14

АБС

преди 5 години

ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА САЩ И НАТО ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧЕСКИ УБИИСТВА НЯМА ДА СВЪРШВАТ ТЕ ОФИЦИАЛНО ОБВИНЯВАТ В ЛЪЖИ ДЪРХАВИТЕ КОИТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ТЯХ А ТЕ С МНОГО ИРАК СИРИЯ А СЕГА В МОМЕНТА ВЕНЕЦУЕЛА С ЛЪЖТИВИТЕ СИ ДЕМОКРАЦИЯ КАК ТЕКА ЩЕ ПРИЗНАЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗА НЕ ГЛАСУВАН ОТ НАРОДА А ИЗБРАН ОТ САЩ КОАЛИЦИЯТА И ЕС И ТЕЗИ ПРДАВАЧИ НА НАРОДА СИ СЪГЛАСЯВАТ ЗА ПАРИ И ДА РЪКОВОДЯТ НАРОДА С ЛЪЖИ КАТО НАС В БГ ДА КУПУВАТ САЩ ОРЪЖИЕ А НАШЕТО ВЪОРЪЖ. БЕ УНИЩЕЖЕНО ОТ САЩ И НАЩЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ А СЕГА КУПУВА

13

Анонимен

преди 5 години

Само не разбирам защо все още тази псевдодържава се нарича от медиите "ислямcка държава". Защо никой не я нарича с истинското и име, няпример... "юдео-западна държава" или "християно-еврейска" или "израело-американо-европейска". Което и да се каже от тия, все ще е вярно. Само ИД не е вярно, обаче медиите продължават да я споменават тая групировка с това име. Правете си изводи!

12

Викинга

преди 5 години

Ало, ***, ти да не си паднала от Марс!?, и децата знаят кой създаде ИД, кой я финансира, а сега излезе, че Бащата си уби детето!?))), ужас, не ви ли е поне малко срам да пишете простотии!?, ааа сетих се, те са за безграмотните!!!!

11

Обаче

преди 5 години

На мюзззлитата все Мосад и ЦРУ са ви виновни, вие сте от религията на мира. Подпалихте цялата планета, трепете се и между вас си и продължавате да наглеете... не водородни бомби- атомни за вас, гарбидж средновековен и варварски

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Докато има ЦРУ ще има и ислямски тероризъм.Ако пък случайно ислямският тероризъм умре, от ЦРУ ще измислят нов тероризъм, разбутвайки друг регион на планетата. Примерно Косово ...САЩ и така наречения евроатлантически свят са замразени от силите на Злото. Бог е изтикан в Русия, но явно е твърде слаб още, за да се пребори със Злото. В лоши времена ни се падна да живеем... Позорни и грозни времена !

9

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ наистина искаха да се борят с ИД - отрочето което сами създадоха - първо щяха да прекратят финансирането й (Държавният департамент), обучението им (ЦРУ) и въоръжението им (Пентагона)!Извода е...???

8

Анонимен

преди 5 години

Е тия няма как да си махнат брадите представи си кво ше излезе отдолу

7

факт

преди 5 години

САЩ създават терористи и ги пращат да свалят не удобни за тях правителства,Сирия е пресен пример за това.Ако не бяха Иран и Русия да помогнат на Сирия и да избият повечето терористи сега близо до нас щяхме да имаме ИД под носът ни и милиони бежанци.

6

Анонимен

преди 5 години

Това е религията на простолюдието. Необходима е за да плаши надменни комунисти и атеисти.

5

Ужасите

преди 5 години

Има видео как обезглавяват ритуално 6 годишно момиченце и продължават гордо да твърдят че техният път е правилен... Всички ислямски страни трябва да бъдат унищожени с водородни бомби.

4

авс

преди 5 години

пак информация от чужди преси франс прес кога ще има български журналисти да пишат дори франс прес да пише истината не им вярвам тези три държави и сащ -англия франция германия коалиция командващ от сащ на нищо не вярвам тези държави са убииствени и разрушаващи държави с своята лъжлива демокрация-да им вземат богатствата както направиха с българия-взеха ни всички златни мини

3

позор

преди 5 години

САЩ са анексирали Сирииска територия и там в лагери пазят и обучават терористите,обещанието че ще напуснат Сирия не бе спазено.

2

Анонимен

преди 5 години

"Сирийските демократични сили (СДС)"Откъде ли са взели името?

1

ай сиктир

преди 5 години

Поражение не значи унищожение и точно това е заслуга на краварите. То не бяха спирания на огъня, коридори за изтегляне с автобуси и тем подобни номера за да спасят отрочетата си и не на последно място много добре се знае, че саудитските чаршафи са спонсорите на ИД, но краварите си траят, защо ли.