10

Totenkopf

преди 5 години

Да живее Великата червена независима съдебна система. Щели да правят справи в банките, абе направо го пускайте тоя, голямо чудо, че е взривил 2 банкомата и откраднал парите.

9

Анонимен

преди 5 години

До хахаЕ стига вече с тая Иванчева де. Не е цвете за мирисане. Гнила ябълка е, а я изкарвате жертва, каквато НЕ Е. Писна ми да слушам глупости.

8

хаха

преди 5 години

От 3 до 15 ? Значи ще му дадат 3 години защото е чужденец и никога не е правил такива работи :))) КАто си признае 2 години , малко работа и излиза другата година .... точно това ще стане..А Иванчева за много по малко пари 20 години ...хахаха жалки сте . Как ще ви уважава народа, ами няма...

7

до Гошу

преди 5 години

ти пък кога ки ходил в Перу бе, лъжец фантазьор?

6

Анонимен

преди 5 години

Ами работи бе, бъди честен и почтен и изплащай апартамент 40 години, пък аз балъка си го купих моя за 6 месеца и е в центъра на София.Не подтиквай към закононарушитения! Човек трябва да живее според общоприетите човешки норми за да спи спокойно. Утре да не четем:"нашият Гошу го самоубиха.

5

Гoшу

преди 5 години

До 4Ами работи бе, бъди честен и почтен и изплащай апартамент 40 години, пък аз балъка си го купих моя за 6 месеца и е в центъра на София. Държа да подчертая, че е тухлена кооперация с камина, барплот и парк срещу мен.Без градски транспорт, но с близка Метростанция. Имам си и паркомясто. Честните хора само цъкат с език и си мислят, че са по-стока от тарикатите и бачкат като волове на нива. Някой даже се хвалят, че взимали по 2000-3000лв на месец, демек отворковци. Аз ги вадя за 2 минути :)))

4

Гoшу

преди 5 години

Балък. Умните хора теглят с карти в Перу :) Там, в Мирафлорес, като им дадеш 7000 долара на месец и целият участък те пази, докато теглиш

3

Анонимен

преди 5 години

Малко са ни българските крадци че и молдовци. Малееее всеки краде откъде дойде

2

Гледна точка

преди 5 години

Няма по-хубаво чувство от това да прецакаш някоя банка.Те банките никога не остават прецакани. Ще си го вземат от нас.

1

Тигър

преди 5 години

Със здраве да си ги харчи като излезе.Няма по-хубаво чувство от това да прецакаш някоя банка.