36

привет от Германия

преди 5 години

Ако е *** бийте му шута и спрете милиардите едвро помощи за Украйня ! Но преди вас украинският народ ще му бие шута и ще го принуди да търси политическо убежище в руската *** ! Украинският народ не търпи рубладжии !

35

Ха-ха

преди 5 години

Що така евроджендърите са все изненадани от всяко нещо,което се случва?За какво вземат тлъсти заплати и командорят всичко?Повече от година Порошенко е на практика изоставен от САЩ(въпреки усилията да им се хареса с разни безумни действия),а тия не са го забелязали!Впрочем,администрацията на Тръмп бламира всички фенове на сегашното ръководство на ЕС,вкл и нашия хубавец-верен слуга на Меркел!С Порошенко стана това,което трябваше да стане,предвид всенародната омраза към него.Много му бяха и тия 26%

34

Анонимен

преди 5 години

Владимире, не им вдигай телефона - това са ало-измамници.Юнкер и Туск си мислят, че всички са на гъ зени като Боко Тиквата.

33

до 44

преди 5 години

Щото пък досега хич не беше така, нали.

32

Анонимен

преди 5 години

Eврог ейовете газ пи каят. Ха-ха, браво, само така.

31

ЦРУ

преди 5 години

До Анонимен 37 ......ТЪПЧО !!! Украйна става единствената страна в света /без Израел / където ЕДНОВРЕМЕННО ....ПРЕЗИДЕНТ и мин. -председател са ЕВРЕЙ !!!!

30

българин

преди 5 години

"Западът" Да го остави на мира! Точно заради голямата "подкрепа" на Порошенко. Украинците му биха шута! -:) Този да не им се подава!

29

до странжанина

преди 5 години

...И балтийските републики бяха с постсъветска икономика, но след отделянето си от Русия - не само, че не са в колапс, а са в непрекъснат възход...направо са цъфнали. имаш ли представа икономиката на СССР как е била структурирана по отрасли и региони....че тежкото машиностроене в СССР на 70% беше украинско, а трите балтийки бяха фина механика , битова електроника и нищо за Военното дело с цел опазване от шпионаж.

28

Анонимен

преди 5 години

Мнозинството тук понянятие си няма кво става в уСраина!Каломойски, а не този...., комик ще дърпа конците!Олигарсите в уСраина - Каломойски, Ахметов, Фиртош - се обединиха, за да защитят икономическите си и финансови интереси от шоколаденото диктаторче ПраSSенко!Дори желязната лейди Тимошенко .... клекна!От Щатите и казаха да "кротува"!Това изкуствено творение Ук. е просто инструмент който САЩ умело използва като натиск по болевата точка на Русия.Нищо лично, просто Бизнес!

27

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И балтийските републики бяха с постсъветска икономика, но след отделянето си от Русия - не само, че не са в колапс, а са в непрекъснат възход...

26

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Гореща новина:Зеленски е призовал Запада за засилване на санкците срещу Русия... - оказа се, че не е толкова зелен тоя Зеленски...

25

Анонимен

преди 5 години

Зеленски постигна велика победа над юдо-мaсоните жендъри. Украйна - Русия братя завинаги.

24

kukla

преди 5 години

Коментари за резултататите от изборите на запад почти няма. Просто западняците са сразени, че след толкова пари и труд да угоят един Порошенко, украинците масово им казаха --- си майката. Беше едно време каквото кажеха на запад и това звучеше модерно и гордо, а сега украинците не иска и да ги чуват повече. Е това е ужас за запада. А не какво ще става по-наттътк. И сигнал че западната политика умира и не знаят вече какво повече да измислят.

23

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Зеленски е заявил, че Путин е нелигитимен...

22

Загрижен

преди 5 години

Зеленски не им вдигай телефона ! Ало измамници са.

21

Анонимен

преди 5 години

Зеленски не приема съвети от неизбрани от никой алкохолици, Зеленски служи на народа си. Украйна е суверенна държава Юнкер трябва да бъде арестуван за вмешателство във вътрешните работи на Украйна.

20

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Гореща новина:Зеленски е призовал Запада за засилване на санкците срещу Русия... - оказа се, че не е толкова зелен тоя Зеленски...

19

Тези Глупости

преди 5 години

ги слушаме и в България от 30 години - как сме щели да цъфнем и да вържем като си дадем държавата на западните гадове и приемем джендърските им "ценности"е ! 30 години вече от как е "демокрация"30 години евреи-лихвари и западни гадове вилнеят на бащиното ни огнище !и кво !?след 30 години западна робия България е по-бедна от всякога !същото стана и с Украйна - до голо ги обраха западните гадове !

18

АнонимеН

преди 5 години

ЗАРАДИ ФАЩ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ВДИГА ВМЕСТО ДА СЕ Е СРИНАЛА НА 30 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ И КОМУНДЕЛО РУСИЯ ДА Е ФАЛИРАЛА!!!ФАЩ ТРЪМП КОГАТО БЕШЕ НА 60$ ЗА БАРЕЛ НАКАРАХА СТРАНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛКИ ДА НАМАЛЯТ ПРОДАЖБИТЕ ЗА ДА НЕ ПАДА ЦЕНАТА! А ОТ МАЙ МЕСЕЦ ТАЗИ ГОДИНА НАЛАГАТ ЕМБАРГО ПЕТРОЛНО НА ИРАН!!! ОТ КОЕТО ЦЕНАТА СЕ ПОВИШИ С 20%

17

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА СВЕТА Е ФАЩ!!!ФАЩ НАЛОЖИ ЕМБАРГО НА ИРАН НО НА КОМУНДЕЛО РУСИЯ НЕ НАЛОЖИ!!!ТРЪМП Е РЕПУБЛИКАНСКИ КОМУНИСТ С ПРО ИЗРАЕЛСКО МИСЛЕНЕ!