26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26странта бе на 27-мо място в СветаБе на 27-мо място в СИВ

25

Анонимен

преди 5 години

КУРнелистите са в ШОК!

24

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза?Този "намален" дълг е 2 пъти по-голям от онзи,с който България се пльосна в демонокрадцията и демонокрадците се съдраха да реват,колко е голям,въпреки че зад него стоеше една добра реална икономика и странта бе на 27-мо място в Света,а сега,при двойно по-голям дълг,се вика възторжено,колко бил малък,при това,зад него стои едно реално нищо,а страната вече е на престижното 57-мо място в света.Е,оФФФци,рИвете от възторг и пейте химни за възхвала на успешното пробиване на ново дъно!

23

Ели

преди 5 години

2017 БВП е 55 милиарда долара?22% колко милиарда са?Ех, мъкаа, мъкаа.Колко милиарда е БВП за 2018 годишно, и за първото тримесие на 2019.Май сме сбъркали милионите с милиардите и годините с тримесечията?!За 2018 ВД трябва да е над 24 милиарда лева.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма да е заради другарите, а заради "активите" й в имоти. Скоро свършва мониторинга на 6-те ни големи банки и влизаме в ИРМ-то. И не може добезкрай да се изкупуват на зелено имотите, само и само да стоят тези цени, че иначе "активите" ще лъснат. Неизбежно е.

21

Анонимен

преди 5 години

До Генадиако искате Орешарски две - гласувайте за БСП - пак банките да окрадеСлед фалита на КТБ(клон на руската ВТБ) се говореше, че следващата е Първа инвестиционна.Ако БСП вземат властта навярно това ще е следващата фалирала банка.

20

Анонимен

преди 5 години

Много сте прости коментиращите! В сферата на финансите е прието числата да се представят разбити по този начин. В случая 1 милиард се представя като 1000 милиона.

19

niki

преди 5 години

Нормално е, когато държавата изкарва повече от предишни години, дългър процентно спрямо изкараното намалява. Иначе като чисто число се е увеличил и тук вече едните лъжат - Бойко направи голям дълг, а другите - ето дългът намалява. Всеки тълкува както му е удобно.

18

Генеколога

преди 5 години

Не милиони!Милиарди са!

17

Анонимен

преди 5 години

Аве 24 млн не е много малко. Предната година бяха в милиарди. Няква криза ще да е. Може би журналистическа!

16

Анонимен

преди 5 години

Да,да,дългът намалява,но идат другарЕте, а знаем какво става,когато пипнат властта!Затова купувай Народе имения в Бевърли Хилс за по 30-40 млн $,че не останаха...

15

Анонимен

преди 5 години

Бая пенсионер е преждевремено измрял,за да се акумулират тия економии.

14

Ветъра на ПОДмяната

преди 5 години

Намалял дълга пък вдигат тока и бензина! Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

13

Анонимен

преди 5 години

Намаляш социалните разходи, губиш население. През 2019 политиците си мерят компроматите за все по голям недеклариран имот. Цацаров живурка

12

Един

преди 5 години

Целия богат свят е с високи дългове и разходи , ние като мишоци трупаме и лутаме , за къде? Когато измрат и последните българи и ромовете се настанят да имате тогава да теглите и инвестирате ли кретеноиди такива .

11

Анонимен

преди 5 години

С колко намаляха Българите в България кажете!От 89та година населението на Турция се увеличи с 26 МИЛИОНА плюс.А това на България падна с 3 МИЛИОНА.Ама вие си лалайте за поредният успех на хартия на политиците. Докато народа мре и изчезва.

10

Сата Н.

преди 5 години

Какви 2% от БВП, ти включваш ли главата, когато пишеш, мало умнико? 2% от бюджета е най-вероятно.

9

Анонимен

преди 5 години

Цялата статия в три думи: стабилно бедни сме.

8

Анонимен

преди 5 години

Гербавите престъпници смазаха държавата и хората!

7

Fool

преди 5 години

Всяка година едно и също от всяко правителство. Без значение дали са ГЕРБ, БСП ако ще и арменския поп да стане премиер все се отчита излишък. И по една причина има излишък, а именно като го има може в края на годината да се харчи ударно, без да се обеснява на ЕК за какво отиват милиарди защото са излишък. И едни милиарди потъват ли потъват всяка година. Затова всяко мило правителство отчита излишъци. Ама 2021 идва, евро фондовете още не са ясни и тогава излишни ще са 220-те кухи тикви.