9

Dedo

преди 5 години

Пак някоя *** мислила, мислила та накрая взела, че умряла докато писала това. Представят го сякаш е краят на света.... Нищо няма да се случи с българите живеещи и работещи в Англия. Който е ценен кадър ще му бъде издадено разрешително и ще продължи да си живее и работи. *** дето разчитат на помощи или бачкат на черно ще ги натирят обратно в дупката, от която са изпълзяли.

8

Анонимен

преди 5 години

Великобритания ще излезе от ЕС и след година две ще почнат да изхвърлят неинтегрираните български питекантропи. Да си стоят в долината на чалгата, ромската фасада за да не се качват на масата.

7

Станев

преди 5 години

Британия от 100 години само запада. Скоро и афганистанците няма да искат да бачкат там.

6

Анонимен

преди 5 години

Незвисимо какви права и способности имат източноевропейците са на най-ниското стъпало в социалното разслоение. В повечето случаи нига, паки, индо и всякаква мързелива и3мет се възприемат по-добре. На българите им се дава най-мизерната работа и винаги им се изтъква какво не притежават, за разлика от първосигнални същества от гза на географията. Ако е от шитхол и прилича на шит е едно стъпало над източноевропейсите и собствената ***.

5

Анонимен

преди 5 години

Българите нищо не мислят..Който се оправи,добре-работа,език,паспорт,пари..Който не е-Канада,Испания и т.п.Здраве да е.

4

Анонимен

преди 5 години

Какъв митнически съюз ги гони инглизите. Я къш! Чудили се били дали да останат в него. Някой първо трябва да те покани, че чак тогава да почнеш да се чудиш. Наглеци.

3

Анонимен

преди 5 години

Мнението на само един не означава че останалите "почти 200 000" живеещи на острова българи са на същото? А пък и дали много от тях се вълнуват чак пък толкова колкото медиите в BG?

2

Анонимен

преди 5 години

Тази девойка,защо не си гледа работата,а дава съвети на кого какво му предстои и какво би трябвало да направи? И то на фона на цялото и неразбиране и невежество! Абе,като не си компетентен,замълчи си,няма нищо лошо в това.

1

Анонимен

преди 5 години

Бежанците от БГ няма значение какво мислят.