14

Анонимен

преди 5 години

До 2И след трета кражба, ням да видиш повече камион. Магазина, ожслубщжвщитв го фирми, тр спортната фирма, производителите и други, ще съкратят многи работници. Браво! "Нахрани" бедните за 3 дена в ера, в която човек не е умирам от глад от 100 години, а сега само увеличи броят им! Какво следва? Ще молил Москва за помощи?

13

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбирам, защи да е проблем, че се разпознават лица?Влиза Сашо Серафим Джамбазов, със 4 присъди, 2 условни и 7 висящи дела в магазина и охраната получава въобще ие, д го държи под око. Ако Сашо Серафимов е против, да не трупа повече присъди!

12

Анонимен

преди 5 години

Компютърен специалист не би използвал термина изкуствен интелект. Особено такъв, участвал в създаването на подобна система. Това е термин от областта на маркетинга и рекламата.

11

za AI

преди 5 години

Изкуствен интелект няма.Това понятие е измислено от разни комп.спецове и програмисти да се правят на много велики и да пишат безсмислени дисертации и публикации!!

10

до анонимен №9

преди 5 години

Сега Вие прочетохте ли какво съм написал. Собственика да постави на видно място още на входа на магазина си предупреждение какво смята да прави. Хората четат и избират дали да влязат или не. Щом решат да влязат значи са съгласни и голи да ги събличат. Има хора всякакви.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Вие бихте ли бил съгласен някакви татуирани мутри да съблекат жена ви и дъщеря ви голи и да им проверяват различни отверстия защото им се е сторило че са скрили нещо там.Не мисля че някой би влязъл в такъв магазин.

8

Анонимен

преди 5 години

Като собственици на магазини имат право да заложат каквото им хрумне - изкуствен интелект, специално обучени кучета, брутална охрана, дискретни детективе, но да предупредят по подходящ начин още на вратата на магазина. Освен това записите им са посегателство върху личния живот на хората. Ако човек не е откраднал нищо как ще подаде заявление да се изтрие записа за него.

7

Анонимен

преди 5 години

Доста трудно технологията да залее целият свят.Ще почнат да си слагат маски да носят тъмни очила да се гримират..МОсвен това веднага ще се появят магазини с реклама "Ние уважаваме клиентите си и не ги третираме като престъпници" 70% oт кражбите в магазините са инсценировка на собствениците за да имат повод да гепат застраховки и да режат заплати.И те не са света вода ненапита вижте в Бг как третират служителите си ,клиенти.Влезте например във Фантастико (бг фирма) и ЛИДЛ (неБГ фирма).Има разлик

6

Анонимен

преди 5 години

"Не софтуерът, а магазинерите решават кой е престъпник" - аз пък съм останал с впечатлението, че престъпникът сам решава дали да е такъв.

5

Анонимен

преди 5 години

Тоз алгоритъм е нахранен здраво ако едно годинa е 8 760 часа са го хранили доста още 15 години, докато го създадат... Танака е направил алгоритъма, когато е бил в бебешката люлка.

4

Анонимен

преди 5 години

Поредният случай, в който технология за масово следене се представя за нещо друго.

3

Анонимен

преди 5 години

Обличайте се като монахини като отивате да крадете.

2

Вай Вай Eye

преди 5 години

Ще крадем направо от камионите като додат да мъкнат стоката по магазините и ги обираме. Или пък ще откраднем всико направо с камиона и ще раздаваме на бедните.

1

Глобалното Гестапо

преди 5 години

Сканира за джебчии (следи всеки къде е и какво купува).