20

:)))

преди 5 години

Прави колони и криво тяло....и болен мозък.

19

Винету

преди 5 години

Защо се смеете бре ...тя е толкова яка, че направо огъва пространството ... ахахаха

18

смях

преди 5 години

бухахахахахахахахаахахахахЩо за човек трябва да си, за да си постоянно скрит зад едитната снимка. Не я разбирам, но определено това с колоните е голям смях.

17

Анонимен

преди 5 години

Вече не и смешна с този фотошоп,вече е жалка.А фенове са и само родата.

16

Lora

преди 5 години

Напомня ми за продавачка от Плод и Зеленчук от времеот на комунизма. Така изглеждаха тогава тези важни лели - изрусени до бяло, но с черни яки вежди, цици напред и натокани - все пак продаваха дефицитна стока и всички им се подмазваха. МНого е смешна

15

--

преди 5 години

Хах, може това да не е Андреа и тя цялата да е нарисувана на фотошоп, но на колоните нищо им няма :) Тъпотията е вече навсякъде, интелект за 5 стотинки няма, анализ на снимки прави...

14

Азз

преди 5 години

Жалко, че не може да си фотошопне мозъка

13

Анонимен

преди 5 години

В днешно време всичко е жмел.Андреа, КовpaАТА, ДришУ и т.н.

12

преди 5 години

Нищо им няма на колоните. Широк обектив, насочен надолу. Нормално перспективно изкривяване. Същата е причината и за "смаления" ханш в сравнение с горната част на торса и главата (които са по-близо до гледната точка).Елементарни трикове за "козметична хирургия" от зората на фотографията, практикувани от фотографи и кинооператори вече век. Нищо общо с фотошоп.

11

Анонимен

преди 5 години

Не виждам тяло. Това, което виждам, е много бяла коса, тънки ръце, комбинезон не по мярка и т. н. Ако карикатурата е според автора перфектната пропорция, може.

10

Анонимен

преди 5 години

Коя беше тая лелка?

9

виц

преди 5 години

След завръщане от круиз в Италия, питат Кубрат дали с андереа са посетили "Миланската скала" .Кубрат: Ми, ка нема я посетим. И двамата бееме там.репортер: И как беше, Какво слушахте? Андреа Бочели (боче ли) ?Кубрат: Она боче, ама публиката я изфърли вънка.Интерсно време.. смешни звезди, смешни ценности, ама има банани по цяла година . А, и да не забравя, караме ЗАПАДНИ коли (на 30 години), полицаи по храсталака и вечното "ся ко праим"

8

anonimenp

преди 5 години

glupachka smotana

7

Анонимен

преди 5 години

Колоните подсказват коя част от снимката е стеснявана.

6

Рашко

преди 5 години

Абе за мен е все тая, ама на Кубрат сигурно му се иска да има фотошоп, интегриран в зеницата. Даво не я води в Япония, там ловуват китове активно.

5

Питър

преди 5 години

Чалгата и чалгарките са отвратителни, но тук се търси теле под / зад вола... Елементарна фотография: застанете срещу примерно секцията в хола, прозореца, или стена с вертикали. Снимайте с телефона си - първо абсолютно хоризонтално, а след това просто наклонете напред под ъгъл. Вертикалите вече не са вертикални и изглеждат точно така, както на снимката. Друг е въпросът, че са я снимали така именно защото жена, снимана отгоре има по-малък дирник. Не правете грешката да я снимате отдолу нагоре.

4

селтак

преди 5 години

Защо ни занимавате с тази библиотекарка !!

3

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не виждам проблем с колоните?

2

Анонимен

преди 5 години

С годините все по изкривени ще стават колоните на фона на "перфектното" тяло

1

до 2

преди 5 години

При fisheye колоните щяха да са дъгообразни.