39

Анонимен

преди 5 години

тези от европа изобщо не ги интересеуват жълтите стотинки дето подхвърлят на хуната като "евро фондове" и "проекти", това си е официален подкуп/разплата за нашите "политици" за това че унишожават народа си и ни държат наведени и надупени. освен това една голяма част те си ги получават от нашето членство след това и от заграбените ни природни богатства и всякакви там лихви по дългове дето им плащаме.

38

Анонимен

преди 5 години

АМА РАЗБИРА СЕ, МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ И БЕЗ КЬОВЕШИ,ЗА КАКВО НИ Е КЬОВЕШИ НИЕ И САМИ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ,Я ВИЖТЕ ЩО РОМСКИ ОЛИГАРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ВКАРАМЕ.ВСИЧКИ РОМСКИ КЪЩИ СА ЗА ГОСТИ,ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕДСТОЯТ НА СЪБАРЯНЕ!!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

АМА РАЗБИРА СЕ, МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ И БЕЗ КЬОВЕШИ,ЗА КАКВО НИ Е КЬОВЕШИ НИЕ И САМИ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ,Я ВИЖТЕ ЩО РОМСКИ ОЛИГАРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ВКАРАМЕ

36

Брадвата

преди 5 години

До Замислен до 17И кво ше стане? Апокалипсис друг път. Ще стане като миналата година. Ще платим от бюджета. А който си е построил вече - здраве и дълъг живот му пожелаваме :D и повече да виси по аптеки и хемодиализи

35

ПроСоТо

преди 5 години

имам въпрос,моля само сериозни отговори,....ако изобщо некой са наеме да отговори:-Защо министъра на ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ нищи въпроси,свързани с ЕВЕНТУАЛНО НАРУШЕНИЕ и ДАЛАВЕРИ с имоти?!..Това не е ли в обсега на прокуратурата?...Къде се скатава цацата?!?!

34

Анонимен

преди 5 години

ББ ОБЯВИ,ЧЕ Е СЪЗДАЛ ПАРТИЯ ЗА ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ, ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА НА ГЕРБ

33

Анонимен

преди 5 години

Очевидно в ГЕРБ, усилено действа нова структура по замазване на разкрити далавери.Резултатите от всички проверки вече ги знаем "НЯМА ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"

32

Стратег

преди 5 години

До Край;))) Евреите по принцип са неприятни хора, но аз дори не ги и категоризирам като такива;))) Евреинът има за цел да се докопа до парите ни, и да ги "управлява". Той смята, че гоят е не просто недостоен, но и невежа за това. Затова евреин с мотика, няма. Той е в Далаверата.

31

???

преди 5 години

До баба Мара:Не съм за Герб ама точно за Гечев да ми говориш си е голям цинизъм.Не съм и за Бсп ,но помня Виденов как беше изпосталял и как го сготвиха такива като Гечев.По добре си пий гинкобилобата,ако си спомняш къде си я оставила и за какво е и не манипулирай хората за Гечев!

30

Казано е

преди 5 години

До Анонимен 27Нека си ти приятели. Ама касови бележки трябват. Това е едно от условията.

29

Злия

преди 5 години

Абе ***, сещате ли се ако раздухате историята в някоя европейска медия, че е въпрос само на няколко дни, да сътворим такъв гръм в европа, че ехото ще заглъхва със седмици :) Що ли имам едно зло усещане, че "биволите" вече работят по темата :)

28

Браво

преди 5 години

Прав е предишният коментар, всеки си мисли , аз да сгъна някой лев- то е малко няма да ссе забележи , но са мноооого проекти, много сигнали и рано или късно ще избие от някъде и парите от европа ще ги спрат ,

27

баба мара

преди 5 години

дано румен гечев влезе в еп да разрови тези еврофондове кои какво е получавалв българия и къде са отишли парите сега се оказа че хемус ще се строи с пари отбюджета

26

Анонимен

преди 5 години

Къде е казано, че една къща за гости е за чужди хора? Не може ли да си имаме едно местенце където да се събираме, тераса с барбекю за съседите не може да има, аве въобще мъка!

25

ОЛАФ

преди 5 години

Потриваме ръце. Очаквайте ни. Вероятно ще изгорят и дребни тарикати, но това е положението. Не се правете на гърци. Те поне бяха играчи на едро. Ама заради тях вие ще горите здраво.

24

Анонимен

преди 5 години

Възможно ли е изобщо да има право в превзетата от олигархична диктатура държава ?

23

Порожанов

преди 5 години

Бойко, Бойкоооооо, този съсед в Банкя....., Цецо махна а него не го махаш, защо ли?Да ама Цецо върши работа а Порожанов колкото и да го крият от медиите само щети носи а....

22

Замислен до 17

преди 5 години

Даже и в кошмарите си не можете да си представите какво ни очаква! Трябва само един мотивиран сигнал до европейска прокуратура. А то не е въпрос дали, а кога ще се подаде. Вероятно вече е подаден. Трусът ще е колосален! Става дума за огромни европейски пари, които са дадени за хиляди подобни обекти. А тия от "европа" са чувствителни когато се крадат парите им. Вероятно става дума за над милиард евро. Ще е апокалиптично!

21

КоКо

преди 5 години

Само едно не мога да разбера в една малка държава като България как може да се пръкнат толкова много крадци! Абе скоро ще Ви стрижем до кръв както стригахте целия народ 30 и косур години!

20

Манолски

преди 5 години

Тоз ми стана много противен с мазнярското си поведение покрай изтреблението в Странджа. На всичкото отгоре се показва като корумпиран измамник