7

Анонимен

преди 5 години

НАТО е терористична организация!

6

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че навремето като СЕСЕСЕРЕ се разпадна ИРА изчезна.Сега Русия започна пак да се топорчи на цивилизования свят и ИРА отново се появи.

5

Анонимен

преди 5 години

Тъй като американците не блестят с особено големи знания в областта на историята на света, а си мислят, че иранците са като тцигаМите араби в Ирак (те и трудно правят разлика между двете държави), такъв дебел ще си натресат с персите, че ще им държи по-дълго време от Виетнам... Ахмадинеджад, който в момента се е оттеглил от политиката след президентсвото си , и пасе овце в отдалечено село и си живее спокойно живота, ги предупреди още навремето...

4

Анонимен

преди 5 години

"Иран...........били са империя...........Персийска империя!!!"То и България в официалната световна история се води, че е била империя. Симеон Велики даже приема титлата Цар (идва от Цезар) и се обявява за владетел на всички българи и poмеи (т.е. римляни).

3

Анонимен

преди 5 години

"Съединените щати обявиха днес награда от 10 милиона долара за информация, която може да доведе до спиране на финансирането на "Хизбула"..."---Ето, поредна стъпка на евреите.

2

Анонимен

преди 5 години

Иран е голяма си силна държава, по-добре американците да не се заяждат с Иран...........били са империя...........Персийска империя!!!

1

Додо

преди 5 години

Превод: Помпео изпълнява заръката на евреите да вкара САЩ във война с Иран.