83

Анонимен

преди 5 години

Интелигентният човек не употребявадума "кадърен". Българската дума еспособен .

82

Анонимен

преди 5 години

Споко има време :)

81

Анонимен

преди 5 години

По време на социализма/истински случаи/Един избягал в Румъния, прекосил Дунав незаконно-връщат го ,съдят го и в затвора.Друг българин избягал в Съветския съюз-връщат го и го вкарват в психиатрията.....

80

Анонимен

преди 5 години

Грешиш колега, рускините ги намират, много добри златотърсачки са :))

79

Анонимен

преди 5 години

"При демокрацията умните и кадърните забогатяват и изхвърлят много храна която им остава за да могат простите и некадърните и пенсионерите да ровят в кофите и да се хранят с огризките на богатите."Много арогантно, колега. Внимавай какво говориш и какви са ти възгледите особено в тази насока, защото Съдбата е голяма шегаджийка.

78

Анонимен

преди 5 години

Номер 2хайде сега да кажеш нещо и за Скрипал

77

не може да бъде!

преди 5 години

Нищо в света не е перфектно, никой не е перфектен и със Сноудън е така.Трябва все пак да се замислим защо Сноудън е толкова мразен на Запад и какви тайни е издал на руското разузнаване.Отговорът е -никакви военни и разузнавателни тайни не е издал!Невероятно,но факт!Но е направил нещо,за което няма да му простят никога-показал е ,че западната демокрация е с двойно дъно!От моя гледна точка това е ужасяваща тайна!

76

Az

преди 5 години

Джони Деп си намери рускиня, Брадли Купър си намери рускиня, Енрике Иглесияс си намери рускиня, пожелавам му и на Сноудън някоя зеленоока чаровница :) Тогава ще разбере каква е наистина Русия :)

75

намерил търсеното

преди 5 години

За един предател и агент на Империята на злото, най-лошото което е можело да му се случи е да живее в Русия .Американския затвор ще му се вижда мечта в сравнение с путинския рай..

74

До Съдия

преди 5 години

За твое съжаление живота не се свежда до работа в слънчев офис на Хаваите. Човека има морал за разлика от теб.

73

Adam

преди 5 години

поклон пред този световен герой за свобода и демокрация! Това е днешния Левски и Ботев!

72

Нострадамус

преди 5 години

Джон Доу.Не сме те забрвили

71

Анонимен

преди 5 години

И все пак, какъв е броят на руснаците живеещи в САЩ и на американците в Русия?

70

съдия

преди 5 години

за това което направи редно е да свършиш в гуантанамо предателството си е предателство и се наказва сурово ти предаде не само родината си но и американския народ от благодарност че ти осигориха бюро в офис с климатик на слънчевите хаваи и прилична заплата за да живееш човешки а ти изнасяше секретните сведения които требваше да пазишджетна заплата

69

Анонимен

преди 5 години

Мддддаааа..........действително най-голямата грешка на Асандж е, че СБЪРКА ВРАТАТА НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Ако беше почукал на руското посолство в лондонистана, СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ *** СВОБОДЕН, ЖИВ И ЗДРАВ НА РУСКА ЗЕМЯ!!! Жалкото е само, че акъла на някои хора им идва ПОНЯКОГА БЕЗНАДЕЖНО КЪСНО!!!!

68

Гост+

преди 5 години

Сноудън, разбира се, е Герой! Не само заради конспирацията с която се е справил блестящо като е оцелял. Но най-вече заради силното му възмущение от погазването на законността и нарушаването на човешките права. И Асандж и Сноудън са достойни рожби на онази Западна Демокрация към която човечеството трябва да се завърне един ден - тогава когато успее да строши оковите надянати от днешните Хегемони и да "разтури" Новия Световен Ред. Те не са руски агенти - те са западни чада................

67

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно!

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен: ,,Samuel Adams Boston lager'' Ей това като го разграничиш от най-добрата Чешка,или Немска бира,ела да ти взема каквато поискаш друга.

65

Анонимен

преди 5 години

До 66Никой не го търсил и гонел !!!Сноудън е доста умен и още преди да има издадена заповед за задържането му,е бил в Хонконг,а от там в Москва!

64

Тео

преди 5 години

Пич, ти направи достатъчно! Върна вярата в това, че истината може да възтържествува! Същото направи и Асандж, но него го продадоха на вълците. Единственото оръжие, което е по-силно от умните бомби е истината. Тя е непреходна и колкото да искат да бъде изкривена, когато има документи и записи няма как да стане! Има ли задържани и съдени за зверствата извършени от войниците на САЩ - не! Това ли е примерът, който трябва да взимаме за държава - запитайте се сами!