29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Един познат е направил депозит от 1'500$ за Тесла Х 3 и чакаааааа..............вече 5 години да го пканят да си вземе колата и да доплати."При положение, че няма и 2 години, откакто отвориха програмата за предплащане, а преди повече от 7 месеца, никой не е споменал за "недостиг" приятелят ти е или излъган или просто те лъже, защото не вярвам, ти да имаш приятели, котио могат да си позволят нова кола, па камо ли Tesla.

28

Анонимен

преди 5 години

До naТеслатадръжката"Производството на батерии за тях е екологична катастрофа, ама на кой му пука, нали?!"Затова изместват производсвтото в Китай ;) Ше го мислят инджикитайците!

27

Анонимен

преди 5 години

"Но нали не се казва Ружа Игнатова, а Илон Мъск и не е българин, то всичко е ОК и законно."Мхм ... ок.

26

Анонимен

преди 5 години

Ще, ще, ще.....Само това слушаме.

25

БХ

преди 5 години

От пръдня - БОЯ. Ако беше българин щяха да го линчиват за измама. Ама нали е ХАМЕРИКАНЕЦ - обеща подводници, таксита до луната, марс, свръхскоростни тунели през океана и т.н. Всичко това е финансова пирамида само да може цената на акциите (виртуалната валута) да се вдигне до небето. Но нали не се казва Ружа Игнатова, а Илон Мъск и не е българин, то всичко е ОК и законно. А ко пък загубиш парите си на борсата от неговата компания си е бизнес риск и т.н.

24

Дай Боже....

преди 5 години

Дано първо ги пуснат в Б-я,че ми писна да въртя геврека ,писнаха ми и даяджииските експерименти...да ти и скапаната работа дето стана.. па и лузарите да мирясат ,а дано и вътре на парфюм да миришат и да са нови и да са ефтини....и да нямат помпи Ейййй !

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Ако знаеш колко си прав.............на краварите, при последния пуск съвсем им се е скапал така широко рекламирания двигател, който щял да замени руските!!!! Да, да, ама не.......както беше рекъл един нашенец!!! Така че има още да си се таралянкат на руските двигатели и ще слушаме г-л-у-по-те-ви-ните на тази откачалка!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Този като му се издъни някой продукт тотално и прави умопомрачаващо обещание за в близко бъдеще ;)))

21

Аз

преди 5 години

Илоне...Илоне...

20

До 7

преди 5 години

Не веее, ще имат катапул седалките, панорамния покрив излита и ти след него, докато, ще има детектор за пушек, за това в теслите не се пуши и не са кара ако си ял бурито!

19

1234

преди 5 години

Американците тепърва имиджът им на иноватори ще се изпарява.... Самолетите им убиват хора, а сега и колите им, ако не самокатострофират, ще се самозапалят, ако имаш късмет, няма да е до твоята кола в мола или в гаража ти..... Опрайха всичко че роботи ще пускат.... Ала бала

18

naТеслатадръжката

преди 5 години

Само като си представя колко заблудени по новите джаджи има и ми се одисква да си купя една полянка с огромна палатка и да почна да правя теслИ. Електромобилите, наиситна замърсяват по-малко, но това е едната страна. Производството на батерии за тях е екологична катастрофа, ама на кой му пука, нали?!Какво ще правим с отработените батерии? Само 10% от всичко в тях подлежи на рециклиране, ама кой да мисли. Важното е да сме модерни и най-вече ***, ***! А, сега плюйте на воля!

17

Анонимен

преди 5 години

Професионален ИЗМАМНИК.Точно като Бойко, Тръмп, Волен-болен, Борис Джонсън и куп други измамници.важното е добре да успиваш телетата и те ще те направят мнооого богат.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Такива като теб хранят Мъсковци и подобни, ГЛУПAKO !!!Риск да поема който иска но не с парите на другите а той си натъпкал ЖобовИтИ ддогоре.Така и Тръмп прави "бизнес".Вземе заеми, окраде половината през фиктивни доставки и доставки на завишени цени а после фалира бизнеса.Той щастлив и спечелил а инвеститорите пият по една студена вода.Аман от БАЛАМУРНИЦИ.

15

Анонимен

преди 5 години

До 15Какво е Тесла Х 3?

14

Анонимен

преди 5 години

До 15Говориш глупости. Кажи на приятеля си да лъже по-малко.

13

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХАВикаш хората нямат право да правят иновативни неща и да поемат рискове а? То за това ли Русия не е мръднал на никъде последните 30-40 години? Всичко е ясно :)

12

Анонимен

преди 5 години

Един познат е направил депозит от 1'500$ за Тесла Х 3 и чакаааааа..............вече 5 години да го пканят да си вземе колата и да доплати.Има да чакаааааааааа ..............Който чака зло не мисли .............а дали е така, ще видим.П.П. Тесла-Брадва, Тесла-Брадва , ЧУК.

11

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Тоя се оказа по-голщм фараон и от Ружа-One coin.Тесла не е излязла на печалба от основаването си.парите на инвеститорите "изгарят" всеки месец с десетки ако не стотици милиони.И сега .........?!?!Ново "хапче" за балъците.Обещания-Обещания-ОбещанияА накрая ........НИЩО.Пирамиди-Фараони и Балъци за ........МИЛИАРДИ.

10

Анонимен

преди 5 години

До ееехИ в части имат успех защото 35 000$ за базов модел 3 е напълно нормална цена за нов автомобил. Е не в бившите руски кочини в Източна Европа като България нали но в нормалните страни е напълно достъпна.