46

Анонимен

преди 5 години

А македонците от Северна Македония, ядат ли български козунаци?

45

Loyko

преди 5 години

В Хърватска се предлага агнешко от България ,както и тяхно агнешко месо.Цена на българското е 50 куни за килограм, а на хърватското е 70 куни за килограм.Пазарна икономика.Какво лошо има да си купуваме агнешко от Македония,което нито е по лошо от българското,нито е по скъпо...Ами да сме си изградили контрол за внос на месо...не са ни виновни македонците...било то и северни...

44

BEDN ROM

преди 5 години

AZ MRAZYA MESOTO,NE OBICAM I VASHIAT HRISTOS-MESOYADEZA IZMISLEN

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Ми ходи при Бай Тошо, яжте агнешко с него.Прати му много поздрави и му заръчай да не се връща. Не ми липсва нито той, нито режима му на тока, нито комунизъмъ му.

42

Съвет

преди 5 години

Най хубаво е агнешкото от района на АЕЦ Козлодуй.От там са и екологичните млечни продукти на Зоров , Враца.

41

Отговор

преди 5 години

До Непопулярно мнение 26 Ами при капитализма е така. Що па да не ядем агнешко през почивните дни. ?Пречим ли ви ? Заешкото и сьомгата да не е по евтина , но се продават.И някой да ме светне кое уиски е най хубаво ? Дали не е най скъпото ..?

40

Да допълня...

преди 5 години

Яжте и не философствайте. Щом е от Македония , значи е по добра от Австралийското. Да ви е сладко.

39

Анонимен

преди 5 години

Няма такава Държава Македония , значи месото си е Българско. Номера с цената , че уж е по евтино е пунта- мара.

38

Абе, еййй...

преди 5 години

Що да е македонско агнешко то, бе..Нали идва от Гърция??!!Май вече и БАБХ, се заплитат в собствениците си простотии и не знаят кво искат!

37

Анонимен

преди 5 години

Яжте моркови!

36

популист

преди 5 години

Щом джамбазлъка в България е мерило за бизнес, умряла държава.

35

Анонимен

преди 5 години

До ГашоСъщата работа и аз. Тука ни пробутват някакви овце и шилета, а македонското е мо-зък. Аз си вземам винаги около 10-тина килограмови.

34

Анонимен

преди 5 години

Вчера обикалях пазара и търсих точно македонското, уж по-евтино агнешко, а всички ми предлагаха някакво българско. Къде са тези 80 тона, че да ида да си купя 3 кила?

33

Гашо

преди 5 години

Македонското агнешко не е опасно, просто е по- вкусно от българското и на по - добра цена. Купил съм 6 вече, 4 изядохме с компанията, да си оближеш пръстите. Бойкот на българското агнешко на завишена цена, да им се развали дано на алчните прекупвачи и търговци. Кофти за производителите, на тях им го изкупуват по 3 лв живо тегло

32

BGexit

преди 5 години

Македoния е по-конкурентна на животновъдния пазар въпреки евросубсидиите, които уж получават българските фермери.

31

House M.D.

преди 5 години

Кога българските овчари ще се научат да играят по правилата на пазарната икономика, а не да търсят държавната бухалка?Предлагането било регулирано спрямо търсенето. Ерго, производството е намалено, за да се вдигне изкуствено цената. Нормално е при тези обстоятелства някой да внесе търсената стока и да я продава на по-изгодно за купувача цена.

30

Ядосан

преди 5 години

А знаете ли в балкана (понеже съм от балкана и аз) колко агнета има, на колко работливи хора остават животните... Ще внасят от къде ли не, но няма да се обърнат към нашенското, което е и по-евтино, и много по-вкусно. Затова сме на това дередже... пак някой ще се облажи за сметка на работливите хора. И само да ви кажа, че 1 кг агнешко струва 8-9 лева.

29

Анонимен

преди 5 години

Кво агнешко бе, аз едвам събрах пари за една дроб-сърма и *** яйца да приготвя!

28

Анонимен

преди 5 години

Абе по бай тошово имаше агнешко колко искаш, помня как на баба ми й беше писнало от агнешко. Имахме развито животновъдство. Сега няма агнешко защото е скъпо и вносно, а хората масово са бедни и не могат да си позволят. Освен това днешното е пълно с хормони и всякакви гадости за да се котира. Така че не лъжете и яжте македонско с неясен произход както и стоки втора ръка които на запад никой не иска и затова ни ги хробутват на нас.

27

Мишо

преди 5 години

Не, опасно е обедняването на хората!