111

Анонимен

преди 4 години

Абе с това гледат да развратят,младежта и народа

110

НеНаНасТия

преди 5 години

До АнонименТова е една от целите - тотален рекет на родителите и държане в пълно подчинение чрез децата им. Който гъкне - остава без деца! И настава "мир и спокойствие" - като в Норвегия.

109

родител

преди 5 години

До Анонимен 38Важно е да отидем да гласуваме, но да пускаме недействителни бюлетини, това е отрицателният вот към всички мизерници..

108

Анонимен

преди 5 години

Чрез такива агенции се търгуват човешки органи на деца,питайте норвежката агенция за защита!

107

ВАЖНОТО

преди 5 години

Е да се отклонява вниманието на хората с истамбулски конвенции, *** и прочее. Разбирасе трябва да впрегнем и троловете. За близо 100 прочита на страница едно мнение я събере 20 лайка, я не докато потъне в забвение. Но, с цел яка пропаганда, трябва да набутаме по 70 лайкове на наши мнения от проксита. Току-виж още полезни идиотu се върнаж на манипулациите ни! В момента опипваме почвата дали нашата пропаганда има силна почва в България. Следващата стъпка - референдум за излизане от НАТО и ЕС!

106

Анонимен

преди 5 години

Българинът е такъв ревльо... Смазвали го били, протести щял да прави, децата му нямало да вземат... Те живота ви взеха, доде дращите по форумите :)

105

Анонимен

преди 5 години

109,ами давай, ей я къде е София.

104

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се организират незабавно масови протести! Взеха ни парите, природните богатства, но децата ни няма да позволим да вземат!

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107"А през това време братята роми, да са живи и здрави, правят по 6-7 деца."Тази тендеция я допуснахме ние българите и като за начало, българските родолюбиви депутати/работодатели. Ромите на запад си излежават присъди щом сгафят а у нас могат да се разхождат на свобода с 50 присъди-условни.

102

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна гавра с България и българите.Отрицателен прираст ни СМАЗВА. Намаляхме с 3 милиона човека от 89та насам.Всеки ден изчезват села, закриват се училища и болници. Защото няма българи.И какво правят полотиците? Вземат драстични мерки да стимулират раждаемостт? Подпомагат бългаските родители?НЕ. Гаврят се с тях и ни мачкат.А през това време братята роми, да са живи и здрави, правят по 6-7 деца.После в преброяването им позволяват да се пишат етнически българи, за да си крият броя!

101

ИНСТРУКЦИИ

преди 5 години

ДРУГАРИ, ПОД СТАТИИТЕ ЗА НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА ВНУШАВАМЕ, ЧЕ:1. ЕС означава власт на еврогeйове и ***.2. Истамублската конвенция = новия план за закрила на детето = *** идеология.3. Вън от НАТО и ЕС и в Евразийския съюз на Путин, където пенсиите са германски!4. Децата трябва да се възпитават с шамари и няма да стават ***!5. Русия е велика, защото там джендърите са по затворите и лагерите! 6. Трбява да сме винаги с Русия за светло бъдеще!

100

АfD Германия

преди 5 години

Това не е Национална, а ЕС-стратегия. Ние само копираме указанията наредени от Брюксел. В Германия я приеха половин години без много шум - едно от последните "постижения" на Меркеловия режим. Надявам се моята партия да спечели поне 15% за изборите за ЕП на 26.5. Вчера предадоха, че АзГ е на първо място в източните провинции, т.е. бившото ГДР. Хората там не са забравили защо се вдигнаха през 1989 и не искат сега нова брюкселска диктаура. Бих се радвал бълг.патриоти да постигнат резултатите на АзГ

99

Име

преди 5 години

Цяла клиника за смяна на пола във Великобритания напусна, медицинския персонал е отвратен, че им водят деца на по ТРИ ГОДИНИ дето искали да са другия пол и ги принуждават да им дават хормони и да им правят потресаващи операции. Аз на три години исках да съм ЖИРАФ, слава богу някак се оцелява и без да ми е изпълнено желанието...

98

Татко

преди 5 години

Четох я тази стратегия и наред с нещата описани в статията ми направи впечатление, че децата трябва да се възпитават в толерантност към чуждите нрави и привички. Никъде не беше посочено, че първо децата трябва да обичат родителите си, семейството, родината си и чак тогава да приемат чуждите нрави. Явно се подготвя ново промиване на мозъците от властимащите. Тази стратегия не е стратегия за детето, а стратегия за ликвидиране на бъдещето на България !

97

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си какъв рекет ни чака, ако въведат стратегията. Ще си плащаме на социалните така, както дребният бизнес плащаше на мутрите в началото на демокрацията, за да не ни вземат детето.

96

най-после

преди 5 години

най-после! някоя политическа партия да застане зад родителите!

95

АfD Германия

преди 5 години

Да, напомня ми за моето детство през соца, когато държавата искаше да изгради от децата Новата Социалистическа Личност, чрез манипулация, отхвърляне на семейните и християнските традиции. Сега този похват е отново на дневен ред, Германия даде вече пример - децата се възпитават в джендърство, безгранична толерантност, клима-истеричност, да мразят всичко традиционно немско, а да приемат чужди нрави и традиции, най-вече от исляма и др. т.н. европейски ценности. Сега България повтаря като ЕС-васал.

94

Анонимен

преди 5 години

И с конвенция и без конвенция атаката на джендърите е в пълен ход. Няма да се спрът пред нищо. Доста по-сериозен отпор трябва.

93

Анонимен

преди 5 години

Този бил без деца, онзи бил без деца, а нашите управленци като имат деца, та голям праз... Къщички в Барселона, джипчета, именийца, тераски по 200 квадрата, екскурзийки по света и всичко това за благото на детето, само дето на наш гръб. Ама някак друго си е политикът да има дете, прощаваш му краденето по-лесно някак. По-народно и патриотично е даже.

92

Анонимен

преди 5 години

долу джендърщината и джендърите под всяка маскировка, на въжето всички НПО-та