20

Само питам

преди 5 години

Това кой го измисли, че има бежанки в България? Някой умен усвоител на еврофондовете ли?

19

Анонимен

преди 5 години

Хубу, то и беженците са хора. Щом стоят в беженските домове в България и не щат да се връщат обратно от където са дошли, значи наистина много са я закършили. Редно е да им се даде шанс.

18

Сорос

преди 5 години

е вдигнал ***-интелигенцията в подкрепа на глобализма и толерастиятасмешно, жалко и тъжно !!!искам да ги попитам тези жалки интелектуални и духовни *** от театър БХАЛГ:колко имигранта и цветнокожи имате измежду приятелите си !?защо като сте такива мощни толерасти в трупата ви няма нито един цветнокож или бежанец !?жалки евтини продажни лицемери !!!по сте долни и от проститутките - те продават телата си а вие продавате душите си !!!

17

,.,.,

преди 5 години

В България бежанци НЯМА. Има ислямски натрапници от Близкия изток и Африка. 99,99% от българите не ги желаем.Шепа продажници като тези в студиото разиграват сценки на толерастия.Да отиват да си правят благотворителността на място в арабски и африкански държави.Тези дрехи които събират"бежанците" ги изхвърлят в контейнерите.Родостина Белчева ще получи признание ако помага на възрастни жени,българки самотни по селата, а не на нашественици да се устройват в държавата ни.

16

Анонимен

преди 5 години

Правилно не ходя на театър изанапред ще продължавам дабойкотирам псевдоинтелигенцията .Това им е платено да го разиграяткато постановка от външни сили .

15

Анонимен

преди 5 години

хипита..

14

Анонимен

преди 5 години

Омразата е отрова за душата.

13

гошо тъпото

преди 5 години

ЛИЦЕМЕРИ. КОЛКО АРТИСТА И ПЕВЦИ ПЛАЧЕХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЧЕ СА ОСТАРЯЛИ , БОЛНИ И НЯМАТ ПАРИ С МАЛКИ ПЕНСИИ БИЛИ

12

Анонимен

преди 5 години

Циркаджии.

11

Жалки Толерасти !!!

преди 5 години

кракът ми няма да стъпи повече в театър БХАЛГ !!!

10

Браво

преди 5 години

Нашите роми заминават в чужбина да берат евро по дърветата на тяхно място идват бежанци от Азия.В природата празно няма.Мат'рял в изобилие.

9

до 8

преди 5 години

Абе...кухар...въпрос на принцип!Кой ... ако не българите - даряват за болни..и дечица.Изтъпанчил си се и ти - "барабар Мара с пиро...с...тиите - за много оригинален ли се имаш?А тези "режисирани...платени" акцийки са точно за шapaни - като теб!

8

Позитивен реалист

преди 5 години

Стига пищяхте в по долните коментари, а вие какво направихте за по бедните българи, дарихте ли поне едни чорапи, вместо да пи каете и да се ури гвате по форумите, между впрочем българина изобщо не е толкова беден, само реве колко е нещастен, а на всеки празник се усмартява от плюс кане и пиене, браво на момчетата и момичетата, аз също ще даря и много позитивни българи също, аман от негативни олиг офрени

7

Анонимен

преди 5 години

Нямам думи да опиша възмущението си от тези жалки палячовци и ***! Никога няма да се забрави как преди няколко години студентите-протестъри от НАТФИЗ хвърлиха черно петно върху театралното изкуство с платените си пърформанси (които на моменти граничеха с най-евтина порнография) и хулиганското си поведение. Защо ние като общество допуснахме актьорите ни да се превърнат в шпиц-команда на Дж. Сорос и американските НПО-та???

6

Анонимен

преди 5 години

Тия видяха от холивудските "звезди" и те тръгнаха бежанци да спасяват. Тия актьори все спасители се извъдиха

5

Анонимен

преди 5 години

Кога ще дочакаме тези "актьори" да подадът ръка на Балгарите в мизерия бедност и умиращи от глад.Колко българи тази зима умряха от студ, защото нямаха пари за дърва даже?

4

Анонимен

преди 5 години

Това са сателитни структури на ЕС.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-големите просяци и мазници в България са политици, журналисти и актьори ! На последните им обещай пари и веднага тръгват след тях ! Изчезването на българският език от речта се дължи най-вече на тези три опорочени професии,те се състезават да употребяват в изказите си чуждици като, че ли това им носи повече интелигентност и въобще не се притесняват, че това ги прави трагично-смешни в очите и ушите на околните ! А на бедните българи кога бе ***, помоща за тях не ви носи дивиденти нали ?

2

House M.D.

преди 5 години

Как го правят, като в България няма бежанци?

1

продаж.НИК

преди 5 години

А за бедстващите българи, кога ?! Или не е модерно и политкоректно да се застъпват за българите ? Сега разбирам, защо след девети е била избита т.нар. "интелигенция).Ами защото са били такива "родолюбци" е като тия дето събират за амуджите, за българските деца нехаят.