313

Анонимен

преди 5 години

Има едно нарушение, което е повече от очевидно.Къщи за гости в село Велека изобщо не трябва да има. То не отговаря на условията за такова селище. Всичко трябва да започне оттам.КОЙ и как е разрешил в село Велека да има цели 10 (!) такива къщи, 3 от които принадлежат на клана на г-жа Йончева, борец срещу корупцията!

312

AУУУУ

преди 5 години

Сбръчкано, грозно и злобно. Трагедия пълна !!!

311

Анонимен

преди 5 години

Ако всички "изкуфели" старци,както ги наричат простЕЕЩИТЕ герберастки ***,излязат да гласуват,с ГРОБ Е СВЪРШЕНО

310

ай бай

преди 5 години

До Калеко АлекоИзражението и може да е всякакво,но количеството маса е една десета от вождовото.

309

Бай Гошо

преди 5 години

До бай ТошоВъпрос на гледна точка и келепир.За мен тази няма никакво значениесамо лае..,но други вредят,смърдят,та пушек се вдига Тихомълком,без много шум.

308

реалист

преди 5 години

Вожде и към теб има съмнения, но не подаваш оставка, защото? Виждам двоен аршин. Един към подчинените си и друг към теб. Оставка!!!

307

Калеко Алеко

преди 5 години

Изражението на лицето и е като на шумкар хвърлил око на мандра която да отараши ... !!!

306

бай Тошо

преди 5 години

тази жена е много вредна за България и трябва да е в затвора, вижте изражението на лицето само, абсолютна психопатка

305

Анонимен

преди 5 години

Яхнала е метлата май!

304

Анонимен

преди 5 години

КАКВО СТАНА С БАРСЕЛОНА , ЦВЪ , ДЖЕНДРЪРА ЦАЧЕВА , РАШИДА , ГОРАНОВ , ПАЦО ТЕРАСАТА , ТОНИ БАЛКОНА , МАНОЛЕВ , СОКОЛА , ДЕБЕЛЕЕВСКИ , БАНОВ , ДЕЛЯНЧО ДЖУКАТА , АНГЕЛКОВА ??????? От толкова крадлива *** 1 не да не излезе виновен....неее знааааам....и да крадете не можете....то с такъв малкограмотен вожд какво да се очаква...

303

ap

преди 5 години

Колко бързо се самосезираха,а за други и след като ги сезират нарочно мълчат като ........И това ако не е политика здраве му кажи.

302

5 години

преди 5 години

По наредбата за тези помощи този, който е кандидатствал и получил помощта е длъжен да пази документите по подпомогнатите дейности 5 години. И е длъжен да използва постройките за това, за което е подпомогнат, също 5 години. Те отдавна са минали. Какво ще търсят по-точно, ясно е. Но името на депутатката беше натикано в заглавия, които може би представляват клевети. Ще се самосезира ли прокуратурата ако се окаже, че Е.Й. няма собственост върху тези постройки, нито е получила пари за тях?

301

ха ха

преди 5 години

До АнонименТака е,когато ние всички тука парльотим единствено франсе,а само с конграчулейшън и целувки не става.

300

Анонимен

преди 5 години

До питанкаЩе разбират поне каква е темата , докато гласуват . Червените ще трябва да платят 50% повече от бюджета само за преводач

299

до 321

преди 5 години

Не зная къде е гледал Станишев навремето, но това младото момче- архитектът, какво му замъгли" мозъка, че е баща на сина й....А и Иво Христов каква статия има антиСтанишев за "рокерските години на Бузлуджа"- Станишев FOREVER"..(преди да стане премиер 2014)Въобще нищо не е "наред" при новите БСПевродепутати- "тлеят" враждите..Ще видим и русофила Димов в Атака, който "припява" от блоговете на Иво Христов:"тихо отчаяние, в което държавата България умира.

298

питанка

преди 5 години

Какво ще правят чужденците Габриел,Мендел и бесната пенсия Ал.Йорданов,само на 67г и с 15 г по-малък от Елена Йончева в европарламента и кого ще представляват.Народът?Шега-само себе си и вожда..

297

Анонимен

преди 5 години

А и какво изобщо ще правят бесните стари пенсии в Европейския парламент ,като винаги са си правили крадливите схеми чрез помощта на Русия и дърпат само натам? Те 80%от тях и английски не знаят

296

Кольо

преди 5 години

Те, Йончева добре я разследват и обещават за един месец да си свършат работа. Ама какво стана с Цецо, Цецка и останлите апартаментчици? Вече повече от месец нищо не се чува за тях. Все едно Свободна Европа не ги издаде на цял свят. Или, кво, забраниха ви да пишете за тях ли. Вие не пишете но ние помним и ще дойде ден да попитаме. По-точно, да разпитваме.

295

Анонимен

преди 5 години

До Цветелина сибанкяскаЦветелина е милиардерка много преди Бойко.

294

йончевагейт

преди 5 години

До апартгейтТова,че някои гербаджии били крадливи,дай да оставим БСП,които са още по-крадливи..и така до края на света.Ега ти логиката.