20

Дам

преди 5 години

Антиваксърите ги знаем. 10-20 наркомана дето по цял ден висят онлайн и скачат като разгневен рояк от оси, когато видят публикация за ваксини. По всяка вероятност някой им плаща за троленето. На лекарите ли да вярваме или на анонимни профили в интернет?

19

lol до sdf

преди 5 години

Ахахахаха естествено, че е общество на ваксъри, неука мaймуно. Ако не бяха ваксините какви болести щяха да те убиват, от 5 деца - 2 я ти доживеят пълнолетие, я не....Ама нали 'лошите' фармацевтични компании искат да те тровят, за това не познаваш що е то детски паралич и менингит.

18

sdf

преди 5 години

Това общество се питам на ваксърите ли еза да гоните някой от него.Що не идете и да се бодете с хиляди отрови в някоя гора като искате се ваксинирайте и срещу простотия и се наказвайте спринудителен труд в която и да е болница,докато осъзнаете Биг фарма как ви е промила мозъците и ви трови и убива децата без грам свян и никаква отговорност.

17

House M.D.

преди 5 години

Колега, изглежда вьi мне не так понякога. Не съм казвал, че съм против ваксините. Още Луи Пастьор е измислил технологията за производство на ваксините без споменатите от мен гадости. Питайте ГлаксоСмитКлайн защо не го прилагат.

16

Смях

преди 5 години

Биг Фарма иска да ви ограби с ваксините, но друго си е да плащате членския внос за фейсбук антивакс група, или да купувате хомеопатията, която е доста скъпа, на двамата известни фейсбук антиваксъри.

15

asd

преди 5 години

Г-н House M.D., а какво според вашата плоскоземна теория "допринася за усилването и/или изграждането на имунитета"? Може би все по масовата практика сред бгмамите да харчат по 300 лв на месец за разни хранителни добавки, витамини, детокси др., с доста съмнителни ползи, но пък огромни печалби в мрежовия маркетинг?

14

lol до 9

преди 5 години

Ваксинацията е ефикасна, когато поне 85% от населението е ваксинирано. За това и въвеждането на ваксините е било задължително. Не може да се разчита на някакви oлигoфрени да рискуват общото здраве. Ако толкова те е страх от ваксините и си против тях, беж в някоя гора, основете си комуна и си стойте там. Неваксинирани хора във ваксинирано общество нямат място - това е.

13

House M.D.

преди 5 години

Колега, излишни са, защото не допринасят за усилването и/или изграждането на имунитета, но пък мощно тровят организма.

12

House M.D.

преди 5 години

Забравих да уточня, че ваксината срещу морбили се произвежда от ГлаксоСмитКлайн. Въпрос с повишена лесност: За кого работи самозваният другар Аню?

11

asd

преди 5 години

Отговор има и не е много сложен:Медицината борави с живи организми. Нищо при живите организми не може да бъде на 100 %, това не е компютър, при който винаги 2+2=4. Организъма може да има отслабен имунитет, поради друго заболяване или други причини и може да е ваксиниран, но организъма да не успее да се пребори с вируса въпреки това. Също така ваксините се поставят след определена възраст. Преди поставянето им, неваксинираните индивиди са защитени от така наречения "колективен имунитет"

10

Анонимен

преди 5 години

И кой ти каза че тези съставки са излишни?

9

Expert

преди 5 години

*** въпрос: аз не съм ваксиниран, вие сте обаче ваксинирани. Тогава от какво се страхувате, АКО аз се разболея, нали сте си ваксинирани и сте спокойни

8

House M.D.

преди 5 години

Колеги, т.нар. антиваксъри (в по-голямата си част) не са против ваксините като технология, а са против излишните за една ваксина съставки, като живак, алуминий, формалдехид, феноксиетанол, скуалин и прочие гадости.

7

Бау

преди 5 години

Земята е плоска. Учените правят ваксините с идеята, че земята е кръгла и това е грешката! Това е ИСТИНАТА!

6

Антиморбил

преди 5 години

Всичките антиваксъри да бъдат наказвани на принудителен труд в инфекциозните отделения на болниците. В инфекциозна в София са напълнили две отделения с хора болни от морбили и в следствие на усложнения. Иначе било безобидно заболяване.

5

Хаха

преди 5 години

Сега е ясно, че няколкото видни фейсбук антиваксъра ще влязат да нацъкат минуси на коментарите. Те в действителност са изключително малко,но за сметка на това пискливи и организирани. Вероятно ги финансират тези, които пуснаха приятелите на Меркел в Европа. Първо пускаш мигранти да върнат добре забравени болести, след това активизираш антиваксърите. Така се дестабилизира Европа.

4

Антивакс

преди 5 години

Антиваксърите мразят да четат. Те само пишат. Миналата година в област Бургас имаше няколко случая на морбили през летния сезон. Всичките при украйнки, работещи в курортите. Ако ваксините наистина не действаха, то тогава целия курорт щеше да пламне, тъй като морбили е изключително заразно заболяване! Вместо това българин не се зарази. Сами си правете изводите дали ваксините вършат работа или не.

3

asd

преди 5 години

Липса на елементарна социална и здравна култура. Едните не могат да четат, другите четат, но нямат умения да филтрират информацията.

2

Аха

преди 5 години

С любезната подкрепа на антиваксърите!

1

t2

преди 5 години

Ами то липсата на елементарно образование води до това ...