25

Анонимен

преди 5 години

в редицата на фибоначи възниква и втори въпрос: 0, 1, 1, 2, 3... - ако първият въпрос е : как се появява първата "1", то вторият е- а как се появява втората "1", като първата я събираш с "нищото", т.е. с "нулата"?как става това "клониране"? а дали тази втора "1" не е просто "образ" ... "в огледалото" (в нищото- нулата е като "огледало")? дали всичко след първата "1" не е просто оптична илюзия, образ? ))но остава висящ най-важният въпрос- за първата "1" - от къде и как се появява? ))

24

Анонимен

преди 5 години

До петльопървото е оная работа на петела за да има живот----"оная работа" на "петела" НЕ струва нищо, ако няма къде да я "посее"!

23

Анонимен

преди 5 години

До петльоЯйцето и кокошката са обречени на гибел първото е оная работа на петела за да има живот---ти пак с твоите ***, маниакално-перверзни пещерни мисли...темата е- ОТ КЪДЕ ИДВА първият "петел", или ако щеш първата "кокошка" или даже ако щеш и първото "яйце" ... от къде се появява този "Първи", като до него е имало "нула", т.е. "Нищо"?!?очевадно е, че е възникнало някакво напълно случайно (всичко е случайно в действителност) събитие и/или явление във времето и пространството ...

22

петльо

преди 5 години

Яйцето и кокошката са обречени на гибел първото е оная работа на петела за да има живот

21

Анонимен

преди 5 години

До 24От нулата не може да се появи единицата,следователно преди да се появи нулата,е била единицата.--това математически, логически и физически е НЕвярно!в началото беше "нулата", т.е. нищото ...и после се появи "единицата", т.е. "бог" ...той , по свой образ и подобие създаде втората "единица" и после те заедно създадоха "двойката"...и т.н.въпроса на въпросите е: как, от къде от "нищото" -"нулата" се появява първата "единица"? как? само някакво случайно събитие е породило първата "1"

20

Анонимен

преди 5 години

В основата на вселената е тиквaта.

19

Анонимен

преди 5 години

По формулата на Фибоначи .... значи. От нулата не може да се появи единицата,следователно преди да се появи нулата,е била единицата. Моля,обяснявайте по обектективно! Според мене,кокошката е долетяла от някъде с неснесеното яйце.и това обяснява всичко в нашият свят.А всичко останало е проблем на ,,другият свят''.И точка.Вечният въпрос е решен.Точкаааа

18

Анонимен

преди 5 години

Боко кажа да маате палмово масло, сиреч маргарин.

17

ОТГОВОР

преди 5 години

19 , с какво те разгневих толкова ?Ти явно си произлязъл от Яйце Запъртък ? Няма да се учудя - вчера гледах клип с Орангутан пишещ на компютър .

16

Анонимен

преди 5 години

До ОТГОВОРЯйцето е Първо - това е отговора за Яйцето и Кокошката .*яйцето е първо , кокошка може да долети от всякъде* - Тодор Колев , Господин за един ден ....примитивните изказвания с подсъзнателно насаждане за "кекс", си ги задръж ... "за маса, след 2 ракии" ...първата "кокошката" НЕ е дошла от яйце!

15

ОТГОВОР

преди 5 години

Яйцето е Първо - това е отговора за Яйцето и Кокошката .*яйцето е първо , кокошка може да долети от всякъде* - Тодор Колев , Господин за един ден .

14

Анонимен

преди 5 години

До 8момче, мисли малко: поредицата на фибоначи започва с ... "нула", т.е. с "нищото" .... и после изведнъж се появява първата единица ... от нищото! кой я е "снесъл" за да се появи ? очевадно е, че не дошла "от яйце" (защото е нямало "нищо"), а буквално от ..."нищото", което "нищо" може да и случайно явление, възникнало във времето и пространството, в резултат на което явление се появява първата "1", която после "клонира" сама себе си ...т.е. тя, тази първа единица "снася" първото яйце ...

13

Анонимен

преди 5 години

До 13Не, но знам че е много конспиритатуивно и Бан Браун е прав!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Имаше някаква философска школа, които спорели с други от кой край е била короната на дървото и от кой край корените от които са направени тоягите които те носили. И естествено тези спорове завършвали с бой с тояги. Та и сайта подклажда философски съждения на четящите с *** статии, с цел натрупване "кух интерес" до започването на мисловни двубои в коментарите.

11

Свещен Гущер

преди 5 години

Дори тиквата на Путин е с яйцевидна форма...

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Знаеш ли поне как се казва поредицата от числа която си написал?А разсъжденията остави за умните щото ти не си от тях определено.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато в 21ви век чУвеците започнат да правят изводи базирани на вярвания от преди 2000- 5000 години направо ми настръхват косите от тази глупост.Значи ееволюцията и знанията натрупани през тези хилядолетия не са ни бутнали и крачка напред.и не само, с подобни глупости показваме че се прекланяме пред невежеството на първобитните човеци.Няма такава простотия.Може да сте свалили мaймунcките кожи но сте си същите мaймуняци като преди 100 хил години.

8

АТАКИСТ

преди 5 години

До 9 Щото вие софийските гражданчета, не сте с Пурковско мислене?Папагал!

7

Анонимен

преди 5 години

Играта на белот на кварталната беседка, пушенето на цигари и пиенето на алкохол са в основата на вселената

6

Анонимен

преди 5 години

До 7първата кокошка не се появила от "яйце" , а в резултат на еволюция, мутация ... така, че кокошката е първа!--0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, ...айде сега някой да каже първата 1 се е появила ... имало ли е "яйце"? А "старта" е от "нулата", т.е. от "нищото"... оФце ... мислете малко ве ...