26

Анонимен

преди 5 години

До28. И за жени има различни норми. Такива да отричат мъжа. И да го имат като дойна крава дамо за заплатата. И да отчуждават детето от баща си .Нова лие жената , това лие майката. А де по кротко и баба ми е родила четри деца и то на полето. От майка ми три, но не се е възгордяла и имаше уважение към баща ми. Не му е миришела на цитари , алкопол

25

Анонимен

преди 5 години

До26. Не, те така не си мислят. Те вече не искат да се обвързват с жени и да правят семейство. Просто жени като тия , които са изоставили е пълно.

24

бегаме

преди 5 години

Ей добре, че сме мъже. Който си ги е раждал да си ги гледа, ние само пълним фурните и на бегом...

23

Анонимен

преди 5 години

До 21Заради такива ,, мъже децата растат с един родител и финансово са под ръба.Много мъжки коментар

22

Анонимен

преди 5 години

Жените извършват селекцията, винаги раждат от някакъв там агресор и след това бягат понеже той е абсолютно неуправляем и търсят някакъв куковец да отглежда куковичите деца, може и дете да му родят за да го заблудят че има някаква своя изгода в цялата работа, но сред толкова баби тоя мъж ще бъде смачкан и подтиснат. Същевременно жените стават все по-слаби и деформирани и дават 50% от гените си на децата, след което и децата са слаби. затова целият ни човешки род е такъв сбъркан и се влошава.

21

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ПРЕДАВАНЕТО А МАРИЯ Е ПРЕКРАСНА

20

Анонимен

преди 5 години

Ревлива драма за женички с участието на ***.

19

маркиз дьо саП

преди 5 години

до 13 Ти си МИСЛЕЛ? Я по-добре недей! Не ти се получава! Още един мислител се извъди!

18

Анонимен

преди 5 години

После не питайте защо се увеличават ***! Правете пропаганда на този начин на живот! Всяка *** не, че преди е мислела, но сега ще е и мотивирана да бъде все по-безотговорна. Показано й е вече, че е тъпо и неефективно да си прави сметката. Все по-гадно става да си отговорен и нормален. Направо противно. "Добро дело". А плюете политиците дето сами сте си избрали, че не правят оценка на ефекта от законотворчеството си. То си е народна черта.

17

Бау

преди 5 години

Това най-отляво само на мен ли ми прилича на боровинка?

16

Tanya

преди 5 години

Ами като няма закони така ще е! Я направи дете в Испания и да те видим къде ще ходиш. 400 евро на месец издръжка пък ако щеш го гледай. За перуанките си е направо бизнес. Знам подобен случай. Тук като гледам основно жената плюят, а никой не пита къде е издръжката от мъжете направили децата.

15

Анонимен

преди 5 години

Изоставена от двама мъже. Къде ги намира тази тези мъже на конкурс ли ги избира. Като е видяла че не и е провървяло с първият и мъж защо се жени отново. Да създава мизерни деца ли. Когато нямаш сиво вещество в достатъчно количество по добре си живей сама а не създавай деца на които неможе да осигури елементарни условия за живот. Ако неможе без се.кс хората са измисли ли вибрато.ри да си е купила един и да се самозадоволява.

14

13

преди 5 години

Симпатична и вероятно добра, но изключително проста жена. Ако не можеш да осигуриш поне относително нормален живот на дете просто не го правиш, а тя три пъти я напълнили като пуйка и не и дошъл акъла.

13

коняк

преди 5 години

Браво ! Наздраве за доброто дело !

12

Анонимен

преди 5 години

До маркиз дьо саПЧети статията бе и се научи да пишеш на фонетик мислех, че само бабите пишат на БДС.

11

маркиз дьо саП

преди 5 години

до 6 Прав/а си за мАжете. Като си дадеш труд да погледнеш клавиатурата обаче, може и да забележиш, че А и Ъ са съседни! Та сега ясно ли ти е, че при бързо писане се допускат и грешки? А по темата - пак да пиша. Един да не е бил читав случва се. Втори обаче да я отсвири, прави си изводите за тая!

10

Ннн

преди 5 години

Ами да си направи още 3 в новия дом.

9

elisk

преди 5 години

до маркиз дьо саП:Първо се научете да пишете правилно, тогава коментирайте! Злобни и необразовани хорица!

8

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Браво на Мария!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Поне къщата им е законна, а жената работи. Интересно дали получава социални като едни други?