12

до ганев

преди 5 години

Ех, ганев, ганев.... колко си зле. Върви да те освидетелстват, за тежка умствена изостаналост ти се полага да получаваш инвалидна пенсия.

11

ганев

преди 5 години

Много приказки за какво ли не. Относно тези които коментират за парите1. Позамислете се - в 21 век - ДОКТОР ПРЕГЛЕД не прави а техниката. Степен на сложност? Една операторска дейност. Ако някой не може да прочете резултата - да си хвърли дипломата2. 430 болници при 6,5 млн. население - МИНИМУМ 130 са излишни - Нямало кадри !!3. Ценообразуването на пътеките - ДА СЕ ЗАБРАНИ оценяването им от мед. лица. Какво пише на тяхните дипломи4. Понятия от типа - избор на лека- НЕ. Нали вс. иимат ДИПЛОМИ

10

Анонимен

преди 5 години

Финансирането си е доброя, просто от ГЕРБ здраво крадат.

9

?!?

преди 5 години

Тоя БСП-рски доктор яко прибира пари от пациенти бачка на три часни кабинета

8

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

7

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

6

Идеалист

преди 5 години

Вече се призна, че има тотален недостиг на медицински сестри. Те работят на по две места. Няма как да работят на три. След не повече от 3 години така ще е и лекарите. Даже големи болници се крепят на 20 - 30 % дипломи на лекари пенсионери, за които плашат за да покрият формалните изисквания на медицинските стандарти. Обслужването в болниците е много лошо. Две трети от времето на медицинския персонал минава в писане на разни документи, половината от тях се дублират относно съществената информаци

5

Анонимен

преди 5 години

Защо имам същите права, каквито има и здравнонеосурениния? Нали нови 2 или 3 модела щеше да прави Ананиев от септември, 2018г. Покриха се и нищо не действат да правят в тази насока. Болниците лекуват неваксинирани от морбили. Никакви наказания за тези родители, антиваксъри.

4

като пуснете

преди 5 години

в България гнусните еврейски здравно-застрахователни компании здравеопазването няма да се подобризападните гадове искат и на нас да ни смъкнат 7 кожи от гърбовете за скъпо и пре-скъпо здравеопазване кога ли най-после ще се срине този гнусен юдо-масонки запад ......само злини, страдания и хомосексуални ценности ни донесе тази "демокрация"

3

анонимен

преди 5 години

къде видяхте здравеопазване?

2

МАРУШКА ЛЮЦКАНОВА

преди 5 години

Спират ме Много пъти във ФЕЙСБУКНад 30 пъти И затова вече до великден спирам да пиша заПолитикаНо искам в тези дни да напиша товаЧе за едни може да има милостиви бог или аллахА за други няма милостиви бог или аллахНо има по -голяма велика сила иТова е КАРМАТА СЪДБАТА!!Тя ще отмъсти за сторините злини на нашия народОт НАТО И ЕС и управляващи ЗАЕДНО С НАТО И ЕС

1

МАРУШКА ЛЮЦКАНОВА

преди 5 години

Какво искат пъкНе стига дето умират толкова много народОт нашия народ и не ги лекуватТова лекари ли саНищо не лекуват!Моята дъщеря умря в оаил КЪРДЖАЛИСега на 1.04.2019 г.. Млада омъжена от една годинаИ няма деца!Толкова млади хора си отиват!!Никакво здравеопазване не е!!Алчни за пари само и частни кабинети!!А имахме безплатно лечение през комунизма!!И населението ни минаваше над 8 000 000А сега сме под 5 000 000И че и гонят български народ от собстената си странаНАТО и ес !!!