11

Откачен готвач

преди 5 години

Аз обичам да псувам и да хвърлям чинии на земята. Ич не ми дреме за вас

10

ЪхЪ

преди 5 години

Това предаване е интересно и го гледам, за разлика от Hells kitchen, където оня крещи като откачен и хвърля съдове и храна по пода. Знам,че това е по сценарий и че той самия не е такъв по характер, и все пак е грозно и отблъскващо това поведение, а за хвърлянето на храна да не говорим, това си е направо грехота.

9

до 1

преди 5 години

До Киро КюмюряНа теб явно ти пука, щом не само си влязъл, ами си и коментирал.

8

Анонимен

преди 5 години

Сред всички телевизонни бози, Мастършеф се прави доста добре. Телевизия не гледам от години. Изключения правя за предаванията за култура и за Мастършеф.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Където не може да разбере какво е шеф.Повечето водещи в това предаване са шефове с ресторанти в Германия, Великобритания и прочие. Защо да не се наричат така в предаването. Не ти харесва, сменяш канала. Аз не ми харесва другото HK, където се крещи, грачи и хвърлят чинии и сменям канала.

6

добро утро

преди 5 години

Това е предаване за умствено фалирали и интелектуално изостанали индивиди. Изцяло копирани сценарии от бълващата помия американска и западна телевизия.Абсолютна комедия е тоя жалък български стремеж да се "докара" европеец/американец, но и да си гледа бълвоча от турски сериали и да псува вечер на масата като каруцар докато се налива със сливова и плюска туршия.Закривай !

5

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера какъв е тоя кеф да се копират западни предавания и да се разиграват в български вариант. В българския език няма "шеф", а се превежда главен готвач. Побългарени тези предавания изглеждат смешни."Стани богат" се "Казва кой иска да стане милионер", но нашите нямат толкова пари и хоп български вариант. И в "Сделка ли не" сумите са доста по-високи - най-голямата е 250 000 паунда.

4

Анонимен

преди 5 години

Понеже никой не го гледа това и дай да го направим по-популярно с някоя и друга статийка.

3

До 1

преди 5 години

Ами, защо коментираш като не ти пука?Или..явно мното ти пука...да да покажеш на всички, че не ти пука.

2

ahahahaha

преди 5 години

"Chef Петър" ша умра от смях

1

Киро Кюмюря

преди 5 години

На кого му пука за тази олигофрения?