24

Курти

преди 4 години

Това са избирателите на Юрданка и герб...........Факт е това и Алиби на милиционерите за Бездействието им, че били "Много заети".

23

Гост

преди 5 години

А кога ще доразчистят гетото в Захарна фабрика до река Суходолска?

22

Анонимен

преди 5 години

Сега съдът в Страсбург и на тези ли ще ни кара да осигурим общински жилища?Прав е един, дето пише по форумите, че иска да се самоопредели като ром!

21

Картафена принцеса

преди 5 години

В Рим всяка сутрин минават военните с багерите и "обитателите" се изпращат в Еритрея за дезинфекция.Но бездействието на кметовете е подозрителна. Вони на злоупотреба с Евро фондове за интеграция. Документите се разписват: Председател- Баш кмета фъндъкова и комисия от няколко съселяни и гнусливи дипломати от чужбина. Схемата е измислена. Сега *** ще ме изтрие.

20

Безобразие и наглост

преди 5 години

Това, че някои са си направили незааконни "къщи" някъде преди 25 години, какво означава, според Христо Николов? Че 25 г. давност поради бездействие на институциите, им дава право да продължат да живеят в беззаконие и да подлудяват района ли?

19

Анонимен

преди 5 години

А в парк Въртопа, община Младост и Студентски даже и ги регистрират по адрес, гласове трябват. Всеки ден нови се появяват.

18

Анонимен

преди 5 години

То почти цяла София е заприличала на гето.

17

мак

преди 5 години

Нема да се плашите. Ще построят гето, след време ще го съборят, а съдът в Страсбург ще нареди да им се намерят общински жилища и тогава ще се махнат окончателно. Вижте Войводиново.

16

Модерното

преди 5 години

В Модерно предградие има много незаконни къщи (странно захранени с ток и вода, които може би не плащат). В тях живеят прииждащи роми криминално и психически проявени, но общината ги разглежда като гласоподаватели.А нас ни кара да живеем в квартал без инфраструктура, мърсотия и да дишаме изгоряли гуми, дрехи и всякакви ***. А всяка вечер да слушаме музика, скандали и побоища.Общинарите треперят от БХК и взимат някакви заплати.

15

Анонимен

преди 5 години

Сутринта даваха по тв един ром,който нямал лична карта.На същия адсрес били регистрирани 40 човека.Кой и защо регистрира десетки хора на един и същ адрес?Да ви светна ли или сами се досещате?

14

Петкан

преди 5 години

МВРО, видяхме ви и вас що за прогнила стока сте. Част от престъпната шайка окупирала публичното пространство. До тука бяхте и вие.

13

Освалдо

преди 5 години

От кой етнос е Карлос Контрера? Не е от българския със сигурност. Те от маалата не си ли кръщават чаветата с имена на герои от сериали?

12

Анонимен

преди 5 години

Тихо мълком ромите превземат България, а борисов Тиквата ще си замине при дъщеря си в щатите да си харчат на воля с внучето!

11

Парабел

преди 5 години

Гета, корупция, бедност, беззаконие, бездарни политици, професионални патриоти.... Много смет има за смитане

10

Чило

преди 5 години

А пък тия на снимката плашат кокошките.

9

Орландовци

преди 5 години

Завършил съм едно от местните училища 59-то СОУ. Там в момента преобладаващо учат основно ромчета. Избягаха всички читави учители. Личната ми лекара се махна от квартала, защото и писна да работи с етноса. Аз самият не живея вече там, заради постоянните проблеми. Маса хора се изнесе от квартала, обаче проблем няма, нали така ?

8

Симе

преди 5 години

Правилно, шведите в Индия, латиносите в джунглата, а шкембестите воеводи в дранголника!

7

Анонимен

преди 5 години

Тия морални *** са за затвора, не да се кандидатират за каквото и да било.

6

Анонимен

преди 5 години

Като са почнали,да изгонят ромите и от софийските гробища! Близко е!Пълно е с ромски коли,търсят клиенти, дъни чалга,а за кражбите да не говорим! От общинската фирма си затварят очите и ушите!

5

Анонимен

преди 5 години

Тя цяла Тиквария е едно парцаливо гето!