12

Анонимен

преди 5 години

През 2011 г. Акихито предприе безпрецедентната стъпка да се обърне към нацията в телевизионно изявление след земетресението и цунамитоТова не е вярно!Безпрецедентна стъпка е изявлението на японския император след бомбите в Хирошима и Нагазаки.Тогава за първи път народа на Япония чува императорски глас.

11

Анонимен

преди 5 години

До Горски по глухарчетаТи явно добре си общуваш с глухарчетата

10

Горски по глухарчета

преди 5 години

"Императора" на Япония е просто губернатор на васална държава и това е от 45-та година насам. Там всяка стъпка се командва от САЩ и Израел. Тоя е толкова император, колкото аз съм Октавиан Аугуст! Япония и Германия са окупирани страни и това е така от края на втората световна! Каквото им каже вашингтон, те това и правят! А, какви самураи и SS-овци имаше някога.....ех! Сега има бирени, меки пиЩки и робско население ! ама тука нЕма да мине!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Те са качествени ама преведи ни думата Кароши пък императора е един лигав плазмоид. На теб ако ти харесва японският начин съветвам те да идеш в Япония. Няма по-*** народ от японският щом все още ги яхат разни като тоя.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8 - явно ти харесва индийският плазмодиен живот , ЯПОНЦИТЕ СА НАЙКАЧЕСТВЕНАТА НАЦИЯ !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Абе той хубаво помага на другите, ама защо японците живеят в жилища от 8 квадрата и умират на 40 год от недоспиване инедохранване на работното си място, а тоя си джитка като линейка.

6

До 5 Пецата

преди 5 години

@5 ПецатаНямаш си ни най-малка представа каква е Япония и какви глупости дрънкаш.

5

ДИВАК

преди 5 години

До пецата -пеца , от къде ти дойде този акъл ?

4

пецата

преди 5 години

япония е окупирана територия от сащ, всичко става по командване от америка, мафията е във власта (якудза), робството е превърнато в култ , 90% от японците пият системно алкохол , женят се само защото има много висок данък за неомъжените и бездетни жени, живота там е ужасен , в историята японците са извършвали зверства на окупирани територии в сравнение с които хитлер би се почуствал като дете от яслата, китай могат най много да разказват , затова и американците ги наказаха с атомни бомби

3

Анонимен

преди 5 години

До до 1А защо ходи да се излага до оня ден си воювал със някой после ходиш да му лижеш *** Ако се чувства виновен самурайският дълг го задължава да се самоубие. Самураите са били хора с достойнство, а тоз е един жендър.

2

Анонимен

преди 5 години

Сорoс и той помага браво, Путин и комунистите сега са се скрили в хралупите си и не смеят да гъкнат.

1

Анонимен

преди 5 години

Този е син на военнопрестъпника Хирохито. Защо не се откаже от императорската титла и да стане обикновен крал? Съжаляват, че загубиха войната.