9

Анонимен

преди 5 години

"Опасни били фалшивите новини, които ни заливат по време на избори"Когато фалшивите новини ги произвужда държавата и са обсебили медиите с пълен контрол им викаме друго:ПРОПАГАНДАОт сутрин до вечер НОВА БТВ БНТ и всите останали защитават политиците с всички сили.Всята информация се изопачава, жертвите стават виновни. Виновните се изпират. Което може се потулва.Вадят се само половината данни, за да излезе положението розово.Направо надминахте соц времето и Работническо Дело.

8

Дядо Соци

преди 5 години

Пенсионер от БСП. Абе какво е това Интернет и машинно гласуване ? Машините сами ли гласуват ?

7

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ МУ УМРЕ НАЙ-МИЛОТО НА ТОЗИ, КОЙТО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ!

6

Анонимен

преди 5 години

Мишо Константинов вече е готов с резултатите.

5

Анонимен

преди 5 години

Нямало как да се хакнат защото не били вързани в интернет..... ще си замълча, защото ще пламнат нечии уши. Ходи си продавай антивирусните и остави сериозните неща на хакерите :)

4

Анонимен

преди 5 години

Заливат ни с фалшиви новини ясно откъде а гербрастките кандидати печелят. Хакват държавни сайтове а гербрастките депутати печелят. Явно трябва да си направим извод за кого се борят чуждите хакери. Нали така ?

3

Анонимен

преди 5 години

Дадени са огромни пари а работи само 10 процента щото нещо там... Не казва направо че 90 процента са окрадени.

2

Алчни са

преди 5 години

бълкгарските програмисти са алчни нищо че са фрашкани с париако цецо им плати ще хакнат изборитеот тия избори тия вразкари програмистите пак ще си напалнят гушите с мангизи щото им плащат да пазат изборите от тях си самите. и пак от наще пари.много алчна порода са програмистите

1

защо по нета

преди 5 години

Е да, избирателите на Боцката и на Оня с кривата глава са още в 19-ти век.