7

Анонимен

преди 5 години

Няма ли дисиденти и борци да се оплакват от подслушване и наблюдение?

6

Анонимен

преди 5 години

Аз като ходех на училище в светлите 80-те си беше нормално да те обрънзат по-големите. И ако много се опъваш да изядеш някой шамар. Пък на един искаха да му вземат калинката. Той не си я даваше, големите го помляха от бой. Разбит нос, синини, скъсани дрехи... Директорът гледаше от прозореца. Като си тръгнаха слезе и каза че ще ги изключи от училище. Чудо голямо, те и без това идваха само да се снабдят с пари за цигари и електронни игри.

5

до 1

преди 5 години

Училището е място за получаване на образование. Семейството е място за превъзпитание. В днешно време няма семейства, или има само на хартия.. Родители превърнали се в роби на прищевките на собствените им деца.. Възпитанието в семейството не е нулево, минусово е!

4

Анонимен

преди 5 години

Децата не се раждат крадци, а гледайки как около тях се краде, стават такива. Примерите са безброй много, още като почнеш от яслата и хленченето за пари, които реално се крадат, минеш през директорите, които ако не крадат от баба знам че умират, погледнеш, цецко ухото с етажа, енергията и чакрите. Хвърлиш едно око на сашето манолев. Баш суджука пък не е за разправяне. Като добавим че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай и картинката се изяснява.

3

Новия Световен Ред.

преди 5 години

При новия световен ред е така. Камери,микрофони и шпиониращи програми дебнат навсякъде и записват всяко ваше действие. Скоро сигурно ще направят и устройства които ще ви четат мислите. На практика това което беше през комунизма, доносниците и агентите сега ги заменят със технологии. И всички имат електронни досиета. Докато вие си гледате релити шоутата и спорта и чалгата.... масоните строят затвор около вас.

2

Анонимен

преди 5 години

Камерите сами по себе си не могат да дебнат. Те могат да предават изображение на екран. Има ли дебнещи очи, наблюдаващи този екран?

1

Анонимен

преди 5 години

Училището трябва да е място за превъзпитание, а не за следене. Камерите просто измиват ръцете на директорите за това, че са си свършили работата.