17

до 10

преди 4 години

Преди година една сутрин по радиото слушах за пациентка с рак в краен стадии.Събрали хората 30 000 евро,дошла на място турска линейка закарала я в Турция и след седмица разбрах,че е починала!Това си е подлост!И то много гадна.В този случай освен едни 30 000 евра спечелени от турска клиника друго не виждам!

16

пожелание

преди 4 години

Дано наесен като ръгнат по предизборна агитация на всичките до един партийци да се случи във Видин инфаркти и инсулти да ги покосят.Спешна помощ до София по 4 часа да ги тътри и живи да не стигнат дано!

15

Анонимен

преди 5 години

ТУК БОЛНИЦИТЕ ОСВЕН ЧАСТНИТЕ СА В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ , А ЗА ПИРОГОВ ДА НЕ ГОВОРИМ!!!!

14

анонимен

преди 5 години

като почакаш 8 ч. в бърза помощ в de и 6 мес. за вторичен преглед в англия, вече знаеш че нашите лекари са перфектни. ама българина е свикнал да си лае..

13

edin

преди 5 години

Българинът се лекува точно толкова, за колкото си е платил.Даже и за повече отколкото си е платил.

12

ганев

преди 5 години

Въпросния министър вместо да се чуди какво да прави ами да вземе молива и МИНИМУМ 130 бр трябва незабавно да се махнат....Законова промяна - лице с медицинска тапия обърка ли диагнозата - глоба минимум 1000 лв. Повтори ли това - - двойно.Нямало кадри и те били незаминими и много ценни - глупости на търкалетаЛице което не може да прочете резултат от техниката - да се маха незабавно

11

ганев

преди 5 години

430 болници....Най-големите измами в държавата са в тази система. Безобарзията са 1. Избор на лекар при операция - доплащане - пълна глупост и простотия ...Нали всички имат дипломи. Това означава, че една огромна част са НЕКАДЪРНИ2. Искане на пари от разни пишман ЧАСТНИ дори и ДЪРЖАВНИ болници..3. В 21 век доктор преглед не прави - за това си има техника.... На това му викат УЛЕСНЕНА дейност ..Някой сеща ли се че цените на разните му пътеки - да се намалят минимум с 50 %4. Мания за величие

10

Анонимен

преди 5 години

300-болници за 7,мил. българи е направо смешно ако не миришеше на корупция!Няма толкова лекари.Врачки ли ше работят в тях??!!

9

Анонимен

преди 5 години

Системата едва работи, мафията с бели престилки си прави каквото си иска, а здравето на пациента е на последно място, стигнеш ли до лекар по-добре чужбина ако ти се живее.

8

Анонимен

преди 5 години

С некъдеърни доктори и аз ще избера лечение в чужбина от тия и зъболекари да ти писне

7

Анонимен

преди 5 години

защото бг лекарите са най големите мошенициОтидете в Турция да видите какво са лекари

6

Анонимен

преди 5 години

7 И да баукаш, и да виеш до 20 години който има пачка ще се лекува в Турция който не..........

5

Анонимен

преди 5 години

До Бау 7С най-огромно удоволствие се отрекох от една уродлива нация наричащи се български ***. Преди 5 години се отрекох от БГ гражданство и не съжалявам за секунда. Просто не издържах да гледам как се самоизяждаме! Сега съм много богат и щастлив, и още по-щастлив че не ходим на почивка в България.

4

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е скрил от бьлг. народ 117 кв м от мезонета си! Тьй че какво още да говорим бьлгарите заради какво са избегалите в чужбина да се лекуват!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Познавам нашенци които се лекуват в България и после търсят истински специалисти да поправят оплесканото. Българският лекар е нещо много средно-аритметично с неограничени възможности да си купи изпит, диплома или стаж. На далеко от българските 'работи' за да спи човек спокойно.

2

Анонимен

преди 5 години

Здравната каца е едно голямо учреждение от нищоправещи хора.Стотици чинивници и най висока смъртност.После още бумащина и още чиновници в кабинетите и то в ерата на интернета, 4 джи връзките и свързаните с НАП касови апарати.

1

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в чужбина и се лекувам в България.Доста по лесно е да се открие точния човек в нашата страна.Има много болници, но това са бившите поликлиники, които бяха недомислено разклатени с появата на така наречения Личен лекар.Личния лекар в поликлиниките бе рецепционистката и бе по лесно.Защо поликлиниките не се завръщат в хибридна схема тип личен лекар.На рецепцията, сестра ти попълва документите и директно те препраща към специалист? Ето сега в България се плаща двойно за същото