14

Анонимен

преди 5 години

е тея колчета на снимката ми харесват ,това е друго вече,не е ръбесто недоразумение

13

Анонимен

преди 5 години

"Фандъкова: "Перките" на "Графа" отиват в историятаНа тяхно място ще стоят старите чугунени колчета"Кому беше нужно цялото това излишно упражнение?

12

ПроСоТо

преди 5 години

и никой не пита:-"Госпожо Кромпирка,с това "решение" вие ПРИЗНАВАТЕ,ЧЕ ПОСТАВЯНЕТО на "опашките" Е ГРЕШКА!?!!!!!!!..Та:-ЩЕ ПОЕМЕТЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТ за тая ГРЕШКА и за хвърлените на вятъра пари ?"..или да го разбираме така:.-"Извинете,софиянци,за пореден път ви изработих,но както виждате,коригирам се!..Просто бъдете търпеливи и проявете снизхождение:-Все пак съм даскалка по руски език,не са ми ясни проблемите на град като София!".....Сега ми стана ясно защо апела "Боже,пази България!" не действа

11

Петко В

преди 5 години

Боже , наистина колкото повече гледам и слушам за гафовете на този кмет на София все повече се убеждавам че онази женици Иванчева и Петрова са невинни ! Това са очебийни схеми за измами с общински пари по проекти за инфраструктура . Колко хора пострадаха , а тази психо/па. т/ ка КАЗВАШЕ САМО 'Не, та НЕ ,не са опасни " . Накрая се оправда с инженерите при положение че тя самата се подписала по тяхното създаване и слагане .

10

Ромеле

преди 5 години

Аз обичам шогуна ,прай ме штаслиф.

9

Анонимен

преди 5 години

След като се пребиха 8 човека, а една жена дори почина в Пирогов от раните си....

8

Анонимен

преди 5 години

Брей, брей на тая Фандъкова най-накрая и дойде правилна мисъл. Много време измина докато албанския реотан загрее. Браво, хвала, аш колсун бе Фандъкова.

7

Пеньо

преди 5 години

Някой трябва да поеме политическата отговорност и да подаде оставка, не може такава огромна некадърност да се замита под масата. Маса народ се изтрепа на тези недомислени изделия.

6

Анонимен

преди 5 години

Важното е че едни пари отидоха в едни джобове по проекти за "перки ", акули и тъй нататък .Иванчева била уж взела едни половинн милион евра , а Фандъчкова колко ли е прибрала от такива модерни проекти като този ?Ама фандъчкова е наш човек не се пипа? Кво стана със санирането ,нали беше задължително или май "по желание" беше натрапено ? А алармите в АСАНСЬОРИТЕ , ползвате ли ги , плащате ли си за тях ?Колко падащи асансъори има досега ?

5

Ти!

преди 5 години

До до кога?Вече си платил. Другият път пак за ГЕРБ да гласуваш :)

4

Анонимен

преди 5 години

"Фандъкова: "Перките" на "Графа" отиват в историята"А парите за тях отиват на вятъра.

3

Анонимен

преди 5 години

И перките и колчетата трябва да останат.

2

Анонимен

преди 5 години

Тея колкото и да мислят НЕ УСПЯВАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДНО АДЕКВАТНО НЕЩО НЕ В София а в Страната :(

1

до кога?

преди 5 години

А кой ще плати сметката за тези и подобни гафове?пак ни я....