69

Марко

преди 5 години

,, дългото бедро " от старозагорския , пак се уреди

68

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли няма свестни ръководители та опряха до тоя никаквец?Позор за СЕМ.

67

Ицо Хазарта

преди 5 години

За тия момчета ли става въпрос, познавам го тоя единия е мноо ***!

66

анонимен

преди 5 години

В БНТ не им е чужда шуробаджанащината, съвсем чужда не им е, лакейството, там се прегъват пред силните на деня. Да смениш любителя на чашката и на ГЕРБ, а преди това и на Иван Костов, Каменаров, с ветропоказателя Кошлуков, не е особено голяма разлика. Естествено шеф на БНТ да си, означава да махаш неудобните на властта журналисти. Валя Ахчиева я разкараха, защото разкриваше далаверите на управляващите.

65

Така е

преди 5 години

Всеки *** гербераст бива издиган на ръководна служба. И в общинските администрации, и в държавните служби, в полиция, в агенции, в отдели и сектори. Колкото е по-неграмотна и безхаберна герберастката калинка,толкова по-голям началник става.

64

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно да се орезили човек!

63

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля, че е много удачен избор. Вие знаете ли колко трябва да ви носи черния дроб за шеф на БНТ!

62

аз-ът

преди 5 години

либерализъмът ке получи инфаркт.А дано !

61

Анонимен

преди 5 години

И веднага в Сутрешния им блок се появи някакъв недорасъл експерт, с излъчване на току що осиновено улично псе, който обяви, че Герб - 6, БСП - 5, ДПС - 4 и още 2 вероятно 1 зя ВМРО и 1 за някакви, които мафията реше за удобни на статуквото! Има обаче един тънък момент!!! постоянно натякват за заплахата от БСП - ДПС, а са им дали общо 9 евродепутати, което е повече от половината! Но те ДПС са управляващи сега! Вероятно това ще ви обявят без да броят след месец!

60

пот викито:

преди 5 години

програмен директор на Алфа, на тв 7 ( на Ц. Василев)....

59

Анонимен

преди 5 години

Значи осъден може да бъде депутат и министър, а шеф на телевизията не може! Да не говорим, че не можеш да станеш полицай ако си хванат да управляваш МПС след употреба на алкохол или ако си такъв изхвърчаш от системата! Дори има служители уволнени 10 години след като са били хванати с алкохол! А тогава това не е било в сила. Пил си 2004 г. и през 2013 г. при проверка за допуск за работа със секретни материали излиза, че си пил и те уволняват! А Цветанов с куп дела провеждаевровот! И министър бе!

58

ОПААА

преди 5 години

ДРУГАРА КОМСМОЛЕЦ С АГЕНТУРНОТО ИМЕ СЕ ДОКОПА ДО ДИРЕКТОРСКИО ПОСТ!

57

Анонимен

преди 5 години

Боко рано или късно ще падне и това ле ке заедно с него.От нас зависи!

56

Анонимен

преди 5 години

младата дс надежда !

55

Падение

преди 5 години

Николай Колев-Босия за КошлуковВ делото има приложени и две лични писма на Кошлуков до негови колеги да се любят. Но въпреки тогавашният закон, който не допускаше хомосексуалисти в армията, той не е освободен, а е съден за отклонение от служба, т.е за дезертьорство.Дотук нищо особено и осъдително.Но има един нюанс. Шесто управление се бори той да не влезе в затвора, а Трето-да влезе.

54

Ха-ха

преди 5 години

Кошлуков?Тия бъзикат ли се с нас?

53

Падение

преди 5 години

Николай Колев-Босия за КошлуковКошлуков никога не е бил политически затворник.Той има две присъди по едно дело, които са обединени в една, по голямата, според тогавашното българско законодателство. И двете са по военния закон и не са по глава първа от НК. Основната присъда е за Самонараняване с цел отклонение от военна служба. Чел съм цялото дело и не представлява секрет за всеки от вас да го направи.В делото има приложени и две лични писма на Кошлуков до негови колеги да се любят. Но в

52

бай Тъпчо

преди 5 години

Ей на туй му са вика-Да идеш в затвора, да попаднеш на хора и да станеш човек...Туй момче в затвора било библиотекар, по цел ден книги чело и после като излязло, учило, та философ станало, пък сега и на голямата телевизия, директор биля...Що едно време и аз щурак не бях, та да *** вкарали в затвора да почета, та сега и аз вишу да имам бе...

51

До 51

преди 5 години

До ???Както реши ГЕРБ според закона на БКП-БСП-ДС. Явно много ви заболя другари, че губите влияние в БНТ , но и добре да живееш пак умираш.

50

???

преди 5 години

Цитат: ...по закон членовете на управата на националната телевизия не могат да бъдат осъждани*Освобождават Каменаров по тази причина, а назначават Кошлуков, който е осъден преди години на 6 години затвор!!! Как става тази работа? Има ли закон, няма ли или закона действа избирателно, според както реши ГЕРБ?