперсонала.

3

ееее

преди 5 години

Браво. Но тези единични случки изобщо НЕ РЕШАВАТ проблема. Сега да си отклоним вниманието от другата мноооооого лоша новина от вчера, а ? Ей ама сте ми хитри вие.Само дето ние не сме толкова късопаметни.

2

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е колко 70-80 или повече годишни получават подобно лечение и отношение.Единични бутикови случаи, а в действителност?

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на лекарите, които въпреки желанието на банкянския еднокнижник да умори пенсионерите, успяват да спасят част от тях.