170

Анонимка

преди 4 години

Толкова ли нямате какво да си правите с времето, че коментирате такива неща? Я се стегнете малко и стига сте се лигавили

169

Родител

преди 5 години

Не се излагайте, Родител 1 и родител 2, пишеше още преди 10 години, когато кандидатствах с голямото. Сега дори виждам, че са го сменили на майка и баща.

168

Анонимен

преди 5 години

НА 11 05 В СОФИЯ И ОЩЕ 20 ГРАДА ЩЕ ИМА НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ *** ПОЛИТИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КУПИЛИ СА ФИ ОТ НОРВЕГИЯ ТИЯ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТАГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ БСП И ДПС ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ

167

Толкова низко

преди 5 години

Паднахте, другари гробовисти! Като ви изритаме от властта, ще ви съберем по двойки, съобразно заслугите си! Тогава, кой когото иска да опрашва! Но, по двойки- задължително!

166

Анонимен

преди 5 години

А бе май ще хващаме тоягите и в София при дженджърите от НПО-та на Сорос.

165

Lub4o

преди 5 години

Голяма патрдия заради глупости. Най-добре е да напишат Родители:, едно празно поле и всеки да попълва каквото си иска.

164

Tanya

преди 5 години

Е па верно ли сте толко прости?

163

прост народ

преди 5 години

значи чета ви коментарите и веждите ме заболяха да изразявам учудването си относно простотията българска, честно! Всичката ви е наред та опряхте до това да се заяждате,*** и ограничен народ защо вместо да си налагате простащината не гласувате да има две бланки? Или е твърде далеч тази мисловна дейност на един средностатистически българин? Силно се съмнявам утре да де събудите и да сте срещуположния пол! Ама то четене трябва не само големи усти :))

162

Анонимен

преди 5 години

фъндъкова и герб такава ще я направят

161

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов, защо ги въвежда тези гаври с българските родители?!Иначе вдига телефона като сгафели депутатите нещо и веднага го оправя. Сега си мишкува и натиска всички да въвеждат тези гадории.

160

Анонимен

преди 5 години

Който гласува за ВМРО не е никакъв патриот, той гласува за корупцията с българско гражданство и за покупка на самолети на двойна цена спрямо Бахрейн. А Бахрейн даже не е в НАТО.Жамбазки, популист безочлив, изчезвай да си турски патриот с тази турска фамилия и пращай Контрераса в Испания или Латинска Америка да е техен патриот. Какво търсите в България, и без вас ще си решим мижавия проблем с родител едно и две, теглем една черта, отгоре пишем майка и баща и готово. Не ни ТРЯБВАТЕ ЗА НИЩО

159

ПИСНА НИ

преди 5 години

Оставка на проваленото Фандъково управлевие.ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ! И нека я еследят непрекъснато ко поите на мутрофашисткото управлевие, така е гарантирано че подкуп няма да вземе. не става оправдана за подкупа не го е взела, но осъдена че го е искала. Ай сиктир на герберското правосъдие.

158

На пример

преди 5 години

А ако по една или друга причина биологичните родители на детето не са в картинката и попечителството е поверено на баба му и дядо му, те къде да си впишат имената ако във формулярите има полета - майка и баща. Защо акцентирате само върху пола на Родител 1 и Родител 2? Това е много ограничен поглед върху нещата!

157

Родител

преди 5 години

Аз сега родител 1 ли съм или родител 2? Ако се пиша под 1, мъжът ми по-малко родител ли е от мен, като е втори под ред? Или става въпрос за инкубатор и осеменител, а не за майка и баща? Чий изгнил мозък го измисли това? Тези няма да минат тук, просто не са познали. Това е България, не Джендърленд.

156

Споко

преди 5 години

Споко, като си напишете името под родител 1 или 2 не подписвате смяната на пола си, нито сте по-малко или повече родител.Ние всички знаем, че българското семейство е най-прекрасно, идеално, цари мир и любов. Но все се случват изключения (срам и позор за тази неповторима нация) и попечителството не е общо, детето живее при единия родител, понякога и при двамата, възможности всякакви.

155

чичо Стоян

преди 5 години

Само питам:Защо единствено от ВМРО реагират адекватно на тази помия?!!!!И ако сега народонаселението не разпознае в тяхно лице своя защитник ,що за народ сме!И,колкото и зловещо да е ,няма ли да си заслужим лелеяния Барневарн на родна почва,ако проспим и този път шанса да се осъзнаем!!!!!!!

154

едноЛично-едноГъзо!

преди 5 години

Докато Бойко еднолично прокарваше нещата всьо беше горожоСа като ги кара едноГъзо всьо в жопье пошло и мяза на шайзе като в храстите до ШансЕлиже

153

Ро1 + Ро2 = Де3

преди 5 години

Родител 1 е оня дето твърди че хемеRоидът му е кLиторРодител 2 е оная дето твърди че уRетрата й минава през кLитора и пикае без да клечи

152

Родитераст и Родитез

преди 5 години

шо директно не напишат Родитераст и Родитезбика

151

Резни

преди 5 години

ББ изглежда иска да угоди на Европата и по този начин