26

Бай

преди 5 години

Жайде Юрданке.......Отчети показанията на Електромера. Ви'кни Софиански за инструктор. Бръкнете и двамата да го намерите.

25

Бай Иван

преди 5 години

Една улица ремонтираме от 100г. Нищо не става вече от тоя народ. Какъвто народа такива и политиците!

24

Реставратор

преди 5 години

Този фонтан е копие на фонтана който се е намирал на площада между царския дворец и югоизточния ъгъл на партийния дом, в последствие преместен в една градинка на бул. Прага.За съжаление липсва малката фигурка, която е стояла най-отгоре !

23

До 20 българин

преди 5 години

Какви архитекти , какви проектанти какви 5 лв. !!!!!!! То цялата улица е кич , цирк и висше майсторство !!!

22

Анонимен

преди 5 години

"Ремонтът на площада продължава, кога ли ще му дойде краят?"---Чакай сега малко!Първо Нотр Дам дьо Пари, пък тогава Площад Славейков дьо София. :)

21

Анонимен

преди 5 години

След 14 години фонтанът на "Славейков" бликна, но за кратко.---Свършил се е лимитът за водата...

20

бай х

преди 5 години

данче как е водата , бие ли ток ?

19

българин

преди 5 години

Проектантите пак са се оляли - как се връзва фонтана с класическа форма и вид с модернистичните навеси отстрани ????!!!!!!

18

До български историк

преди 5 години

Че е грозно спор няма, ако бяха паваж Ок, но това са някакви кубчета-отливки които са минали покрай гранитното паве. Две до три зими ще бъдат на сол.

17

ддрисско

преди 5 години

Фонтана убиец трябва да бъде премахнат от там. След като един път е бил винаги може да повтори. Да се направи или друго съоръжение или нищо. И от морална гледна точка няма место на площада. След като виновни са смъртта на починалия няма, фонтана е виновен и да го няма там!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

дедо, то в софия преди да стане столица е имало 20 хиляди софиянци..... те хората не отиват там защото много искат, а защото е столица и всичко е навряно там....тъпчат се, бутат се с други хора, задръствания, мръсен въздух, спане по пейките за детски градини и за какво?....за едните пари......мерси!

15

Дедо

преди 5 години

Тия в СО начело с тая картофена глава един фонтан 14 (ЧЕТИРИНАЙСЕТ) го. едно келяво фонтанче (не е ди Треви) НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ,а вие искате ремонти,инфраструктура,канализация,че и детски градини....Много сте НАГЛИ!!!Пак си я изберете!В СОфия вече НЯМА софиянци и това Й Е ПРОБЛЕМА-щоо всеки идва от село и си го прави града КАТО НА СЕЛО!

14

ФАНДЪШКА

преди 5 години

не се навеждай толкова да не паднеш във фонтана. Че напоследък както ги правят не се знае даже колко е дълбок. Едно към гьотера. Както целия Славеков и Графа

13

селянинът

преди 5 години

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия! Шадравана-убиец е там, кашоните от бабани пак са там ...

12

Анонимен

преди 5 години

Hubavoe, но за малко... и рядко...

11

Фандъковщини

преди 5 години

Време е да махнат напълно тези сергии. Този пазар си свърши работата през 90-те. Сега има красиви книжарници, има онлайн магазини и т.н. Ако искат да помогнат на засегнатите, да им пуснат някакво данъчно облекчение или безлихвен кредит. Да си направят нещо съвременно и да се свършва с тази ***.

10

Фандъкова

преди 5 години

Краят ще му се види когато не съм кмет, но това няма да е скоро :)

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Абсолютно съм съгласен! В околността около Славейков има предостатъчно книжарници, в които е удоволствие да влезеш и да си избереш книга. По славейков са все мърляви, пожълтелите книги ги вадят от стари кашони за банани, в найлонови пликове, които се разпадат. Гнусотия отвсякъде. Вечер като си тръгнат изглежда все едно бомба е паднала.

8

Анонимен

преди 5 години

След 14 години пак.

7

български историк

преди 5 години

Само едно не мога да разбера - защо и Графа и сега и тук, са сложени ужасно грозни, сиви, подтискащи плочки за паваж! Просто, само като ги гледам и ме хваща депресията...