51

АТАКИСТ

преди 5 години

Връщат му тези *** на тоя *** книжката, а ние искаме да лежи в затвора???Няма такава държава! Срам и позор! Всички ония от кърджалийския съд са за разстрел!

50

гост

преди 5 години

те и галевите нямаше да се укрият АМА избягаха.тука е важно кой си и колко имаш,после съдът уж решава вземат парите и оправдават престъпника.

49

Анонимен

преди 5 години

Длъжни са да върнат книжката. На разни с дрога, алкохол им връщат и то като рецидиви. Така , че е правилно.

48

Car

преди 5 години

Български независим съд....да,от него нищо не зависи!

47

Анонимен

преди 5 години

В един момент се замислих, че може би ще има някакво възмездие, а то било временно до като се уреди пачката под масата! Колко позорна е съдебната система! Няма справедливост! Каква държава градиме на основата на изгнила съдебна система?!

46

чарли

преди 5 години

Веднага му се извинете,почерпете го баклава и малко шербет и да отива спокойно на улицата да гази и други.

45

Анонимен

преди 5 години

Господата с тогите са виновни за 90% от престъпността у нас!Несменяеми,неподлежащи на контрол(за да не се нарушава тълкуването на закона),огромни заплати и бонуси и т.н. Те са виновни за щъкане по улиците на хора с 10-15 присъди,ТЕ са виновни за влачене на дела с по 8-10 години,Те са виновни да минава номера "много съм болен,на количка съм".ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА БЕЗЗАКОНИЕТО!!!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Ах тези бебенца колко нагли са станали. Да ударят автомобил за 100 000 лева а накрая да се изпишат и малко умрели. На всичкото отгоре и заради бебе да му вземат книжката на човеко. Човеко е невинен бе ора виновен е бащата на бебето че е карал на път с предимство. Защо не е спрял на човеко да се включи в движението ами го е ударил.

43

Анонимен

преди 5 години

Като им кажеш,че не са турци а потурнаци се обиждат,но действията им го доказват-Преклонена глава сабя не я сече-така преди 5 века предците им са приели исляма,същите преклонени главици са и сега пред "лидерите''им.

42

Totenkopf

преди 5 години

Това само тук е възможно, отнемане на книжката за привешена скорост, а за убийството на бебе - НЕ. Да живее Великата червена независима съдебна система!

41

Анонимен

преди 5 години

Подигравка.

40

Анонимен

преди 5 години

Край. Аз емигрирам с цялото си семейство. Тук просто не става за живот, *** мизерията.

39

Анонимен

преди 5 години

Де да му беше първото прегрешение на Местан-Зидаров.Лицето активно участва в геноцида над българите още от времето си в СДС.

38

K6

преди 5 години

Горкото бебенце лека му пръст колко жалко че излезе виновно за катастрофата

37

Алколсун

преди 5 години

Машала ефенди. Нека раята да си знае мястото.

36

Анонимен

преди 5 години

А дали щяха да върнат книжката на някой от Вас ако изкочите на път с предимство и убиете шест месечно бебе а родителите му ги пратите в болница. Щом като за този може това означава че за всички други е възможно. Лошото е че за вас закона ще го приложат като за простосмъртни й няма да се оттървете от затвора, и ще платите кръвнина на родителите му а живота ви ще отиде в тоалетната.

35

ot Kardjaliiskite

преди 5 години

"magistrati " mi e interesno...ima li pone edin s balgarsko ime ?!?? Predstaviate li si da si " magistrate " v Kardjali I da ne ste ot anti bal gar skite partii ?!!

34

Анонимен

преди 5 години

Абе знаех аз,че е НЕВИНЕН човека! БЕБЕТО Е ВИНОВНО,ИМАЛО Е КОЛИКА И Е НАТИСНАЛО ***! НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА...ДАЙТЕ ИМЕТО НА "МАГИСТРАТА"!!!!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Тоя оFFFчи народ е крайно време да разбере,че докато си търка усилено задните части пред компа и блее,като метилява уФъсъ,ей такива "справедливи присъди",на "независимата" съдебна система,ще го мачкат,докато го ликвидират!Но не е само "независимият" съд,а и всички "независими " от ъфъсътъ институции,яхнати от демоНОкрадИчните партии,които вече 30 години издевателстват нат оФФФчата плява!Ама пък случили на оФФФча плява..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Значи пак ще убива.