92

Мики

преди 5 години

радвайте се на българи и българчета които се връщат. Мишки и продажници. Погледнете че България се заселва тихомълком с разни дърти англичани и чужденци. и това се пропагандира по Нова тв. всяка седмица. Дъртаци чужденци или наши хора и деца, кое е по добре.. мислете

91

Кукуригу

преди 5 години

Салатено-ракиените патриоти гледам са се активизирали здравата и вият и пищят като линейки! Те не разбраха, че само с гол патриотизъм нищо не се прави! Ама така са свикнали: да се блещят само на масата над чиниите с кифтаците, слатата и ракията с жълта лимонада, и да се правят на големи мъже на жени, деца и дърти баби! Като се дойде за сваляне на кръвопииците от власт, люпят семки пред телевизора и пак на масата големи приказки дрънкат за световната политика и икономика разбрираш ли!

90

пепи

преди 5 години

То пък един лукс

89

Анонимен

преди 5 години

Поздравявам тези хора за смелостта да вземат това решение. Ние с жена ми не смеем и нашите деца си израснаха в чужбина.Пожелавам им късмет

88

Ели Видин

преди 5 години

До От Берлин: Ти пази семейството си от Новите Германци - аллaходупците на Меркел, те вероятно са по-голяма опасност за теб и близките ти, отколкото всичките опасности в България, които си изброил.

87

Reptile

преди 5 години

Мишки, не съдете човека! Гърция е уредена за гърците, Франция за французите, Вие ТАМ сте трета категория. Не ми се правете на успели емигранти! Човека, просто, не желае да стои в Гърция заради парите и да е лакей... това е, има малко достойнство и не желае да го третират, като трета категория. Аз можех да остана във Франция на супер заплата в ИТ индустрията преди 20 години, но не желая да ме гледат, като ***... И до днес работя с тях, но от ТУК.

86

От Берлин

преди 5 години

До malartХмхм. Дали сте прав!? Ако имате деца, и знаете, че толкова много опасности ги дебнат в Родината... За корупцията навсякъде, дрогите, дебилните,, ***'' с купени книжки, колите с пернишки номера и т. н. Всеки сам избира, как да живее. Но ви казвам, че е много трудно да се убедиш да се завърнеш, след като си живял в уредена и не враждебна среда за теб и семейството ти! Аз, при всяко идване в Родината, поне на два пъти отървавам кожата на косъм по шосетата само.. Возя и семейството.

85

Дон Карнаж

преди 5 години

Ей ама кви сте ***! 16 години или по-малко да кажем 10 години да се застои в Гърция и като се прибере веднага търсите плъха под килима като приоритет. Не го бивало, космоса му бил крив. Е как 10 години не му е вървяло в Гърция бе като е толкова загубен? Как се е задържал там? Може заради кризата в Гърция да се е прибрал, може да е видял че е ударил тавана на парите които може да изкара там и да е видял някаква възможност в България. Но не трябва да се измисли че бил неспособен най-вероятно..

84

malart

преди 5 години

Какво означва "лукса на Миконос"? Те ли са живяли в лукс? Много българи водят нискокачествен живот в чужбина, а с познанията и професиите си в България биха могли да живеят наистина в лукс. Така че - изборът е по-друга причина, но трябва да му се придаде и малко пипераец за емоция - в случая езика.

83

привет от Германия

преди 5 години

Като им свършат парите пак ще търсят начин да бягат ! А не да си Боже парите им да свършат бързо , тогава дори няма да имат желание да дочакат децата им да научат български , ще си вдигнат куфарите и ще заминат ! Виждал съм много такива "родолюбци" !

82

Кубрат СуШеф

преди 5 години

бях 15 г в София,с жена ми решихме да се върнем на село, за да могат децата ни да си върнат любовта към земята ни. Техните пък деца ще се върнат от Марс на луната и така

81

грък

преди 5 години

Само, който си няма грам представа от Гърция и света, може да нарече живота на Миконос луксозен...

80

Когато Имигрант

преди 5 години

ви каже "желаят да отгледат децата си като българи"това означава че в училище са обявили децата му за хиперактивни или за изоставащи и са или започнали да ги тъпчат с психотропни таблетки или са искали да ги преместят в клас за ..или

79

Анонимен

преди 5 години

Аллах Акхбар!

78

Ванката

преди 5 години

Аз, ако съм дете, родено и живяло на гръцки остров, ще изживея много трагично такова преместване.

77

Анонимен

преди 5 години

Първо, странна специалност има Георги - вътрешна архитектура, що не учил и външна...Второ - пенсии от по 400 евро ще получават някога, но не и сега - вероятно Георги е на около 40 години.Трето, заминал 2001, останал 16 години, сега сме 2019, не излизат сметките.Четвърто, дори и гърците научиха български, особено в северната част, нека кажат истинската причина.Не на последно място, на калпава ракета - космосът й крив, независимо дали у нас или в чужбина.

76

PAOLO MALDINI

преди 5 години

В Гърция и Италия възможно най-обидната и тежка обида е ако човек бъде наречен ''българин''.Това е кръвна люта обида в Гърция . В Италия също ''българин'' е зверска обида .Незнам Георги защо е решил да даде на децата си тази съдба .

75

Бобито

преди 5 години

До 89. Стара Загора що се отнася до престъпността, е в родината ни едно от най-спокойните места и за това има статистика, но ти си смел или я явно пък не си я бил чел😂😂😂.

74

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 88Ти пък какъв го крепиш,гъркоман ли си,сърбоман ли си,или и двете заедно?Айде у лево!

73

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета.Голям лукс няма що...Но все пак децата им там, по трудно щяха да се срещнат с дилъри на дрога.Разбирам,че искат да им покажат всичко хубаво у нас.