18

милиционер

преди 5 години

'Който не си бие момичето, си бие коляното' - българска поговорка. Особено в тинейджърската възраст. Иначе момче не трябва да се бие, че после го бият и съучениците и се комплексира. Момичетата са по-стабилни психически.

17

голем праз

преди 5 години

Бате дали си бием детето, жената и пр си е моя лична работа, колко ракия пием също.Мразим хомота, черни и прочие. Кат не ви харесва терминал 1,2 и да ви няма.

16

Анонимен

преди 5 години

Много ясно. По някога най-доброто средство за възпитание е шамарчето! Трябва отрочето да уважава родителите си и да знае кой изкарва хляба. А Европата хубаво го е втасала. С меките методи възпитаха цяло поколение джендерасти. Пораснали мъже, време да създадат семейства а още не си знаят пола. Трагедия.

15

Хах

преди 5 години

Ял съм шамари, когато съм правил бели като малък. В момента уважавам родителите си, работя нормална работа и не съм социопат. Не, че подкрепят физическата агресия, но се преекспонира случая.

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки нашенски си бие децата защото е мъдър като катър в блато.

13

дупенце

преди 5 години

"Бий д.упе, да не биеш д.упище!"- стара, не само българска поговорка.А по-добре ли да го лигавиш и на 20 да влезе в пандиза? Влизането в пандиза не е ли наказание или държавата може да наказва, а родителят не ?! И да знаете, ако ще да си обърнете джендърските дупки с хастара навън, Истанбулската няма да мине тук!А, вие си сънувайте мокри сънища, не ни пречите на нас, нормалните. Само недейте да "извивате" тънки гласчета, като ходжи на джамия!

12

Анонимен

преди 5 години

До истинаЗатова ли нЕкои имат по много, не само от етноса, щото са творчески личности и не обичат да прилагат един и същ подход два пъти?

11

Факт!

преди 5 години

Жена и дете с шамари се възпитават за да слушат иначе правят глупости ще ни затрият семето.

10

Ретро

преди 5 години

Времето е най-добрия учител Вижте разликата между поколенията възпитавани строго и с шамари, и днешното поколение възпитава в европейски ценности.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3...и не само българите, мноого други са така......да и всички други ниско-астрални и прости като повечето българи."Реколтата" е много добра, вижда се, личи ни и за това сме още в мозъчен "подем" от сорта на долно какаду. Важното е че ни се връща тъпкано, всяка една росителска "мъдрост" и посегателство. После ридаем и се чешаме по някои части и пак всички около нас са виновни.

8

Анонимен

преди 5 години

А лошо няма, бийте си децата, после пийнете кило ракия, после и жената пребийте... и накрая не се обиждайте, че ви наричат ***. Тъй де, важното е да се знае "кой е шефът!".

7

Анонимен

преди 5 години

То затова демократичното поколения за нищо не стават некадърни,неграмотни и въобще пълни мърльовци дето се предават при първата трудност. То не само тука е така на запад същата история 30 годишни живеят в гаража на мама и тате. За мен това е политика на глобалистите не може да е съвпадение. Докато в китай учат математика,физика,химия,роботика и т.н . През това време ние се занимаваме с конвенции и мигрантски пактове.

6

Хахо

преди 5 години

Я, ПАК НИ ИЗЛАЖИ, ЧЕ ВИДЯХ НА УЛИЦАТА КАК ДЪРТАК И ЖЕНА ИЗНАСИЛВАТ МОМЧЕНЦЕ И МОМИЧЕНЦЕ ДО БЪЛГ. МОНЕТНА КЪЩА, А ДО ТЯХ ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА С ГАМЕНИ.То като ги няма нормалните хора за какво възпитание да говорим.Да се молят родителите да не попадне детето им в ръчичките на педофили като тези.

5

xxx

преди 5 години

Преди да започнат клетвите на либералите:Моля правете разлика между шамари и тупаници. :)

4

Анонимен

преди 5 години

Боя изгражда.

3

Анонимен

преди 5 години

И после като стане 20-годишен и реши да си го върне за боя се чудим от къде ни е дошло. Да възпитаваш детето си с ой говори само за едно., че си ПЪЛЕН ПРОВАЛ като родител!

2

Анонимен

преди 5 години

и не само българите, мноого други са така. Само онези скандинавците ги пере съчмата....и отглеждат ***....и меки китки

1

истина

преди 5 години

Всеки един родител сам преценя как да възпитава децата си