25

Анонимен

преди 5 години

"Доверието в Зеленски и надеждата" ще доведат украинците до още по-голяма безизходица...

24

Анонимен

преди 5 години

Едва ли Донбас да стане столица на Украйна, но това, че ще се разраства на запад е очевидно. Новорусия ще залее Днепър, Южен Буг, Днестър и дори Карпатите.

23

Гoшу

преди 5 години

До 29Ще стане, кога Левочево стане столица на България :)))

22

Гoшу

преди 5 години

Още една загуба за ***. Украйна влиза в НАТО и ЕС и Джуджанка го духа на Медведа :)))) (отново и за пореден път). *** търпи напоследък само поражения. Самовнуши си, че може да се бори със Запада и САЩ

21

Анонимен

преди 5 години

ДОНБАС ЩЕ СТАНЕ СТОЛИЦА НА УКРАЙНА

20

Анонимен

преди 5 години

Горките украинци се довериха на Владимир Зеленский, тъй като с всички сили искаха да повярват, че той ще промени системата. Какви наивници са избирателите по цял свят? И във Франция беше същото. Заложиха на доверието в предизборните лъжи, избраха Макрона и след половин година жълтите жилетки тръгнаха да го свалят.Съдбата на Владимир Зеленский ще е подобна.

19

Хм

преди 5 години

До Шопо"Това че е евреин какъв го прави?Опасен за Украйна!"Като гледаме какви ги вършат българските евреи в политиката(Е.Поптодорова,С.Паси и прочее),можем да екстраполираме и за Украйна!А там евреите са многобройни!

18

Ха-ха

преди 5 години

Най-малкият проблем на Зеленски е досегашната му работа!Кой знае защо се акцентира върху това,а не върху много по-важния факт,че е протеже на Коломойски!А Коломойски е много колоритна фигура със интересни методи за правене на бизнес.Примерно,любимия му начин да пристигне на бизнес преговори е с взвод автоматчици.Забавно,нали?

17

Шопо

преди 5 години

А това ,че е евреин ,какъв го прави ??? Опасен за Украйна !!!

16

_|•_•|_

преди 5 години

Цялата им държава е една комедия. Сега си имат комедиен актьор за президент. Времето ще покаже дали избора на този човек е успешен или кастинга е тотален провал.

15

Анонимен

преди 5 години

До Това еврейче еГлупи, това не е еврейче! А и да е еврейче, какво от това! Убийците на десетки хиляди евреи в Бабый яр са укрофашисти. Те вилняха сега пет години в Украйна.Снощи един приятел ми разказа за израелците от руски произход. Абсолютни руснаци по дух, пият си водката, ядат "кашерно" свинско и сланина. Те са около 1/3 от населението на Израел.

14

Анонимен

преди 5 години

политическият анализатор Георги Киряковтрябваше да научи биографията на Зеленски. Той е завършил право, живял е години в Монголия, където е работил баща му - професор. Женен е за рускиня. Той е артист, харесван, харизматичен. Порошенко - шоколадов крал, Тръмп - спец по хазарта и конкурси за красота, Борисов - пожарникар, Елизабет II работи кралица и т.н.Дано Зеленски оправда желанията на народа си за мир и благоденствие! И за вечна дружба с братския руски народ!А изразът проруско или прозапад

13

Мухаха

преди 5 години

Браво на Украинците избраха си за президент професионален комик ....... а не като нашите аматьори .

12

защото

преди 5 години

До ЗАЩОЗащото всички историци знаем за ''Володимерь Киевски'' - княз на Русь. Покръстил се в Киев и приел името Васил. Защото древноруския език е украински, защото старото име на Украйна е Русь.

11

ЗАЩО

преди 5 години

ЗАЩО ГО ПИШЕТЕ ВОЛОДИМИР А НЕ ВЛАДИМИР ,ПРОЧЕТЕТЕ УКРАЙНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ НА ВСЯКЪДЕ ГО ПИШАТ ВЛАДИМИР

10

Анонимен

преди 5 години

Господи Боже...............и това ми било "експерти", а още по-лошо......."политически анализатори" (хи-хи-хи-хи.....)!!!! Значи, за да се оправдае държавния преврат в държавата, разпалването на гражданска война, опожаряването на 48 души, убийството на над 13000 мирни жители, геноцида над руското население на укропията, ежедневните политически убийства, кражбите и олигархичното разграбване на страната и т.н. и т.н..... но защото се намира под "протектората" на краварите ЩЕ ГИ ОДОБРЯВАТЕ ЛИ????

9

Укропското

преди 5 години

малцинство така писна на всички, че укропа Порошенко събра едва 24% от гласовете (ъкропите са 17% от населението на Украйна)така че укропския преврат в Украйна се състоя сега обаче Украйна падна в ръцете на евреите

8

Вова

преди 5 години

Владимир, не Володимир

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3А на нас какво ни говорят 30 години? Едни и същи глупости, а ние си гладуваме за едни и същи. Украинците поне си избраха професионелин шут, докато нашите както каза някой по - долу са самодейци.

6

Анонимен

преди 5 години

украинците си избраха шут професионалист зя управникможе да им потръгне нашия беше банкянски шут аматьор и такъв си останаедна роля неможе да изиграе без да сбърка