40

Анонимен

преди 5 години

за всички след края на войната е било изгодно Хитлер да е мъртъв.има доста данни че е бил жив но са оставени без последствие.

39

илюминат

преди 5 години

Хитлер е агент на масоните, много ясно че те саму осигурили спокоен живот до края на дните му.

38

z-rock

преди 5 години

При положение, че никой, никога не го е виждал мъртъв, цялата история е спорна! Имал е достатъчно пари и позиции за да осъществи това бягство!

37

Анонимен

преди 5 години

Дори и болшевиките си признаха,че черепа на Хитлер,които уж са имали,е на жена!...Че е на жена, не доказва, че не е на *** Браун. Двата трупа са били изгорени един до друг. Става въпрос за обгорял фрагмент от череп.

36

Джедай Мастър

преди 5 години

Тръмп май е гледал "Момчетата от Бразилия" снощи.

35

Анонимен

преди 5 години

До: номер 31 (Руснака)Повече от сигурно е, че руснаците нямат нищо общо със смъртта на Хитлер.Ако го бяха убили те, или заловили жив, щяха да го балсамират, мумифицират, препарират, също както направиха с Ленин, и да го сложат в стъклена витрина да го показват в някой музей.Затова той самият е наредил след като се самоубие тялото му и това на *** Браун да бъде изгорено - да не могат да се гаврят руснаците с труповете им.

34

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е точно толкова жив, колкото и фараона Тутанкамон, Рамзес II, Нефертити и Клеопатра!

33

Анонимен

преди 5 години

Разгледах ги прочутите "сензационни" разсекретени документи на ФБР.Еми, нищо сензационно не намерих в тях.Просто един чул, друг казал какво бил чул друг да казва, че някой бил видял, трети бил научил от лелята на приятелката на съседа, че Хитлер като че ли бил видян някъде.Само това пише. Голяма сензация, няма що!И от ФБР разбира се, записват и обработват всеки такъв сигнал, какво да правят?

32

Анонимен

преди 5 години

ХитлерГагаринЕлвис Преслимайкъл ДжексънВсичките са в Аржентина.Един приятел е ходил и ги е видял.

31

Анонимен

преди 5 години

До: номер 26Не е много ясно дали вече не съществува този отдел.Също така, изобщо не е ясно даже дали съществува изобщо.Според легендите, в Мосад има специален отдел от наемни убийци за мокри поръчки, който се нарича Кидон.Проблемът е там обаче, че официалната политика на Израел е мълчанието.Израел нито отрича, нито признава за такъв отдел.По същия начин Израел не отрича и не признава, че има ядрени оръжия.

30

Totenkopf

преди 5 години

Тази "новина" беше написана и в блитц преди няколко дена дори и те не посмяха да напишат такива щуротии, както колегите си тук. Там си написаха, че ФБР са получили НЕПОТВЪРДЕНА информация, че е в Аржентина, без никакви доказателства. Тук вече има документи, подводници, някакъв *** Расате се цитира и прочие глупотевини. Велики сте просто, царе на Фейка!

29

Руснака

преди 5 години

Дрънкат врели некипели само и само да не признаят, че е ликвидиран от руснаците, изгорен и направен на пепел. Слава на Русия! Тя ни освободи от османско и нацистко иго!

28

ууу

преди 5 години

Това го слушам от 40 години, а сега и документи. А Герамия е Германия+Арабия?

27

агитпроп

преди 5 години

Адолф е жив. Видях го да се разхожда в Аржентина. Там са, и са живи, и Елвис Пресли, и Джими Хендрикс.

26

Анонимен

преди 5 години

партенки - ниво на медията...

25

Анонимен

преди 5 години

В Мосад е имало специален отдел, който е издирвал и ликвидирвал укрили се нацистки военопрестъпници. Действали са твърде успешно. Точно Хитлер да пропуснат не ми се вярва.Отделът вече не съществува, тъй като факторът "време" също влияе.

24

Бабу

преди 5 години

Историята освен от богатите се пише и от победителите :)

23

Анонимен

преди 5 години

Само един наивник може да седи да го хванат! Войната си е една детска игра!

22

КРЕДОТО

преди 5 години

Бягството се включва във веруюто на един държавник!

21

Сталин

преди 5 години

Щом няма свидетели - НЯМА ПРОБЛЕМ