12

venix

преди 5 години

Гарван гарвану око не вади.

11

Krali Marko

преди 5 години

Много противно и напълно безполезно същество е това, дето едно време се наричаше Вице.Тука при нас бих го направил най много келнер в някой долнопробен ресторант. Има мазната усмивка за това..Ама нали живее в БГ...

10

ГНЕВЕН

преди 5 години

До ШЕФА: За имота на СКАТ в Бургас.Същото е и за Златоград.А в Малко Търново всички знаят ,че военните плащаха по 70 лв на вечер, а в останалите места за настаняване по 20лв.По това време Валерко беше вицепремиер , а парите идваха от МО ,т.е. типичен конфликт на интереси.И алчния ямболски наглец се изтупа по тв ,твърдейки че...нямал договор с МО.Сякаш не знае, че фактурите ги издава на МО.Само то МО е получил над 10 млн.лв.

9

баба мара

преди 5 години

и това иска да ходи в Брюксел я си стои тука и си води делата

8

ГНЕВЕН

преди 5 години

И Валери и кмета на Бургас са за затвора.Ако Цацаров види запис на интервюто на Валери по БТВ ,трябва веднага да ги арестува.Наглеца от Ямбол сам си признава че се е УГОВОРИЛ с кмета да вдигне цената на имота ,за да го купи именно Валери.Самата уговорка е престъпление.

7

HELL

преди 5 години

Аоууууу а УеЛелЕ МауЛЕИзлиза ИСТИНАТА, а на някой не му харесва айде да е лъжата вечна. Да ама НЕ!СТИГА С ТОВА ЛОШИЯТ ДА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА, А ДОБРИЯТ ИЗКАРВАН НАЙ-ГОЛЯМОТО ЧУДОВИЩЕ, ЧЕ ПОДАЛ СИГНАЛ!Има още по-страшни ПРАВИЛА, за които СЪДЪТ от там "ябълките" прекрачват и накрая минава ЕДИН С КОСАЧА НА ДУШИТЕ

6

Хахахааааа.

преди 5 години

Не съм Юда но ще продам всеки комунист, на дявола аако трябва!Тази напаст трябва системно да се чисти!!!!!

5

Нормално е

преди 5 години

Всеки фалшив сигнал, донос или обвинение увреждат имиджа и подлежат на обезщетение за погасяване на щетите!Съди ги Валка до дупка!

4

Анонимен

преди 5 години

преди години в едно интервю обясняваше, че имал само апартамент и някаква селска къща и не му трябвало повече, щото човек си отивал от този свят с един костюм. Той може и толкова да има, но има и фирми, а фирмите имали имоти за милиони. И тез неговите гласоподаватели вярват в морала му? Профила на жертвите на ало измами и на гласоподавателите на този би трявбало да се припокрива напълно, не може така леко да се връзваш на приказки просто.

3

WC-то

преди 5 години

Защо още не е скочил в Бургаския залив? Нали беше обещал?

2

мак

преди 5 години

Знаел е, че ще гръмне скандала с евтини имоти, затуй е поискал завишена оценка. Ама кой ще повярва на тези небивалици?

1

Анонимен

преди 5 години

Лелеле мамино синче