29

Турист

преди 5 години

Качвам се на колата влизам в Турция зареждам качествена нафта и се прибирам.От три години не зареждам гориво в България.На нашите кожодери пара не давам.

28

Анонимен

преди 5 години

Всички монополисти в България свалят по 9 кожи от потребителите,без никакво значение от тяхната националност.Всичко това става с пълното съдействие и съучастие на всички български институции,подчинени на правителството.Лукойл бил руски.Еми SHELL e английски,OMV е австрийски-какво от това?Всички продават на една цена в Бг .Цялата схема за ограбване на българските граждани е основно родна,а чужденците играят по правилата които им налага родната мутроолигархия.Горива,ток,парно,вода,храна,моб.услуги

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Аз пък си мислех че Лукойл е руски. И че в България има на практика монопол на руски енергоносители.

26

!? до мислителя

преди 5 години

До нова година са 8 месеца, и ако ти стигат 20л на месец е време да се замислиш дали си струва да поддържаш МПС за 5000 км годишно

25

Анонимен

преди 5 години

400*6/100=24*2,30=56лвот марешки е 50лвот туби колкото на газ

24

Анонимен

преди 5 години

какви са тия дизели които харчат по 10/100 магистрално?

23

хуху

преди 5 години

напълно нормално за нашите ширини. Що се отнася до това да пътуваш с влак или автобус - това си е наказание. "Модерните" автобуси са със седалки за малки деца до 60 кг. Нормален мъж няма как да седи удобно, а за влаковете няма какво да коментирам.София - Бургас/Варна ти е 100 лв горивото като сте двама човека си 0-0 спрямо автобус.

22

Оруел

преди 5 години

ОСТАВКА!

21

Анонимен

преди 5 години

Не знам за България, ама в Англия допреди две седмици си зареждах за около 115р от Шел, вчера станало 128р.Извергите са навсякъде

20

Браво...

преди 5 години

Много полезна информация за софиянци който ще се върнат по родните места за празника!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен16Гласувалите за вожда си и престъпната му шайка сигурно са доволни от цените....Доволни сме много ясно.Помним когато БСП направи горивата по 2,80лв за литър при двойно по-ниски заплати.Ама вие червените ц.вули не помните.

18

Мислил предварително

преди 5 години

Aз напълних 8 туби по 20 литра бензин на цена 1.94 лв (с отстъпката 1.87 лв). Имам достатъчно гориво до Нова Година.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Симитлийската мома от Банкя има пръст в цялата работа.Има много ясно.Шикалкави и не иска да вдигне акциза на максимум, за да спре грабежа на Лукойл и парите да отиват в хазната вместо в данък Русия.

16

ген. Андрешков

преди 5 години

Просто тарикатлък, превърнат в държавна политика. Има празници, хората ще пътуват, хайде да припечелим от това. То и физиономиите им такива - все на селски тарикати!

15

Анонимен

преди 5 години

Лятото се вдига цената повече от обикновено , за да не пречат бедните на предвижването на сноби, крадци , депутати и друга ***. Другите са насочени към автобуси и влакове. За да се убедите в истинността на това твърдение вижте влаковете тук и ги сравнете с тези в Австрия и белия свят. Тук са бавни и стари защото са за бедни. Трябва революция иначе само по зле ще става и накрая пак ще има такава.

14

Велик тен

преди 5 години

Тъй като либералният капитализъм, развиван чудесно от партийните другари, предоставя неограничени възможности за растеж на частни монополи без какъвто и да е контрол от страна на тъй наречената "държава" цървуландия член на НАТО и ЕС, ще си плащате колкото ви напишат на бележката и ще им вярвате, когато ви лъжат че петрола се вдига, защото на мъдуро му се клатят и в Либия им свършили камилите.

13

Анонимен

преди 5 години

Гласувалите за вожда си и престъпната му шайка сигурно са доволни от цените....

12

Зозо

преди 5 години

Не умните, дърти *** и путинисти от Атака още си мислят, че цените на стоките и услугите се определят в някакъв партиен кабинет в София. Алоуууу, дрогаре много сте зле! Гладни ще стоите още дълго време. И на изборите пак ще ядете бакхура :)))))))))))

11

УЕФА - мафия

преди 5 години

КИбапчИ'ата идат, почвАйте се. А, да, София - Бургас е 400 км. , има табела в Бургас на първото кръгово ("Стефан Стамболов"). Апартаменти, сауни и тераси да има.

10

нормален

преди 5 години

Тровенето на хора с изгорели газове ще стане по скъпо занимание