24

Зеленски

преди 5 години

Още от сега дрънка глупости.

23

Грух

преди 5 години

По този, както и по всички останали въпроси мога да кажа следното:СЛАВА НА РУСИЯ !

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Ало ... Пинко, Украйна още преди две години пусна нов модел АН.На Кузя не могат да му направят ремонт горките рашки без Украйна.Седи гледай как ще го извадят от употреба!

21

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на ситуацията в Украйна започна сам да си строи и самолетите, и въртолетите, и корабите, и да си произвежда земеделската продукция. Дори ракетни двигатели вече не могат да правят украинците без Русия. Да не говорим за кораби и самолети. Украинците решиха сами да се набутат в мизерията и все по - надълбоко затъват. Също като нас. Да развиват сектори, в които има търсене и в които европейците нямат дял. А то такива май няма... Нямат суровини, нямат образование, нямат индустрия...

20

Анонимен

преди 5 години

Тези вървят по нашия път. Иска ми се да им кажа, че комикът си остава комик, но те сами ще го разберат. Да се оправят.

19

Анонимен

преди 5 години

Посланието на Зеленски към страните от постсъветския съюз е впечатляващо: "Погледнете на нас. Всичко е възможно !"На Путин направо му се присрало като е чул това.

18

Анонимен

преди 5 години

Русия не е СССР, но Украйна се опитва да се прави на "западна" и това излиза солено.

17

Анонимен

преди 5 години

Защо така бе ?Защо не искате "братушките" бе ?Защо не искате отново да ви "освободят" бе ?Защо не искате "слънцето и въздуха" на Рашка бе ?

16

Анонимен

преди 5 години

До Нищо не е ясноЗеленски ще шава. но колкото му дадат.--това сталински съветски тип мислене!хората не го избраха за това, а го избраха именно "за да мърда" и да размърда страната от кремълският ступор, в който е в карана от 30 години!кога най-накрая от кремъл ще проумеят, че всичките им бивши "сателити" искат да се откачат от тях! кога ще разберат, че единственият им идеен съюзник е само с-400 и никой друг!

15

Анонимен

преди 5 години

До 15***мокрите комплексарски сънища на дарт вейдър, за да се почуства поне с 10 см по-висок и по-значим!

14

Нищо не е ясно

преди 5 години

Още нищо не е ясно и всеки дава прогнози - като нашите политолози. Зеленски ще шава. но колкото му дадат.

13

Анонимен

преди 5 години

Нормално е Зеленски да е радикал като Порошенко, все пак и той е 100% еврейн. От сега нататък Украйна ще е под техен контрол. Евреите контролират света, включително и УСА-то.

12

Анонимен

преди 5 години

И тоя ще яде бой

11

Анонимен

преди 5 години

Да си запише час за прием, да хване самолета за Москва, да целуне ръка, да се покае, пък може и Украйна да тръгне напред.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега гледайте сеир също като у нас. Обещания да подгони олигарсите, обещания да вкара крадливите политици в затвора... и други такива обещания. Чак да се чуди човек, как е още жив, че и президент тоя Зеленски:) Стригането на украинците продължава, олигарсите се разбраха, САЩ също са доволни, защото остава "анти-Русия". Тоест, Украйна продължава да потъва, да губи население и да трупа кредити.Украйна никога не е в състояние да съществува без Русия, както и ние впрочем.

9

X

преди 5 години

Благодарение на ***., Украйна ще е русофобска още 100 г.

8

баба мара

преди 5 години

ако иска просперитет на родината си да заминава за русия да целува ръка защотогуби транзитните такси по рошенко да хваща първия самолет от него акъл ще еподигравка към хората които са гласували за новото момче

7

Анонимен

преди 5 години

Интересно как сега пишещите русофили само преди месец възхваляваха Порошенко. Ама какво да се прави трябва да се гризка.

6

Анонимен

преди 5 години

освен Германия, Франция, Украйна и Русия на масата за преговорите трябва да бъдат поканени и САЩ и Великобритания.--т.е. на фюрера ще му набиват канчето от 5 страни!

5

Анонимен

преди 5 години

Госпожо Василева Вие в българска медия ли пишете или в английска? БЕКГРАУНД та БЕКГРАУНД. Явно искате да покажете колко сте умна и знаеща но показвате само колко не знаете български език. А иначе се титулувате български журналист.