65

Тато из Правец

преди 5 години

Един ректор на икономически университет зависи от милостта на един министър -ТРОЙКАДЖИЯ ! Видехте ли докъде я докарахте ?!!!

64

БАБА КУНА

преди 5 години

ВЕЛИКИЯ МАНИПУЛАТОР ВИНЕТУ ПОЕМА И ТОЗИ СЛУЧАЙ ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ! ЧОВЕКА С МЪКА ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА СЕ ЗАХВАЩА ДА РЕШАВА ВЪПРОСИТЕ И НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ! ЩЕ ПАДНА ОТ СМЯХ !!!

63

Активист на БКП

преди 5 години

Е ,сега другарят Борисов ще види що е това университет...

62

Анонимен

преди 5 години

От къде ги вади тия пари,тоя ***?Уж няма за пенсии и заплати,а като ревне някой,бърка във вълшебния ръкав и вади-за едни милиони,за други милиарди.Зависи от кого каква възвръщаемост към личната му сметка ще има.

61

уточнение

преди 5 години

Само напомням ,че финансовия тиквен министър Владко Горанов /оня ,дето се уреди с безплатен 280 кв апартамент защото в Перник имало земетресение???/ , е завършил в Свищов с успех 3.50 специалност "счетоводство и контрол".Та този министър е обещал финансиране на ректора.И сега Тиквата ще гаси пожара пак с нашите пари.

60

Анонимен

преди 5 години

Гласуването за Гроб е тежко криминално престъпление и национално предателство!

59

ВИЖДА СЕ

преди 5 години

БЕЗОГЛЕДНАТА ЧЕРНА ПРОПАГАНДА НА ПУТИН ТУК - НЕ СЕ СВЕНЯТ ДА ОБИЖДАТ БГ НАРОД, НАРИЧАТ ВИСШИСТИТЕ НИ КАК ЛИ НЕ, ЕДНИ КОМЕНТАРИ КАТО НА СЕДЯНКАТА НА СЕЛО - НЕ СЕ ТЪРПИ!

58

Анонимен

преди 5 години

Доктор Боко ке оправи нАуката!

57

Ха-ха

преди 5 години

Излиза че никой не си върши работата в тая държава и премиерът трябва да оправя всичко,както си знае-по един фриволен начин...

56

Анонимен

преди 5 години

Този и Цвъки като ги видя правя две асоциации кражби и затвор.

55

Анонимен

преди 5 години

ТАКА СЕ РАБОТИ В БГ- ИЗРЕВАВА НЯКОЙ ПО ТВ И ВЕДНАГА ВЕЛИКОДУШНИЯТ СУЛТАН Н.В. БОКО ВЕЛИКИ ОТЪРЧАВА И МУ РЕШАВА ПРОБЛЕМА!ХАРАБИЯТА СЕГА ЩЕ ИЗВАДИ ОТ ДЖОБА НЯКОЛКО МЛН. И ЩЕ ИМ ДАДЕ))):

54

Анонимен

преди 5 години

Инфо:"за 10 години 60% от българите са станали полуграмотни."С Тиква за премиер става ТОВА..........нация от .....................

53

Анонимен

преди 5 години

"Учат" тези, които имат пари, а останалите дори и умни няма как да платят дори и държавните такси и учебници.

52

Анонимен

преди 5 години

Баба ми викаше:- Стани, сине, военен! Докат разберат, че си ид.иот, ша си генерал! Докат са начудят кво та праат - пенсионер...

51

Анонимен

преди 5 години

За корупцията и в университетите се знае от години.

50

Бойко

преди 5 години

Бокич, мани УНСС. *** посети ония дето в докумените за приемане са написали "родител1 и родител2". Не се прави че не знаеш нищо за случая, както и че не знаеш какво е мнението на народа по повод джендърството.

49

Счупена работа

преди 5 години

Това значи, че никой не си разбира от работата. Този ходи и оправя всичко в държавата. Смях. Но пък е удобно за да каже, че от много бягане не може да види какво правят тези покрай него. За ония с апартаментите говорим. Удари дъното! Стига! Ще ни затриете.

48

до 48

преди 5 години

За твое сведение в УНСС учат 25000 студенти.Хубави-лоши,тва е положението.

47

Анонимен

преди 5 години

Абе Боко,що не си спазваш договора с УНСС от 2016г,един лев не сте привели.Ся ша ми се правиш на пожарникар?

46

1

преди 5 години

На всички ни е ясно нивото на българското "вишу" образование! Инж., лекари, икономисти.... се бълват от пропитите в корупция български университети! "Учи мама да работиш на бюро" :) . Друго си е детето да е с висше :). Повечето изобщо не знаят за какво учат. Ама с преписване, "почерпки", "курсове" - висшист! Браво мама :)!Съжалявам малкият процент студенти, които наистина учат и са в час със специалността! Ама те ще се добре, най-вероятно в чужбина.