27

Анонимен

преди 5 години

Една плюнка за всеки българин, който си продаде *** на италианците. Не че тук докторите не дерат по 9 кожи.

26

Анонимен

преди 5 години

Тази област ВенетУ е по-западнала и то нашата Странджа - Сакар. Кой лекар ще отиде там. И от Африка лекари няма да намерят.

25

Анонимен

преди 5 години

БЯХ НА ЕКСКУРЗИЯ В ОБЛАСТТА ПРЕДИ 20 ДНИ И ОЩЕ СЪМ БОЛЕН! РОМАНТИКА, ИНДУСТРИЯ, РАЗВИТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА, ЕДИН ОТ НАЙ - ТУРИСТИЧЕСКИТЕ И ПРОСПЕРИРАЩИТЕ РЕГИОНИ В ЕС! ПРЕПОРЪЧВАМ НА ДОКТОРИТЕ НИ!

24

Анонимен

преди 5 години

АБЕ ЩО НЕ ДАДЕТЕ РЕКЛАМА ЗА РУСИЯ, ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ДОКТОРИТЕ ЗА РАЯ НА ПУТИН!!!

23

Анонимен

преди 5 години

А Мали нали ни обяснявате , как само от България бягали кадри :)) Какво стана и това лъжа. Излезе че наводнения , пожари , бедност има на всякъде ....Сега и това . Кажете да ви пишат нови програми за плюене и тая свърши .

22

Анонимен

преди 5 години

Ама защо вземат от България? Защо не вземат от лекарите на Меркел? Нали милиони пристигнаха в Европа. Имало и много инженери.

21

Анонимен

преди 5 години

До Маикиавели Колежката ти е единствения случай в света в който пациент със спукан апандисит е издържала 3 дни и пътуване 2000 км. с кола. :)) Внимавай с лъжите, че пак ставаш смешен.

20

Анонимен

преди 5 години

И как си мислят, в Бг дали има 5000 кадърни лекари за да отидат в Италия? По скоро не им се плащат заплати и затова търсят да цакат роби за малко пари.

19

Стратег

преди 5 години

До за 30Не се безпокойте, в Българският Саракт, тази ви привилегия ще бъде запазена, ще можете да отидете, дето си искате и то даже спонсорирано от бюджетя. С една дума, кеф ви Танганайка, кеф ви Ямайка, само че, билетът ще е еднопосочен;))) Така или иначе, за вас България е без стойност и е само средство.

18

Маикиавели.

преди 5 години

То да си лекар на запад е лесно за всичко дават само ибопрофен-нещо като аспирин.Колежка в Италя я лекуваха с ибопрофен при спукан апандисит добре, че издържа с кола до България (викнахме мъжа и да я прибира) лекарите тук се хванаха за главата.Била е на минути от смърта....

17

Анонимен

преди 5 години

Стига сте плюли по ЕС. СССР ли искате? Ако не беше ЕС сега пак щеше един хляб да струва 1000 лева както през 1998. Щяхте да ядете най-големите отрови, които не са забранени в ЕС. Управниците нищо нямаше да построят и поправят, защото никой няма да им отпуска пари за усвояване. Сега един декар жито не искат да засеят, ако не получат пари от ЕС.

16

Стратег

преди 5 години

То в България се обучават и лекарските кадри на Енгилизия. Затва Пловдив се натъпка с тамбуки и скоро бял лекар в Европа няма да има. Всички са онго-обонго, произведено в България.

15

Стратег

преди 5 години

До АнонименАбсолютно ЕС е Измама. Турмаха сено и ярма на овцете в една голяма хранилка и им казаха: Ето това е ЕС, влезте в кошарата. Българският Саракт е алтернативата на ЕС.

14

Анонимен

преди 5 години

До СофиянецаА не мен ми пуснаха парното сутринта в 8 часа точно, когато тръгвам за работа! България просперира Ами спри го преди да излезеш за работа и си готов бе, на това ли да те уча?

13

Анонимен

преди 5 години

И капитализма си има своите проблеми, които тепърва ще се разкриват. Стига се до точка в която всеки става тарикат, защото алчността става необходимост за съществуване и прогрес, докато се стигне в точка в която няма кой да извършва обикновени неща.Някои от нашите доктори в началото ще бъдат ентусиасти, докато не започне средста около тях да ги задушава. Дано да имат щастието да живеят по-спокоен живот, но винаги в чужбина ще са чужденци и особено ако са по-добри от другите ще имат проблеми.

12

Средногорец

преди 5 години

До А БългарияНе се напъвай толкова да не се подрискаш.От телевизия Москва му казали, че агнетата идват от Сърбия и той горкия влязъл в едни филми ... В наше село едва ли, някой ще купи агнешко от магазина.Точно благодарение на ЕС стадата се възвръщат и всеки е пазарил агне от някой, който гледа овце на 6лв живо тегло.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен13Купиха от предателят Горбачов соц държавите , за да ги превърнат в пазар и да унищожат конкуренцията.А стига бе!?Я ми кажи една стока, с която съветските сателити можеха да конкурират западните стоки?

10

Анонимен

преди 5 години

Нещата вървят по нормалния си ред. Капитализма е балон. Като се спука ще има сътресение и след това всичко отначало. Работата е че човешката природа има страни които само режим включващ сила и известно ограничение може да контролира. Пример Либия и Ирак. Там всички живееха богато и сега разбраха какво загубиха. Само при японците е по различно, но те са от друга планета. Трябва да напуснем ЕС за да почнем път към по добро, другото е безвремие и лъжи

9

Анонимен

преди 5 години

Купиха от предателят Горбачов соц държавите , за да ги превърнат в пазар и да унищожат конкуренцията. Другата причина е че се страхуваха революцията да не ги споходи и тях, освен това им излизаше скъпо да поддържат средна класа за реклама и богатите богатееха много по бавно. У нас в управлението натикаха най некадърните и крадливите предатели готови на всичко за да са добре, затова създадоха мутрите да не забогатеят случайни хора. ЕС е вреден и капитализма в тоз вид също.

8

Анонимен

преди 5 години

ЕС е пълна измама!