4

Анонимен

преди 5 години

Има стотици скенери, лаборатории, медицински центрове. Има конкуренция между лечебните заведения. Целта на желаещите преустройсто, е да унищожат конкуренцията между лечебните заведения, да вземат обществения ресур на Здравната каса, който е няколко милиарда, и да го насочат към собствените им частни болници, които вече имат или ще създадат. Общественото здравеопазване ще бъде унищожено, както унищожиха другите обществени отрасли.

3

Анонимен

преди 5 години

По коя клинична пътека е болни, щото само за нея ше има изследвания. Човекът е система от много пътеки, които си взаимодействат неорекъснато. Докато не се промени тази простотия излекувани хора няма да има. Няма добри диагностици у нас - ако нямаш счупена ръка или апендесит няма кой да те налучка

2

анонимен

преди 5 години

няма здравеопазване, няма социални , няма закони за белия човек... закривай. арабите са доказали че се справят по добре.

1

Анонимен

преди 5 години

Безсрамници! Заплатите на мед сестри ще получат по малко пари и то за девет месеца,след това ,който иска да се оправя нататък! Системата е болна ,защото пари се дават залудо за неща, които не се вършат от джипита и лекари , а се отчитат.В болниците никой не следи как се разпределят парите от пътеките-нали имаше формула 3:2:1-вече няма такова нещо.Прословутата ''каса'',която си мисли ,че от нея извират парите е един тумор пълен с некадърни и мързеливи излишни чиновници!