26

Анонимен

преди 5 години

До Тиквомир Кратунков 24Най се лъзгаме ние самите, не някой друг или отвън. Това е най трагичното в случая.

25

Трол Горянин

преди 5 години

Винаги трябва да си готов, че някой се готви да те лъзне. След хранителните магазини, най да ми противни кафенетата където персонала си най.- нагло ти щипва 2-3кинта бакшиш.

24

Я па я..!

преди 5 години

Произхода трябва да е на етикета. Най хубавото агнешко е от района на Козлодуй.

23

Тиквомир Кратунков

преди 5 години

Е ама то ако се върнем толкоз назад в историята спокойно можем да кажем че лъзгането е почнало още 13-14 век когато е паднало Търновското царство. Щото от тогава до днес кой не е минал през тая територия той не ни е лъзнал.

22

Анонимен

преди 5 години

Пробват да ни хлъзнат по празниците с фалшиви намаления и стоки--само по празниците ли ?

21

бг

преди 5 години

Какво значи българско агнешко месо ?!?Има агнешко от специализирана за месо порода отгледано от Георги на планинска поляна, пило изворна вода и пасло риган, което е прекрасно.Има агнешко от незнайна порода отгледано от Петър в района на КЦМ-Пловдив, пило вода от крайпътни локви и зобено с ГМО-фураж, което е отвратително.Хайде да престанем с уравниловката ! Произхода на продукта трябва да е упоменат детайлно !

20

До 14-Тиквомир Кр

преди 5 години

Не моето момче,лъзгането започна още от 1944 и през 1989 лъзгането свърши и паднахме в дупката.Помъчихме се мораториум ,пак не стана,след това пак изпразнихме хазната е как да стане ? И сега тези пак имат ,,ВИЗИЯ" и същия ,,визионист " Гечев дава акъл.Е как да стане?Лъзгането Почна през1944 и през 1989 пак същите ни лъзнаха-и продължават!

19

Анонимен

преди 5 години

Zezo boiko dan4eto lileto da gilupuvat te sa sdravi bikove i kravi obi4at vabani slivi mirislivi i rasvsleni injektirani domati i krastavizi zk na bkp pp lupa hranata im gledaha v bojans i rila testr i sega e taka v residenziata i ??? Apartam zezko sluginite dobre mi vi 4istat da im pla6tate dobre i da gi hranite slugite schofiorite vi pasa4ite saschto kato zk na bkp sega gerb sladuretata normalno e a bg narod da pluska ozrivite i da hod da glasuva uraaaaas

18

Анонимен

преди 5 години

българин да *** българин е математическа константа

17

Анонимен

преди 5 години

До Тиквомир Кратунков 14"Лъзгането почна още 1989г и от тогава си се лъзгаме по нанадолнището, и голям кеф"Лъзгането почна още през 1944та и чак до днешни дни. И правешкия калтак издаде "книга" с 'трудовете си' и успя да подхлъзне всички "юнаци" правени в землянките и шумата. Енерцията няма спиране.

16

Анонимен

преди 5 години

Bg narode pasete se kupuvaite samo bg ch jadene hrani nokakvi piliscki nesa but4ets saradeno e vs ot turzia garzia albania sarbia a i ot makedonia pasete se ot boite jaizata

15

Анонимен

преди 5 години

Миналата година,преди Великден цената на яйцата скочи драстично.Цяла *** яйца стигна до цена за кило агнешко(8-11 лева).Куповачи обаче рядко се намираха и търговците след празника изхвърлиха тонове яйца с изтекъл срок,защото хората си купиха от други държави.Тази година в много вериги,цената на яйцата падна под обичайната 4.90 за ***.Така беше и с цената на агнешкото по гергьовден.Тази година внимават да не се прецакат пак.Гледам,търчът насам-натам из търговските зали през час и проверяват

14

Анонимен

преди 5 години

Истинското агнешко е при овчарите. Взех си от един овчар цяло агънце на 7 лв кг. Сложил съм го във фризера и за гергьовден ще го опека напълнено с ориз дреболиики мерудиики й пресен лук. Това дето го продават по магазините не е агнешко а шилешко ама народа нали не разбира купува. Агнешкото е до 25 или 28 кг от там нататък е шилешко. Питайте бай Шиле той ще ви обясни някои неща.

13

Тиквомир Кратунков

преди 5 години

Лъзгането почна още 1989г и от тогава си се лъзгаме по нанадолнището, и голям кеф.

12

Анонимен

преди 5 години

До юрист 7Преимуществата на англо-саксонската система са в пъти повече от недостатъците. Няма перфектна система разбира се. А в България има само замитания под килима с надежда за поставяне на няколко килима върху първия.

11

...

преди 5 години

Значи аз за 30 г не съм видял никакво намалени на каквито и да било стоки в който и да било магазин пазар бакалия и каквото се сетите в България! Даже по тия черни петъци и понеделници НЯМА НАМАЛЕНИЯ! Та се чудя що се хващат повечето българи на такива измислици премислици! Явно нещо им липсва на тия дето се хващат на такива неща!

10

Анонимен

преди 5 години

Най-честата измама в търговските вериги е поставянето на едни и същи стоки от различни производители и с различни цени на един и същи рафт,но така че да бъдат омешани и купувача да се подведе по цена написана като промоция или с карта.И ако плаща на касата с банкова карта,разбира за измамата,чак когато се прибере в къщи.

9

хм

преди 5 години

На тая територия кво ли е истинско,освен че измамите са истински?

8

Ken

преди 5 години

До Анонимен 2Затова има контролни скенери в магазините. Като се съмняваш - проверяваш.

7

юрист

преди 5 години

При всичките ѝ кусури англосаксонската правна /САЩ, ОК/ система има редица преимущества. Там няма тежкобюрократични държавни контролни органи, защитаващи потребителя.Ако търговец е некоректен и се /такова/ с потребителя, той може съдебно да го изръмби финансово, така, че да фалира.А у нас, например ако си купиш сирене обявено, че е само от мляко, а се докаже, че съдържа всичко друго, но не и мляко, след дългогодишна и скъпа съдебна битка ще те овъзмездят с...цената на закупения продукт.